Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dchard

    veterán

    válasz qnadam #71400 üzenetére

    Pontosan. Itt alapvetően egy nagyon szűk kisebbség hangoskodik, és a szerződést lobogtatva próbálja előadni, hogy a szerver üzemeltetés általi túlhasználatnak igenis bele kell férnie egy olcsó, SOHO előfizetésbe, a többség rovására. Ráadásul közben még ezt a képmutatást is betolják, hogy ők fizetnének érte többet is, holott erről szó nincs.

    Tulajdonképpen várom, hogy ezek átkerüljenek FTTH-ra, ahol sokkal finomabban és pontosabban lehet majd ezt a fajta forgalmat leválasztani és de-priorizálni, így megvédve a többi normális előfizetőt. Vicces lesz majd olvasni a hozzászólásokat, hogy a speedtest hozza a maximumot, de a torrent 10-ed annyival sem fog menni...

    MrCsiT:

    Ha mindenki egyszerre és folyamatosan csapot nyitna, sehány bar nyomással nem jönne a víz. Pedig a törvény szerint adni kell az 5.5 bar-t. Ha mindenki kiterhelné a villamos hálózatot 32 Amperre, összeomlana a villamos hálózat, pedig a törvény szerint mindekinek biztosítani kell 32 Ampert. Ráadásul ezek még csak nem is általány díjjas szolgáltatások, tehát mondhatnád, hogy a túlfogyasztást megfizeted. Itt kezdődik a belátás része a dolognak: a törvény írhat akármit: ha azt ésszerű keretek között lehetetlen biztosítani, nem fogod megkapni.

    [ Szerkesztve ]

    A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]

Új hozzászólás Aktív témák