Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr K

    senior tag

    válasz Dragon3000 #107094 üzenetére

    "Az is kérdés, hogy milyen gigabites routerről van szó, mert több típus is volt, ami hibás socra épült, ami több gondot is tud okozni."
    Mikrotik hAP ac2, az elődje Mikrotik hAP ac lite TC.

    #107093 qnadam "a dolgozós gépről is tovább tudtad volna osztani a netet a többieknek"
    Viszont ehhez is kellett volna plusz hardver, ami nem volt kéznél. Így legalább kipróbálhattam, milyen a gigabites sebesség. Igazából nem érzek semmit sem gyorsabbnak. A Wifi viszont messzebbre elér, ettől persze gyorsabb is (persze magához képest, nem a gigabithez).

    #107094 Dragon3000 "próbáld meg kicseréltetni a digivel"
    #107095 Dr.NX "Akkor jöhet az ONT cseréje."
    Az a gyanúm, hogy ezt azért nem lenne egyszerű kiverni a Digi-ből, tekintve, hogy az ONT amúgy jó: vadi új darab volt, nem szakadozik, jön rajta a gigabit, működik a TV és a telefon. És nincs garancia arra, hogy a cseredarab is ilyen lesz.

    És persze itt vannak a vallási kérdések: én valójában abban hiszek, hogy nem az itthoni berendezések a rosszak, hanem a digi hálózata: azaz nem nálam kellene javítani, hanem valahol máshol. Még hittársaim is vannak, pl. [link] , még ha kisebbségben is vagyunk... :)

    Ma amúgy egész jó volt a helyzet:
    Ping statistics for 193.41.47.210:
    Packets: Sent = 12619, Received = 12609, Lost = 10 (0% loss),
    Approximate round trip times in milli-seconds:
    Minimum = 1ms, Maximum = 92ms, Average = 3ms

    ''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''

Új hozzászólás Aktív témák