Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz cyberkind #1957 üzenetére

    Hajrá! Itt tegnap kinyomtam a The Plutonia Experimentet UV-n (természetesen 640 x 480, OpenGL, software renderer, fix 200 fps, teljes méretű HUD :D). Nem tudom, szerintem az első pár map nehezebb, mint ami utána jön, de persze azok is jóval durvábbak az alapjátékok epizódjainál/felhozatalánál.

    Viszont a kreatív map dizájn abszolút bejött, a nehézség néha inkább csak abból adódott, hogy ki kellett rajta igazodni. Vagy egy-egy helyen a vertikalitásból, mivel nem használok mouselookot. Azért voltak kivételek, ahol a lölendő dögök mennyisége/minősége – kiegészítve a mapgeometriával sem a matyóhímzés kategóriában volt. Hentelni talán a map23 (Tombstone) a kedvenc, nagyon bejön a flowja.

    A map15 másodlagos exitje az első titkos páyára visz (map31 (Cyberden)), onnan meg mész tovább a második titkosra (map32 (Go 2 It)), és a game azt mondja, hogy ezek a legnehezebb mapok, kösd föl a gatyád, blabla, de szerintem inkább fordítva; kb. a legkönnyebbek között vannak, a bibi mindössze annyi, hogy a második valami orbitális favágó munka, de tele van spotokkal, ahonnan viszonylag nagy biztonsággal lehet írtani a népet, ha figyelsz. Ami nem baj, mert a cyberdeaemonok néha hármasával járnak, a kíséretük meg szó szerint betölti a horizontot.

    [ Szerkesztve ]

    SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Új hozzászólás Aktív témák