Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Boond

    addikt

    válasz trec12 #41955 üzenetére

    Na jó mind1, nekem végül is...

    Csak érdekes. Eredetileg úgy volt, hogy csak a két csatorna, semmi több, az magasabb alapár.
    Ha x csatornát bevesznek, átvesznek akkor ebből lehet lefaragni.

    "A teljes, becsült piacra vonatkozóan és valamennyi technológiát figyelembe véve a UPC a piacvezető, piaci részesedése 27 százalék, a második a Telekom, amelynek piaci részesedése 25,1 százalék, a harmadik a DIGI, piaci részesedése a vizsgált hónapban 23,3 százalék volt." - volt tavaly

    "A teljes, becsült piacra vonatkozóan és valamennyi technológiát figyelembe véve a vizsgált időszakban a UPC volt a piacvezető 26,8 százalékos részesedéssel. A második helyen a Telekom állt 25,3 százalékos, a harmadikon pedig a DIGI, 25 százalékos piaci részesedéssel.' - idén nyáron.

    http://nmhh.hu/cikk/171689/Juliusban_a_gyorsjelentesben_szereplo_szolgaltatok_elofizetoinek_735_szazaleka_vett_igenybe_digitalis_szolgaltatasokat

    Vagyis a digi nem áll jobban, mint a Telekom, és a UPC. Mégis kevesebbet fizet, biztos oka van. Ráadásul UPC-nél ugye, az összes csatorna át van véve. De az lehet, hogy nagyobb profitot hasítanak ki, azért több mint 300 forint UPC-nél.Nem tudom, ez mennyire valós lehetőség.

    Közben a T-nek lehet nem kell fizetnie, nem? Mert a kábeltv-t felszámolta, iptv-re meg nem biztos hogy vonatkozik a jogszabály. (?)

Új hozzászólás Aktív témák