- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
cof
veterán
válasz trec12 #110848 üzenetére
(Valószínű a régi Digi sem tudta volna tartani a mai körülmények között )
Hogyne tudta volna, mikor csak egy leányvállalat volt külföldön. Román anyától kapta a lóvét ha kevés volt, ott sem változtak az árak.
Na, most a verseny szűnt meg ezzel, hogy már csak állami cégek maradtak sok helyen, és én egy dolgot sem tudok ami pozitívan sült el amibe az állam beleütötte az orrát.
Szerinted miért sza.ják le a sok panaszt a TV minőségére is? Mert nem mondták vissza elegen, csak pár ember említette meg nekik telefonon vagy email-ben, többiek csak fórumokon sírnak. Pár tízezer előfizető visszamondaná azért arra már felkapnák a fejüket. De nem szabad csodálkozni, hogy bármit megtehetnek, hiszen úgyis fizet nekik a többség.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
"Valószínű a régi Digi sem tudta volna tartani a mai körülmények között "
A magyar körülmények között én is úgy gondolom, hogy nem... viszont Romániában most is:
Júliusban:Ma:
Mindez, tőlem kb 70 kmre.. 2019-ig meg kevesebb mint 40 kmre... de nem költözöm át...mielőtt kapnám az ívet, hogy menjek "románba" (imádom ezt amikor így mondják, hogy menjek románba helytelenül esetleg Romániába
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
válasz sfdrakex #110850 üzenetére
Érdekes:
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
válasz GoodSpeed #110852 üzenetére
Kicsi a kép, de komolyabb routernek tűnik:
-
válasz Dragon3000 #110855 üzenetére
Ja az olvastam, hogy az TP-Link AX 10 (1500) -nál is egyedi DIGI-s FW volt ... hát én biztosan nem bérelnék egy olyat, amit a szolgáltató már mókolt, mert akkor kb - leszámítva az esetleg erősebb WiFi-t - ugyanott vagyok, mintha a szolgáltatói AX-es HGW-t használnám ami a privát jellegét vagyis annak hiányát illeti.
-
Invi
aktív tag
XVII Rákoskert-Csabán kókad a net. Ilyen 50-100/50 max a sebesség 1000/300-on. Csak ha másnál is akadna a stream.
-
aktív tag
-
MODERÁTOR
Nem tudta volna. Más ország, más inflációs viszonyok, más adózási környezet, stb. Azt te sem gondolod komolyan, hogy az itteni veszteségek miatt az ottani nyereséget ide pumpálta volna az RCS & RDS? Egész biztos, hogy nem.
Igen, a verseny sajnos tényleg megszűnt.
Persze, hogy nem mondták vissza, mert még mindig az egyik legjobb ár/érték arányú szolgáltatás azzal együtt is, hogy tagadhatatlanul volt minőségromlás az elmúlt időszakban. Csak megy a sírás, a fikázás mindenütt, mások oltogatása, de mindenki arra vár, hogy majd mások visszamondják, köztük a leghangosabbak is.
-
konci79
őstag
válasz Intruder2k5 #110859 üzenetére
Én a tv-s topicba beírtam, hogy jelentsék be minél többen. Hátha hamarabb fognak vele foglalkozni, ha sokan írnak.
Amúgy fognak majd, de nem mostanában, ennyit tudok.Eladó DDR4 GSkill 2x8 GB 4000 MHz CL16
-
adika4444
addikt
Most már nincs nyomott ár, de a külföld még mindig gyalázat. Nem tudom megérteni, hogy ezt miért nem képesek rendberakni. Ott az OVH, a Hetzner, DigitalOcean, Oracle Cloud, netcup (Anexia), Contabo és társaik és még mindig ott tartunk, hogy gyalázatos a kapcsolat minősége.
#110857Invi
Rákoshegy rendben van.üdv, adika4444
-
cof
veterán
Nem tudta volna. Honnan az infó?
Mint ha eddig nem tömte volna az anyavállalat éveken keresztül.
Persze, hogy nem mondták vissza, mert még mindig az egyik legjobb ár/érték arányú szolgáltatás azzal együtt is, hogy tagadhatatlanul volt minőségromlás az elmúlt időszakban.
Azért vannak határok, hogy mit nevezhetünk szolgáltatásnak, ez az ingyenes kategória... Mert annyit is ér.
Csak megy a sírás, a fikázás mindenütt, mások oltogatása, de mindenki arra vár, hogy majd mások visszamondják, köztük a leghangosabbak is.
Na ja, kíváncsi lennék hányan mondták vissza a TV-t a panaszkodók közül, de ahogy látom senki sem, csak megy a panaszkodás.
Egyébként meg elhiszem, hogy nálad belefér 6 ezer Ft-ért ez a minőség, de azért 10700 Ft-ért mást várna az ember... Persze, hogy felemeli a hangját és nem nyeli be a békát, hogy hát így jártunk. Mert úgy is lesz rosszabb is a minőség, addig csavarják lefele amíg csak tudják tömeges felmondások nélkül.
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
"Na ja, kíváncsi lennék hányan mondták vissza a TV-t a panaszkodók közül, de ahogy látom senki sem, csak megy a panaszkodás."
Mert sokan úgy vannak vele mint én is:
1. Nincs Telekom.
2. Csak Vodafone van (ONE, nem olcsóbb, de a bitráta elvileg magasabb a minőséggel együtt, viszont pár hónapra minek váltani?)
3. Yettel vagy van vagy nincs. Ha nincs, akkor a kérdés továbbiakban eldőlt. Ha meg van, akkor magában a TV is drágább lenne mint a DIGI-nél, de Internetet is kell rendelni mellé, és az eleve nagyon sok helyen csak 4G-s.Olcsóbbra sehol sem jön ki igazából, és nehezíti a dolgot, hogy nagyon sok helyen nincs alternatíva. Igazi alternatíva a Telekom lenne országosan csak.
-
Dragon3000
veterán
Azt felejted el, hogy a digi hosszútávra tervezett, így benyelte a veszteséget is a terjedésre, de többször is keresztbe tettek nekik a mobilos frekvencia vásárlások esetében és tudták, hogy itt nem lesz jobb a helyzet, így eladták és inkább leléptek. Ha nem vették volna meg, akkor elhiheted, hogy egy ilyen piacra nem pumpálták volna tovább a pénzt és lett volna áremelés.
A szolgáltatás romlás csak a tv-t érinti, nagyon sokan nem is fizetnek rá elő, így nem is fognak miatta panaszkodni. Persze vannak hálózati gondok is egyes helyeken, de az még az előző vezetés esetében is megvoltak, nem azért van most is jelen, mert más a tulaj. Az áremelések senkinek sem tetszenek, de ez van, nem lehet vele mit csinálni, sok helyen kb adsl szintű megoldás a konkurencia, még városokban is, ami még drágább is lehet.
Külföldi irány, van ami gyenge és van, amivel semmi gond, multis játékokkal játszom, amiknek csak külföldi szerverei vannak, de nem találkoztam itt semmi gonddal, semmivel sem rosszabb, mint a telekom gigabites haveroknak.
Viszont pozitív változás is van, mivel értelmesebb eszközöket rendelnek és nem a régi fost, amivel nagyon sok helyen gondok voltak.
Ha zavar a magas ár, akkor miért vagy hűség nélkül? Mert jelenleg is első 3 hónapban kedvezményes, míg utána 9000Ft a digi nekem csomag. Persze jobb sírni, hogy drága és szar, árat tudsz csökkenteni azzal, hogy vállalsz hűséget, ha szar, akkor meg miért nem mondod le? Attól, hogy sokan ide irkálnak ez miatt a szolgáltató nem fog változtatni, bombázzátok őket a panaszokkal, akkor talán van esély valami változásra. -
Invi
aktív tag
válasz Dragon3000 #110866 üzenetére
Igen tobbszor is. Mivel a keruletben 3 helyrol is ezt mondtak vissza igy gondolom hlobalis valami.
-
válasz sfdrakex #110867 üzenetére
Azért voltam biztos benne, mert nekünk a másik lakásban Telekom Magenta 1 van... és mivel mi nem tartózkodunk ott, csak apám, ezért már az Internet kb felesleges, de a TV-t meg nézné... és nem lehetett külön TV-t, szóval október végén le lesz mondva Aztán lehet ott is DIGI lesz Eredetileg is a DIGI-t akartam odaköltöztetni a Telekomot meg ide, csak a Telekom ebben nem volt partner, én meg a meghosszabbításban nem leszek
[ Szerkesztve ]
-
Ami azt illeti a Vodafone eladás előtt sok évig volt veszteséges, ha jól emlékszem és rákeresvén ezt kaptam:
"A Vodafone Magyarország az elmúlt években veszteséges volt, a weboldalak alapján, amelyeket a keresési eredmények tartalmaznak. A cég 2020-ban 1,3 milliárd forint, 2021-ben pedig 7,4 milliárd forint veszteséget ért el, bár az árbevétel növekedett. A veszteség oka a költségek emelkedése és az egyéb bevételek csökkenése volt. A cég felvásárlását a 4iG és a Magyar Állam jelentette be, amit hosszú távú stratégiai célnak tartanak. A felvásárlás megtérülését 10-12 éven belül várják. A Vodafone Magyarország vezérigazgatója, Amanda Nelson Írországban folytatja, de az eladásig még irányítja a magyar leányvállalatot."
Szóval a veszteséget ellensúlyozni kellett, hogy ki legyen fizetve minden és mindenki, ami a működés alapfeltétele.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
-
EmPoWeR
csendes tag
Az adózási környezet a Digi szempontjából nem változott, mióta eladásra került a magyarországi hálózat.
Az inflációban valóban nagy különbségek vannak. Tavaly itthon 21,9% volt, míg Romániában 13,5%. És emelt a román Digi 13,5 százalékkal? Nem. A mai napig 3100 Ft-nyi LEI az 1000-es csomag. Mindeközben itthon már ott tartunk, hogy a 3100-hoz képest 209 százalékkal emelt a 4iG.
Azt már senki nem fogja tudni megjósolni, hogy valóban emelt volna-e a Digi, ha román kézben marad, de az biztos, hogy ha még így is tett volna, messze nem olyan mértékű lett volna, mint így, hogy "
de legalábbmagyar kézbe került".De ha még az áremelések miatt szomorkodunk is, legalább az érdemi fejlesztések is megszűntek.
Let me take you on a trip.....
-
válasz EmPoWeR #110874 üzenetére
A Digi tulajdonosa Romániában élő magyar volt, csak nem lett a NER barátja... és Magyarország csak egy volt a többi ország piaca közül, így ellehetetleníti sem sikerült teljesen. Feladta ezt a piacot, és tovább nyugodtan.Ha NER kompatibilis lett volna, akkor nem mantraznak azt, hogy román... hanem azt mondanák hogy magyar.
-
red13
tag
Tegnap jöttek a digitől és lecserélték az ezeréves fekete modemet(ZTE F625A). 1gigás nettel azóta wifin ilyen 350Mb/s produkál, előtte lazán megvolt a 700-900 közötti is. Valamit kell nekem pluszban állítanom? Saját routert használok, Tplink AX20.
Az új modem: ZTE F6600R -
FNZ
őstag
válasz GoodSpeed #110738 üzenetére
Nekem is a 2019-es csomagom van ennyiért. Remélhetőleg hamarosan elköltözök, ezért érdeklődtem Digi pontban és azt mondták, hiába kérem a végpont áthelyezést ezzel a csomaggal, az szerződés módosításnak fog számítani, ezért már az új drágább csomagot kell fizetnem az új helyen
-
Sajnos ilyenkor áttesznek az újba plusz még a költöztetésnek is lesz egy díja. Ami optikánál azért még megalapozott is, mert kell szerelő jó eséllyel. Eddig életemben háromszor költöztem, utoljára Vodafone volt az érintett, és az volt az olcsóbb, pedig fúrni is kellett. Az első 2006-ban volt, és az új helyre vittem magammal az ADSL modemet, szűrőt, a szerelőnek ki sem kellett jönnie, csak az Invitelnek kellett az új számra beregisztrálnia... 10 000 Ft-ba került, aztán visszaköltözésnél megint ennyibe... akkor sem kellett semmit csinálnia, és akkor is az Invitel volt még.
Diginél nem tudom mennyibe fog kerülni, de esélyes, hogy kevesebbe. A csomagot viszont bukod, de emiatt nem kell szomorkodni, mert mi is bukni fogjuk még idén minden bizonnyal. Ráadásul lehet, hogy utólag csak kiszámlázzák a különbséget visszamenőleg. Egy éven belül megtehetik. Törvény van rá.be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
válasz red13 #110877 üzenetére
Nem hiszem, hogy általános lenne, mert sokaknál megtörtént a csere, de az eseted kb a második már, amit itt olvasok, hogy csere után a letöltési sebesség beesik abba a sávba, ahol a feltöltésit mérjük maxszal. Szóval erre is számítok. Ami mondjuk nagyon érdekes, mert új, sokkal korszerűbb ONT-okról van szó, de ha nálam is előfordul, bejelentem hibára, és ha úgy marad mégis, akkor könnyebb lesz magam rávenni a Yettel váltásra.
#110881pjen: Ja, csak 5G-s verziónál a próba nem ingyenes. Ha visszamondod 30 rugó.
-
adika4444
addikt
válasz GoodSpeed #110880 üzenetére
Hogy fizettetnék ki utólag? Van egy fennálló szerződésetek, ami nem módosult. Nem tájékoztattak róla, hogy változna és emiatt ráutaló magatartás sem valósulhatott meg. Szerencsére az még nem működőképes, hogy visszamenőleg módosítanak magánszemélyek szerződésén, mondjuk az elmúlt 5 évre és behajtják a különbözetet...
[ Szerkesztve ]
üdv, adika4444
-
Nálam is hibátlan, csak azért két előfizetés otthonra... 6K-s áron szerintem egy kicsit már sok... mert nekem is volt egymás mellett Vodafone és DIGI, csak akkor a DIGI volt 3100 Ft, a Vodafone meg kereken 2000 Ft csomagban. Úgy azért nem volt rossz. Bár egyesek szerint "luxus és felesleges akkor is", de szerintem nyomott áron csomagban nem az, meg főleg nem az, ha olyan routere van az embernek amiben van Dual WAN támogatás.
-
trec12
addikt
válasz adika4444 #110884 üzenetére
"Ráadásul lehet, hogy utólag csak kiszámlázzák a különbséget visszamenőleg. Egy éven belül megtehetik. Törvény van rá."
Nem tudom, hogy honnan veszed ezt a visszamenőleg fizetősdit? Akkor nem hivogatnának minket, hogy lépjünk át az új csomagba- mondjuk én még nem kerültem sorra - szóval logikával is kikövetkeztethető ebből, hogy szó nincsen itt ilyenről....Meg milyen összeget követelnének, mi alapján...? Nekem akkor megmondták a személyes ügyfélszolgálaton, hogy az ár nem fog változni az 1 év alatt bármi lesz és, hogy utána sem változott nyilvánvaló, hogy "régi fajta" szerződésünk van....
Az meg nem pálya nekik, hogy az ügyfeleket veszítsenek de ezt te is tudod....[ Szerkesztve ]
-
garga01
őstag
válasz GoodSpeed #110885 üzenetére
Régen (xDSL alatt) én is "álmodtam" a dual WAN-ról, de az optika olyan stabilan rendelkezésre áll, plusz a céges SIM kártyán korlátlan mobilnet van, az bőven elég tartalékba. Persze nem olyan kényelmes mint a dual WAN, de van tartalék így legalább.
Viszont a routerre ha rádugom USB-n a telót, meg tudja osztani a netet ugyanúgy, mintha egy modem lógna rajta, így akár mindent ki tud szolgálni.
A saját lakásomba most már csak a netet kötöttem be, a csodás tv-t nem is. A műholdas+mindigtv lesz, abból megoldok mindentNincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
Nálam is inkább ilyen tényezők jönnek képbe:
1. A DIGINet 1000 stabil, remek sebességet nyújt, és az az igazság, hogy az 1000/300-at sem tudom kihasználni. Kivéve amikor content megy felfele a Youtube-ra.
2. A Yettelnél láttam 1400-as sebeségeket is, amit persze nyilván ha folyamatosan tudna pláne nem tudnám kihasználni, de valahol mégis idegesíteni, hogy át kell állnom szolgáltatói eszköre, mert az ASUS RT-AX86S-sen csak Gbps-os portok vannak.
Szóval ezek közül valamelyikre kellene upgradelni:
Csak azért, hogy bár kihasználni folyamatosan nem tudom, de legyen az, hogy a kettő össze van fűzve és ha mégis kellene, akkor ki tudom hajtani a 1000+1400-at, úgy hogy olyan helyzetet jelenleg nem tudok elképzelni, amikor ez fontos is lenne
Az FTTH-nál tegnap is gyakorlatban tapasztaltam meg, hogy milyen jó is az, hogy passzív optika lévén, ameddig tudom UPS-sel ellátni, áthidalni a kiesést az ONT-nál addig a telefonon, laptopon van Internet, szemben az DOCSIS-sal." ott a 3 HBO.Ha a diginél fizeted elő, kb ugyan ott vagy."
Nálam a lineáris tévézés az már nagyon sok éve nem működik. 2013-tól 2017-ig volt úgy HBO előfizetésem, hogy szinte sosem néztem, így aztán átváltottam HBO GO-ra. Most már HBO Max és Amazon Prime van, mert akkor nézem amikor nekem van időm, nekem jó... szép volt a 90-es évek, de kb akkor volt utoljára amikor még mi lesz este a TV-ben alapon képes voltam úgy tervezni a napi programomat, hogy este 20:00-kor kezdődik a film, és nézni a Die Hard 3-mat, meg videóra venni
A NetFlixre pl nem fizettem elő, mert az HBO Max esetében is rengeteg olyan van a listán, amiket szépen majd meg kívánok nézni, de a lista nem szűkül, hanem bővül. Amazonnál már a térséget hónapok óta nézem#110888garga01: Nálam a Vodafone a kemény 500-assal lenne az, amiből az 1,5 Gbps-ot ki tudnám hajtani a DIGI1000-rel, de csak WiFin
-
Dragon3000
veterán
válasz trec12 #110886 üzenetére
Ha nincs hűség, akkor bármikor átrakhat másik csomagba, mivel amid van az már megszűnt. Akinek csak nete volt, azokat is egyik hónapról a másikra rakták át az új csomagba. Visszamenőleg nem hiszem, hogy bármit is számlázhatnának, mert ahhoz az új csomagba át is kellett volna már rakniuk az ügyfeleket.
-
adika4444
addikt
válasz GoodSpeed #110890 üzenetére
"A DIGINet 1000 stabil, remek sebességet nyújt, és az az igazság, hogy az 1000/300-at sem tudom kihasználni. Kivéve amikor content megy felfele a Youtube-ra."
Én jellemzően az internetet sem tudom kihasználni, kivéve, amikor használom. De sok dologgal vagyok még így. Még is van.
BTW a gyors netnek nem a folyamatos kihasználhatósága, hanem ennek elvi lehetősége a lényeg. HA kell, működik és pillanatok alatt a gépemen van az áhított adat. Ugyanez felfelé is, ezért szoktam csodálkozni, amikor a bármilyen koax szolgáltatást valaki az optikai internetszolgáltatás alternatívájának tekinti.üdv, adika4444
-
trec12
addikt
válasz Dragon3000 #110892 üzenetére
Tudtommal meg max. felmondhatja 60 napra ha valaki nem hajlandó váltani. Ezt sem szeretnék nyilván ezért hívogatják az ügyfeleket. Voltak itt páran akiknek felajánlották az új sokkal drágább csomagot persze maradtak a "jóárasított" régiben. Én is szépen megvárom amíg megkeres a szolgáltató és esetleg felmondják majd döntök akkor ha ez és így lesz....
[ Szerkesztve ]
-
válasz trec12 #110894 üzenetére
Nálad mi van alternatívaként?
-
-
mucsgyver70
aktív tag
válasz Dragon3000 #110892 üzenetére
Nem szűnt meg a 2019-es csomag, pont ezért vagyunk még ebben a csomagban. Ahhoz hogy megszüntesse kellene egy kivezetési dátum, és legalább 60 nappal előtte értesítenie kell az ügyfeleket róla.
[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
válasz mucsgyver70 #110897 üzenetére
Valószínű ez is lesz egyébként. Azt nem tudom, hogy kit tudnak rávenni arra, hogy 6e helyett 9e-t fizessen 1000-es net esetén önszántából (najó az első 3 hónap olcsóbb). Biztos van/lesz aki benézi...
[ Szerkesztve ]
-
válasz trec12 #110886 üzenetére
Most hirtelen ezt találtam:
Ha a szolgáltató hibásan számláz, akkor a 2009. évi LXXVI. törvény a szolgáltatási tevékenység megkezdésének és folytatásának általános szabályairól rendelkezik arról, hogy a szolgáltató köteles a hibásan kiszámlázott összeget visszafizetni az ügyfélnek1. Azonban, ha az ügyfél nem értesíti a szolgáltatót az összeg hibás volta miatt egy éven belül, akkor az ügyfél elveszíti a jogát arra, hogy visszakérje az összeget.
Mondjuk itt pont fordítva van, és egyébként hűségideje már nincs a 2019-es csomagban beragadtaknak kb júniussal futottak ki az utolsók.
#110897mucsgyver70: Az értékesítése szűnt meg, maga a csomag még létezik. Különben nem lenne szolgáltatás
"Valószínű ez is lesz egyébként. Azt nem tudom, hogy kit tudnak rávenni arra, hogy 6e helyett 9e-t fizessen önszántából (najó az első 3 hónap olcsóbb). Biztos van aki benézi... "
Lesznek akiknél az ingyenes, új WiFi 6-os "router" fog becsábítani, na meg úgy lesznek vele, hogy most 3 hónapig egyébként is olcsóbb... akkor meg legalább ezzel csökkentik az egyébként ha a szolgáltatónál akar maradni, elkerülhetetlent. Mert pár napon belül kimegy a felszólítás, hogy 60 napon belül szerződés vagy szerződésbontás, és akkor meg lehet nem lesz "akció".
Plusz esetleg még drágább lesz ... így is, majd májusban
[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
válasz GoodSpeed #110899 üzenetére
"Ha a szolgáltató hibásan számláz, akkor..."
De itt nem számláz hibásan.
"Mert pár napon belül kimegy a felszólítás, hogy 60 napon belül szerződés vagy szerződésbontás, és akkor meg lehet nem lesz "akció"."
Engem a Vodánál akartak régebben minden hónapban rávenni, hogy a 2 éve lejárt hűségű és nem értékesített flottás csomagomat vigyem át az újba ami ugyan azokkal a paraméterekkel rendelkezett csak alá kellett volna írni 1 év hűséget. Mert hátha megszűnik.. De a t.k.m írt alá ugyan azért hűséget....[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest