Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hattorihanzo

    aktív tag

    válasz konrada #1947 üzenetére

    akinek normális tv-je

    Úgy mégis, mit nevezel normális TV-nek? Akkoriban, amikor én vettem ( 2008 október-november ) nem is gondoltam digitális vételre. A cél az volt , ( ki merem jelenteni, hogy akkor a fórumozók min.80 %-nak ) hogy gyenge analógból a lehető legjobb képet állítson elő. Akkor még a Philipsek magasan verték ebben a kérdésben a mezőnyt. Ami nekem van típus, a kínálat csúcsa volt, nem volt még led meg 3d.
    Jó, ez csak duma, mert nekem a dizájn és az ár volt a legfontosabb kritérium. De attól még igaz. Tehát mai mércével is normális TV. Szerintem.
    Ennek ellenére nem veszek többet Philips TV-t, írtam is, hogy miért nem vagyok vele elégedett és mára eltűntek a különbségek.

    Továbbá azt is írtam az áprilisi átállás után, amikor többünknél jelentkezett a probléma, hogy nem érdemes reklamálni, mert azzal fognak védekezni, hogy a digitális adás csak ajándék, mi az analógra szerződtünk. Tehát szinte szóról-szóra ezt írtam, amit most te a fejemre olvasol. Felmerül a gyanú, hogy digis dolgozó vagy, de mégsem a megoldásban kívánsz segíteni, hanem véded a mundér becsületét.

    És igen, inkább dögöljön meg a szomszéd tehene is, ha nem tudja kiszolgálni, ne szenvedjen.

    Most mennem kell, bocs.

    Üdv

    Na még annyit, hogy sikeres ember lévén mit kéne vennem?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák