Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rioter

    csendes tag

    válasz Boond #38741 üzenetére

    Ami infóm nekem van róla, az onnan származik, hogy találtam egy másik topicban valakit, aki írta, hogy vett egy XC3 Twin-t, és megkérdeztem erről privátban. Ő írta, hogy jó stb, ajánlani tudja, de csak 1 felvétel+1 nézett műsorra használható. Megkérdeztem az előbb, nincs-e bekapcsolva a timeshift. Legalábbis Amiko-n van egy olyan lehetőség menüben, hogy bekapcsolható. Nem próbáltam még, de elvileg az automatán veszi az aktuális műsort, és megtart x percet. Ha ez így van, akkor az már elfoglal egy tunert, így csak 1 felvételi hely maradhat.... bár ez csak feltételezés.
    Amiko-n van egy sebesség teszt, bár igaz, hogy kb 2 másodperc az egész, de próbáltam 2 usb3-as vinyóval és egy még gyorsabb usb3-as pendrive-al. Általában 120-130 Kbit/s értéket hoz ki (KBit-et ír, nem KByte-ot, és az eszközön is csak usb2-es csati van. A fura, hogy néha, 10-20 tesztből 1x leesik, és csak 30-70 -et hoz ki.Azt írja, elvileg 120 kell 1hd felvételhez+timeshift-hez. Önmagában 1 sd felvételhez pedig 20.
    Egy usb3-as csati azért jól jönne, bár ha jól tudom, erősen licence díjas az a technológia, azzal 3-4 hd adás felvétele is lazán menne.
    Viszont legalább megtudtam, hogy támogatja az ntfs-t, sok helyütt ez kérdéses volt.

Új hozzászólás Aktív témák