- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
mérgelődő
csendes tag
Szeretnék segítséget kérni, az alábbi problémára mi lehet a megoldás, vagy mit tudok tenni? A lent bemásolt hozzászólásokkal azonos az én gondom is, ugyanaz a telefonom van öregedő Swissvoice csoda , mióta vezetékes lett a telefonom nem működik a hívószám kijelzés. Többször bejelentettem de, mindig azt mondják az én készülékem a nem jó, mert a lépcsőházban az ő készülékükkel működik a kijelzés. Egyszerűen tehetetlen vagyok, és azt sem tudom milyen készülék lenne jó, mert csak félvállról beszélnek az emberrel.Sajnos a mi készülékünk azóta sem javult meg, ez év áprilisa óta nem jutok dűlőre a GIGI-vel.
Márton
(őstag)
üdv!
A DSL telefonvonallal kapcsolatban lenne kérdésem. Hátha valaki belefutott már.
Amit kaptam mellé készüléket, azzal müködött a hívószám kijelzés, ha hivott valaki, most viszont vettem a helyére egy sima analóg Panasonic vezetéknélkülit, és ott nem ír ki számot
A manual azt irja, hogy használjak szürőt DSL vonal esetén.
Lehet hogy nincs szürő lennt a dobozkájukban és valóban olyan jel jön a lakásba?
Ha ez így van, akkor a kapott készülékkel miért megy a dolog?
Végül pedig, hol tudok ilyet venni, és kb. mennyiért?McLaca
(őstag)
Márton: a DSL-nek semmi köze a digihez, a digi egy egyszerű POTS-LAN eszközbe dugja a telefonod, ami az analóg telefont kiteszi LAN-ra. Ha a hívószámkijelzés a panával nem működik, akkor vagy nincs bekapcsolva, vagy nem szabványosan kezeli. Nálunk egy öregedő Swissvoice csoda van, lassan 6 éves, a számkijelzés gond nélkül megy rajta, sőt, a digi is továbbít rendszeridőt a telefonhálózatban, a telefon tudja is frissíteni, ha csöngetik (egyszerű átállítás a téli-nyári időszámításnál ).McLaca
(őstag)
Más: szép csöndben megjavult a telefonunk... Számhordozás rendben, hívószámkijelzés és küldés oda-vissza rendben, hálózati idő rendben (frissül a telefonban, tehát átjön a hálózaton az idő - mint a t-comnál) kapcsolási sebesség rendben, hangminőség rendben. Nem hallani, hogy IP alapú az átvitel. Az egyetlen különbség a madzagoshoz képest, hogy tárcsázáskor a vonalhang az első számjegy lenyomásakor nem azonnal, hanem kb. 0,3mp-es késéssel hallgat el. Jó lesz ez...
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Projektor topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Tőzsde és gazdaság
- Elektromos autók - motorok
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Asus Tuf Gaming F15 FX506LU Gamer Notebook
- Független Iphone Xr 128GB 87% Akku Red Hibátlan Dobozos
- MacBook Air 13" 2017 - iStyle - Thule laptoptáskával és Transcend Jedrive 130-al (256 GB)
- Samsung Galaxy A3 2017 Leharcolt állapotban!
- iPhone 13 Starlight 256GB független + Apple Watch Series 2 KORREKT ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest