Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rocket

    nagyúr

    válasz Flashget #14998 üzenetére

    Ez van Magyarisztanban 2012 vegen amikor egy Roman fapados ceg a piac vezeto, mindenesetre megint kiderult "nem zorog a haraszt, ha nem fujja a szel" :)
    Egyebkent a csatornak varialasanal duhitobb, hogy semmibe veszik az embereket, hazudoznak ossze-vissza, es olyan dolgokkal probaltak a felhaborodast csillapitani ami nem letezik (ez ugye a november 1-tol megszuno DSC szerzodes, es targyalas a folytatasrol).
    Engem erdekelne, ki hozza meg a dontest es mi alapjan a csatornak sorsarol?
    Mert, hogy ugyanugy elneveznek egy csatornat (Discovery World, DIGI World) attol meg nem lesz ugyanolyan a tartalom es ezzel a minoseg se.

    FB-n olvastam vicces kommentet, DIGI irja, hogy nagy sikerrel indult a DIGI FILM, erdekelne mibol jutottak erre a kovetkeztetesre, egyetlen ado ahova HD alapbol nem artana es oda nem jutott :DDD
    Ismerven a mentalitasukat, gondolom arra jatszanak, hogy majd egy kesobbi idopontban jon a HD verzio, de kivesznek cserebe 2 csatornat.

    Ahogy olvasom FB-n van ahol Discovery World es ID szunt meg, van ahol meg a Discovery World es a Science, gratulalok ehez is :D

    #14997: Gondolom a musor ajanlo naluk nem szamit reklamnak.

    [ Szerkesztve ]

    "A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."

Új hozzászólás Aktív témák