- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
Ne nézz annyi amerikai filmet, akkor nem érzed majd neccesnek. Nem mindegy, hogy a szomszéd olvashatná el az e-mail-jeidet, vagy akárki (hozzáértő) az interneten...? Mellesleg aki egy működő PPPoE kiszolgáló (ugyanis az internet a DIGI esetén a switch-nél nem sima TCP/IP formájában jelenik meg) mellé, egy hálózatra, be tudja úgy tenni a sajátját, hogy az a hálózat működésében ne okozzon problémát, azt nem az fogja megállítani, ha igazán meg akar tudni valamit, hogy egy switch-en vagytok-e vagy nem.
The only real valuable thing is intuition.
-
eisento
addikt
válasz Eagle16 #2704 üzenetére
hát ez a váltasz csomagot akkor megszűnik a hűség tényleg működik sőt a upc-s számlával jött is olyan tájékoztató de ha bemész upc-hez akkor ne azzal kezd hogy át akarsz menni upc-hez hanem megkérded hogy ha váltasz nagyobb csomagra megszünik-e mert haver ugy ment be hogy váltana digire és hallotta ezt hogy ha vált nagyobb csomagra megszűnik a hűség, persze upc irodában azt mondták hogy nem nem nincs ilyen holott vagy 3 ismerős is így csinálta hogy váltott nagyobb csomagra és megszűnt a hűség
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
Gulumaci
tag
Sziasztok!
Évek óta digis vagyok. Érdekes valamiért mindig több volt a letöltéskor a sebességem. Bekötötték az új 20/10-s csomagot nemrég. Úgy néz ki a tendencia továbbra is fennál...
Hajró Digi!
[ Szerkesztve ]
Teljes körű pc szervíz, igény szerint, Valóban olcsón. 0630-547-7126 Kispesten és Vecsésen ingyenes kiszállással!
-
-
Gulumaci
tag
Ez mondjuk érdekes, de a ténylegesnél a Speedtest picivel mindig kevesebbet mér. (legalábbis nálam)
Torrentezés közben, ha van olyan torrent, akkor 2,4-2,6 MB/s szokott lefelé, felfelé 1,1-1,4 között van a sebesség. Csúcsok időszakosan vannak (pár óra, 1 nap, 1 resetig). De, ah az előírt megvan, akkor már elégedett vagyok.Teljes körű pc szervíz, igény szerint, Valóban olcsón. 0630-547-7126 Kispesten és Vecsésen ingyenes kiszállással!
-
Gh0sT
addikt
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Eddig UPC-s voltam, a hét eleje óta viszont a DIGI-sek táborát erősítem. UPC-nél bevett szokás volt, hogy a 25-ös smtp portot blokkolta a szolgáltató, de néhány egér kattintással ez engedélyezhető volt. Felhívtam DIGI ügyfélszolgálatát és azt a tájékoztatást kaptam, hogy náluk a 25-ös port kinyitásához fix IP-c kell igényelnem, ami havi 2.880 Ft. Ez tényleg így van, vagy félre lettem informálva?
Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.
-
codec
senior tag
Üdv!
A digi által nyújtott 20/30-as net csak panelokban érhető el, vagy külsőbb városrészekbe, családi házakhoz is kivezetik?
Vagy hogy működik ez?
Válaszokat előre is köszi!Az intelligencia hiánya gyógyíthatatlan betegség, azonban a tünetei jól kezelhetőek!
-
DjPremier
aktív tag
válasz Brutális eb #2717 üzenetére
Ferihegyi ut A volt Ferihegyi sulinál.Miért?
[ Szerkesztve ]
''A mennyország szép hely, de a pokolban több az ismerős.''
-
dbius
veterán
Ma kötötték be a digi startnetet. Linux alatt használnám, Ubuntu 8.10 Intrepid 32 bit alatt. Van köztetek olyan, aki szintén Linux alól használja a digi pppoe netet?
Lenne annyi problémám, hogy a kapcsolat létrejön, tudok frissíteni, pingelni, de böngészni viszont nem...
A hiba oka a Cannot determine ethernet address for proxy ARP lesz valószínűleg, bújom a netet, van is sejtésem (dns szerver cím, route tábla körül), hogy mi okozhatja, de gondoltam rákérdezek tőletek, hátha van, aki tudna segíteni, vagy tapasztalt volna hasonlót...
dbius@intrepid-digi:~$ plog
Jan 26 10:25:20 intrepid-digi pppd[5708]: Using interface ppp0
Jan 26 10:25:20 intrepid-digi pppd[5708]: Connect: ppp0 <--> eth0
Jan 26 10:25:20 intrepid-digi pppd[5708]: Remote message: Connected_to_DIGIKabel^J
Jan 26 10:25:20 intrepid-digi pppd[5708]: PAP authentication succeeded
Jan 26 10:25:20 intrepid-digi pppd[5708]: peer from calling number 00:1A:64:6E:F8:FA authorized
Jan 26 10:25:20 intrepid-digi pppd[5708]: Cannot determine ethernet address for proxy ARP
Jan 26 10:25:20 intrepid-digi pppd[5708]: local IP address 78.131.95.248
Jan 26 10:25:20 intrepid-digi pppd[5708]: remote IP address 78.131.95.1
Jan 26 10:25:20 intrepid-digi pppd[5708]: primary DNS address 193.110.57.4
Jan 26 10:25:20 intrepid-digi pppd[5708]: secondary DNS address 193.110.56.8
dbius@intrepid-digi:~$ -
eisento
addikt
Áhh. Szerdán mehetek szerződést kötni tényleg mennyi idő alatt kötik be átlagba? 4-5 nap?
-
Gregorius
őstag
Én is. 3 napot vártam az online igénybejelentés visszaigazolására, aztán megkerestem a helyi üzletkötőt. (két hét múlva hívtak, hogy látják az online igénybejelentést, mondtam a szerződés már megvan és utána mondták a pontos időpontot, hogy mikor jön a szerelő) Ennek ellenére volt több, mint 1 hónap a bekötés. Bár lehet, hogy a karácsonyi szezon volt sűrű.
-
Gyufaaa
veterán
Hát jah. Sajna, ahhoz, hogy mindenkinek be legyen kötve pikk-pakk, szereld magad csomag kéne. Az szerencsésebb aki még a kiépítéseknél esik bele, mert akkor még nincs annyi ügyfelük várakozóban. De megéri szerintem várni.
Ezen az oldalon lehet frankón mérni a netsebességet. Ez pontos.
[ Szerkesztve ]
-
eisento
addikt
hát nálunk a széchenyi lakótelepen szolnokon folyamatosan kötik be az utcákat, de sztem a mi lépcsőházunkba is csak én tudok hogy lehet kötni a netet mert naponta beszélek a sráccal akik csinálják az optika bekötéseket. ma voltak a lépcsőházunkban mondta is hogy nem lettek készen holnap befejezik és szerdán mehetek be a digis csaj tudni fog rola hogy mehetek és hogy már lehet kötni a szerződést, de sztem a szórólap amit a lépcsőházba raknak ki sztem akkor rakják majd ki amikor én már javában megkötöttem a szerződést. és sztem az üzletkötőket is beelőzöm talán akkor szerencsém lesz ^^
-
eisento
addikt
válasz Gyufaaa #2728 üzenetére
hát a főnökének az összes ismerősénél meglett már csinálva szoval az eddigi csokos embereknek már megvan mostmár én következem. meg ha nem lenne kész akkor nem tudnék addig szerződést kötni sem mert ha nem él egy körzet vagy az az utca akkor nincs mire szolgáltatást kötni. De mondom pont ma jöttek le is fotoztam őket az ablakból :
-
Scrym
tag
McLaca!
Na hogy áll a netbekötésed? Elő lehet már fizetni a lépcsőházatokban?
Érdekelne mi a helyzet a szekrényetekkel?
Az a bizonyos lakó még mindig úgy használja a hálózatot? -
eisento
addikt
mostmár csak azon rosálok hogy jó legyen a netgear wgr-614(v7) routerrel a net nem szeretnék egy fél éve vásárolt routert kidobni :S
-
eisento
addikt
válasz Gyufaaa #2733 üzenetére
hát ismerősnek van egy asus wl520 vagy vmi ilyesmi wifis routere. és aztmondja router nélkül ment a net routerrel meg odáig jutott hogy kap ip címet de semmilyen adatfolyam nincs nem tud bögészni és tölteni sem. nemtudom azota megoldodott-e neki...
-
McLaca
őstag
4-én jönnek kötni. (Szerintem már beírtam a topicba, de lehet, hogy nem... )
Nem az irodában dec. 12-én száj húzogatva kötött, gépbe nem felvitt, csak kézzel kitöltött papíralapú szerződésre, hanem az online bejelentésemre (azt hiszem, dec. 10-én küldtem el) hívtak fel időpontot egyeztetni. 1 hét híján 2 hónap...
A lépcsőházi dobozt azóta bezárták, nem tudom, mikor jártak erre, már ott van rajta a lakat. Lehet, hogy akkor normálisan is megcsinálták a szomszéd bekötését, mindenesetre van egy olyan sejtésem, hogy fel fogom őket kísérni a 4. emeletre megnézni, hogyan kötik be az én drótomat , és ha gányolnak, adok nekik szigetelő szalagot, hogy legalább ezt a potenciális hibaforrást zárjuk ki.
A szomszéd azóta is használja a netet, hivatalosan kötötték be neki, bár tényleg fura volt. Ő szerződéskötőt hívott. Szerintem tényleg átmeneti bekötés volt - a szerződéskötő miatt, mert engedélyük akkor még nem volt a lépcsőházra az irodai ügyintéző szerint. A hozott cucc is egyértelműen használt volt és pl. telefonnal max. 5 lakást tudtak volna ellátni, ha az az eszköz marad. Szerintem azt is cserélték, de konkrétan nem tudom, tényleg felmegyek majd velük megnézni.Üdv!
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
Dot
őstag
Hali!
Székesfehérvárról 1 kis helyzetjelentés: Semmelweis I. utcámban lakok és az utlosó bekötési ígéretet 2008 év végére kaptam, felhívtam őket és azt monták, hogy gáz van a gázutcába..
Szóval vmi gubanc van és ott hoznak létre valami központot. Inen kapom majd a netet ezt mondták. A kábelt ahol lefektették már november óta egy kőkupac alatt van a vége.
(Az 1. ígéretük 2007. nyár közepe volt.)
/Mire ideérnek megbolundolok! ADSL3G-m van 8mbit és vmi miatt 30as pingem van a bix felé, játékba 40fölött, ez rendkívül idegesítő. letöltési sebesség 1070KB/s fel: 50-60KB/üdv.
élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!
-
LittleMan
csendes tag
Sok helyen keresgéltem, olvastam DE:
- 2 nap alatt 4 féle xp-t raktam fel
- 2 nap alatt keveset aludtamMiért nem tudok ftp-n, web-en és email-en keresztül fájlokat küldeni? Vagy lassú vagy időtúllépés miatt leáll.
Saját weboldalam nem tudom szerkeszteni, képeket nem tudok netre rakni!
Tűzfal nincs feltéve, avast megy (itt a "webvédelem 10%-ot vesz vissza a 20/10-ből)
Próbáltam a digi sebesség mérőjét is 1-2 vel tölt felfele és az is leáll. A Speedtest szerint megvan a sebességem. Tehát a fájl feltöltésemmel van gond az tuti és a DIGI-vel...Tud valaki biztos megoldással szolgálni nekem??
(Jahh, majd kihagytam Torrent serverről megy le 2.2Mb, fel 1Mb)
[ Szerkesztve ]
-
DjPremier
aktív tag
Én felhivtam az ÜFSZ-t és a csaj nem tudot semmi konkrétat.Folyamatosak a kiépitések 17 ker.
''A mennyország szép hely, de a pokolban több az ismerős.''
-
-
eisento
addikt
válasz DjPremier #2738 üzenetére
ügyfélszolgálatot hiába hívod nem tudnak semmit többre mész ha keresel egy digis manuszt sztem sokkal több infot tud mondani. előbb értem haza debrecenből. az üzletkötők megrohamozták a lépcsőházunkat de ha már ugy lett megbeszélve akkor holnap bemegyek személyesen azthittem az üzletkötők később jönnek majd csak. :S
[ Szerkesztve ]
-
dbius
veterán
Nekem debrecenben nagyon rugalmasan ment a bekötés.
- Neten online megrendeltem múlt hét csütörtökön a startnetet.
- másnap, azaz pénteken reggel felhívtak telefonon, hogy valós-e a megrendelés, stb... ill. felajánlották, hogy február 4-én tudnának jönni bekötni.
- kérdésem: korábban nem lehetne, mert csak kéne a net...
- válasz, lenne korábbi időpont, de nem tudják, hogy az nekem megfelelő lenne, mert három nap múlva, azaz most hétfőn reggel 8.30 lenne.
- mondtam, hogy az nekem tökéletes, így a megrendelésemet követő 4 napon belül be is kötötték, azóta használom -
darál0w
Jómunkásember
hali.
2 honapja tolom 30/20al.
egy ideig semmi bajom nem volt vele,de mostanában mindig előjönnek ilyen netszakadásfélék.
online játék kidob,torrent,msn leáll,majd 1-2 mp mulva ismét yo.
kicsit idegesítő amikor már 10edszerre megyek vissza a játékba és mindig a legjobb pillanatban szakad meg....
másnál is előfordult már ilyen?Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Horgász topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parfüm topik
- Napelem
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- BestBuy topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver