Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • medvegy

    aktív tag

    válasz jony77 #19002 üzenetére

    Köszi, örülök, hogy tetszik ;)

    Megmondom őszintén, hogy nekem eddig nem tűnt fel, hogy jellos lenne. Ha jello, akkor valami ilyesmire gondoltam inkább. Azonban igazad lehet, mert ha nagyon meresztem a szemem, tényleg látok valami kis remegést a videón. Viszont nem vagyok benne biztos, hogy a gép miatt van. Direkt újranéztem a nyers, vágatlan filmeket (1080p/60 fps) és azokon még ilyen alig észrevehető rezgés sincs, tök simák. Szerintem vagy amikor a Movie Maker-rel szerkesztem, vagy amikor a YT-re töltöm föl történik valami a konverziónál. A Movie Maker-ben elvileg 60 fps-sel mentem el, de a YT sztem visszaveszi 30-ra. Lehet át kellene állnom a videózásnál a 1080/30fps-re.

    Egy olcsó Eachine 2D gimbal-om van, meg SJ5000X Elite. Én mindig bekapcsolom a kamera gyro-t. Régebben volt EKEN-em is, és azért a built-in gyro elég sokat elvisz a pici rezgésekből, plusz a jobbra balra fordulás is puhább (ezt ugyebár a 2D gimbal-ok nem csillapítják). Elég sokat állítgattam a PID-eket, én úgy érzem ez kb a max, amit ez a gimbal tud. Eleinte gondoltam rá, hogy venni egy jobbat, akár 3d-t, 30-40k körül, de akkor vehetnék már FPV szettet is, mert az tényleg egyre jobban hiányzik már. Viszont, úgy vagyok vele, hogy nem éri meg rákölteni azt a 60-70k-t, inkább ez a gép megmarad még egy pár hónapig belépő szintű, de mégis kielégítő kamera platformnak, aztán elpasszolom és veszek egy P3-at (vagy ha beváltja hozzáfűzött reményeket akkor, egy Xiaomi drónt).

    Ez az ND filter dolog új nekem. Lehet rápróbálok. Tudsz olyat esetleg, ami kompatibilis az SJ5000X-el?

    Mégvalami: Írod, hogy küszködsz a jelloval. Azért sztem egyáltalán nem vészes helyzet. A videóban, amit itt hivatkoztál, én alig-alig veszem észre.

    [ Szerkesztve ]

    FOTÓIM: facebook.com/otvos.aerial/ & instagram.com/sandor_otvos/

Új hozzászólás Aktív témák