Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ventur@

    senior tag

    Na hozzájutottam mégis eme remek játékhoz én is (bár innentől kenyéren és vizenélés van :D ) és bejön a cucc nagyon. CM ismét jót alkotott nekünk :R . Egy kis véleményt írok azért ha nem baj :B :

    Pozitív:

    Gépigény remek, Gépemen (adatlapon) 1280x1024 (ennyit bír a monitorom) úgy emlékszem minden HIGH, csak az élsimogatás van 2x-re levéve és olyan 35-40 FPS-em van :) . Egyedül eddig az Alpen Head 2 Head pályán volt kisebb "akadás", de nem volt vészes, mert a kép folyamatos volt, csak láthatóan nem 40 FPS körül járt :) .

    Látvány szerintem odab*sz. DiRT 2 sem volt csúnya, de itt még tettek rá egy lapáttal. Eddig a legjobban a monaco-i RallyX tetszet, mikor éjszaka kell menni. Hát az valami überbrutál volt. Azok a fények :Y . Nem tudom ki figyelte meg itt, de a kipuff is olyanokat köpp meg fénylik, hogy az már durva. Nekem nagyon tetszik, hogy egyes fokozatoknál duplán lángol :D .

    Hangok megint nagyon eltaláltak. Zenék is jók szerintem, bár túl sokat nem hallom :D . Autók hangjai nagyon ott vannak és a külső zajok is. Best of: Peugeot 207, Ford Fiesta Gym3, Ford Focus WRT, Opel Manta/Kadett és hát a mindentvivő Audi Quattro :C . A Subaruk hangja valamiért nem tetszik. Nekem hallásra a 2-ben jobb volt :B . Fiesta Gym3 meg letiltáson amit nyom, az valami brutál. 207-el meg ha megyek, szinte érzem ahogy kéri a motor, hogy pörgess szét bamme pörgess szét :D .

    Menürendszer nekem speciel tetszik. Nem bonyolúlt, minden a helyén van :) .

    Irányítás megint jó lett. Nekem bejön és főleg az, hogy bill.-el is jól kezelhető (ABS és Stability ON, minden más nekem OFF :) ).

    Negatívum:

    Túlságosan is rövid rally pályák :O . Eddig volt egy 3 szakaszos futam (talán Finn?!), de hát azt is le lehet gyűrni alig ~10 perc alatt. Nekem ez kicsit kevés :U . Valahogy kicsit az sem az igazi, hogy ennyire szélesek a pályák. Még egy Kenya oké, mert ott csak a pusztaságban küldi az ember, de a többi lehetne szűkebb :U . Irányításnál ami nehezen jön össze bill.-el az a fasza kis powerslide (2-ben sokkal jobban ment :D ). Persze nem vészes, csak kicsit fura, meg tudom kormány kellene és nem bill. :) .

    Gykhama: hááát...előzetes videókban sem voltam oda érte, most sem nagyon vagyok :B . Nem rossz nem rossz, de ha lehet minnál hamarabb túl vagyok rajta és csak a minimális célt érem el mindíg. Elég az nekem :D .

    Ezek a negatív dolgok igazából, csak minimálisak. Maga a játék nálam 9/10. Ja és még egyszer sem fagyott ki :R . 11.5-ös drivert használom és szépen megy vele :) .

    Na egyelőre ennyi. Off-ban kitolom, aztán majd megyek online ökörködni :D .

    Ui: Elnézést, ha hosszú lett, csak gondoltam megosztom a tapasztalatom én is :B .

    [ Szerkesztve ]

    Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k

Új hozzászólás Aktív témák