Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Willie

    őstag

    Sziasztok!

    Két hete vagyunk kábeles DIGI előfizetők. Egyelőre még nincs HBO Super pak, illetve DIGI Film előfizetésünk, mivel Debrecenben készlethiány van a HD boxokból. Úgyhogy amint lesz ezen csomagokra is igényt tartanánk. Viszont felmerült bennem pár kérdés és ezekre szeretnék választ kapni, illetve megerősítést kérni.
    Az ügyfélszolgálaton azt a tájékoztatást kaptuk, hogy egy előfizetéshez maximum 3 kártyára tudják rátenni a kódolt adásokat.
    Négy televíziónk van, az egyik CI+ foglalat alkalmas, tehát ebbe CI+ kártyát tervezünk igényelni, az egyik sima CI foglalatos, ehhez gondoltuk a HD boxot, illetve a harmadik TV egy hagyományos síkképcsöves TV, ehhez SD boxot gondoltunk igényelni. Az első kérdésem az lenne, hogy az SD boxon a HD csatornák be se jönnek vagy bejönnek lebutítva SD minőségben?
    Illetve az érdekelne még, hogy amennyiben a negyedik TV-hez igényelünk egy SD boxot, akkor mindent tudunk nézni a kódolt adások (és HD adások) kivételével?

    Mennyire lehetséges saját eszközöket használni? Pár hozzászólással fentebb láttam, hogy nem is olyan drágán vásárolni lehet DVB-C tuneres eszközt. Ennek az ára viszonylag rövid idő alatt megtérül. Gondolom, hogy csak a negyedik TV-hez lenne értelme, amin már nem tudnánk nézni a kódolt adásokat.

    Előre is köszönöm a választ.

    Üdv.

    szerk.: OK, bocs, köszi.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák