Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FerNandor

    őstag

    válasz Lasersailing #57946 üzenetére

    & (#57945) 4Grider

    A TV diagnosztikai menüjében 72-74 körül van a jelerősség. Bithiba csak akkor jelenik meg, ha a hang is elmegy kicsit, kép szétesésnél nincs bithiba, jelerősség is marad. A digis szerelő a lépcsőházban cserélt valamit, ami öreg volt és alacsony volt valami dB értéke. Meg még valami lakásba menő szűrőt is cserélt. Ezt megelőzően 69 körül volt a jelerősség. A kábelezés jó. Ez egy Samsung plazma. A nappali melletti hálóban, LG LCD-n meg 92 a jelerősség. A szerelés előtt ott is ugyanúgy esegetett szét a kép.
    Ez, mint mondtam, viszonylag ritka amúgy (10 percenként van kb egy részleges pixelesedés), ami egyébként nem igazán befolyásolja a TV nézés élvezeti értéket. Mintha a délelőtti órákban amúgy jobb lenne a helyzet, délután sűrűbben fordul elő a szétesés. Az LG-n nem tudom, hogy most esik-e még amúgy szét. Elég keveset nézünk TV-t, csak most volt egy kis időm ezzel foglalkozni és azt hittem, megoldódik.
    A lakásba beérkező koax kábelre direkt kötve a Samsungon ugyanolyan volt amúgy a helyzet. Viharban még a javítás előtt nézhetetlen: az egész kép egy szétesett pixelhalmaz és a hang is elmegy. Azóta nem tudom, nem volt alkalmam megfigyelni :)

    "A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."

Új hozzászólás Aktív témák