Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TRC

    újonc

    Holá emberek!

    Egy gyors kérdésem lenne, mert már a fél világot bejártam úgymond a témában, de még nem sikerült kielégítő választ kapnom.

    Van egy Amiko HD8140 T2/C-s gépezetem, erről mennek az adások is, bár néhanapján letöltök ezt-azt külső USB HDD-re, és akkor onnan nézegetek ezt-azt, valamint ha felvételt készítek akkor azt is innen játszom le.

    Azon gondolkoztam, hogy meg lehetne valahogyan oldani azt, hogy ezt a külső USB HDD-t "egyszerre" lehessen használni két gépezeten? Tehát mondjuk mennek a filmek a TV-n róla, közben én a háttérben újakat másolok fel rá.

    Azt tudom, hogy egyszerre csak egy hostja lehet egy USB-s meghajtónak, és ilyenkor az egyikről le kell választani, hogy a másik láthassa. Viszont talán ha mondjuk NAS-t használok, akkor működhetne a dolog. Gondolkoztam még Raspberry Pi 3-ason is, hogy azzal csinálnék egy spéci NAS-t, de nem vagyok biztos az egészben.

    Van valaki, akinek van ebben tapasztalata, és netán le tudná írni, hogy milyen megoldás létezik erre (anélkül, hogy az Amiko eszközt kiiktatnánk a sorból, a család többi tagja nagyon ragaszkodik hozzá).

    A választ előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák