- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
McLaca
őstag
válasz mérgelődő #10826 üzenetére
Hehe, látom a lassan 3 évvel ezelőtti HSZ-eimet találtad meg.
Az öregedő Swissvoice csoda tovább öregedett, és idén tavasszal eltűnt róla a hívószámkijelzés. A szomszédnál megy. Úgy vettük észre, hogy nagyon elállt az órája, amit addig minden csöngéskor frissített.
Viszont lehet, hogy a szomszédnál azért van számkijelzés, mert másik VoIP adapterben van, ugyanis 4 portost láttam a DIGI dobozában, és 7-en vagyunk rá, szóval tuti kettő van.
Betelefonáltam tavasszal, kijöttek, újraindították, felhívtak, hogy nézzem meg, jó-e, aztán ha még mindig nem, akkor hívjam őket újra, mert valószínűleg cserélni kell az adaptert. Na most azóta se jó, de kisebb gondom is nagyobb ennél jelenleg, szóval nem foglalkoztam vele.
Igazság szerint át kéne vinni a telót a szomszédhoz, mert ha ott sem jelez, akkor a teló a kasu. Elvégre elmúlt 8 éves...Más: a DIGI vicces volt tegnap: 23:54 körül net, tv, telefon meghalt. Tapasztalt gyanúm ébredt, mobilon megnéztem, tegnap du. 14 óra körül dobták ki az oldalukra, hogy éjféltől rendkívüli karbantartás. Végül is esélyes, hogy mindenki pont látta az alatt a 9 óra alatt, aki miskolci, vagy környéki...
kish.arpi: Gondolom, a noteszen win7 van. Szerintem továbbra is BaseNet lett bekapcsolva nálad. Telefonos üsz-on érdemes lenne rákérdezni.
Üdv!
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Háztartási gépek
- Xbox Series X|S
- Építő/felújító topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest