Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • czanga

    őstag

    Sziasztok.

    Phantom 3 standard update:

    Nagyon élvezem, komolyan. Stabil, még picit erősebb fuvallatok esetén is. Kimozogja. Eddig a saját kertünkből engedtem fel, de a mai napon egy rokonom háza mögötti nagy, nyílt füves területen ami egy ex gyártelep helyén van. Itt lazán felszálltam vele a beginner mód álltal megadott 30m magasra, majd elmentem 30m-el távolabb is késöbb, ugyanezen a magasságon. Nem volt gond, sem jelvesztés. Szépen tette a dolgát. :)
    A videok nagyon stabilak, csak kis affinitás kell még nekem hozzá, hogy szépek is legyenek a felvételek, hiszen mégis nekem kell irányítani.

    Ilyen képeket csináltam például:

    Majd hazajöttünk, és gondoltam a kertemből is felviszem 30m magasra, fotózok picit, mert maradt az akkuban még 38%.

    Ekkor azzal szembesültem, hogy 25m-nél elkezdte a video jelet eldobálni (alatta voltam majdhogynem), szakadozott, RTH-ra akart kapcsolni folyton, majd vissza jöttem 20-ra de ott sem lett sokkal jobb. 20 alatt valamivel javult meg a helyzet.

    Kicsit elszomorodtam.
    Nem tudom, hogy a drone tud ennyit, vagy a környéken lévő sok wifi (nálunk pl 3 router) és a szomszéd épület (utca másik oldalán) tetején lévő antenna az ok (interferencia). Sejtem, hogy utóbbi, de egyből elkezdtem gondolkodni, hogy visszaküldöm a francba, és kipengetem valahogy az Advanced plusz költségét..

    Csatolok egy képet az antennáról, mint lehetséges problémáról:

    Jöhetnek a korrekt vélemények, meglátások. :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák