- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Apple iPhone 11 - népalma
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android szakmai topik
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz -FreaK- #22142 üzenetére
probalta mar valaki? jobb mint a sima?
es miert nem fist of fatet hasznal, ami LSnel is jobb damra, mint a storm swell es folyamatosan proccolni fogja az andariel effektjet is (plusz permaCC)?
LS jo, de infernal hordes 7en baromi lassan szedi le a bossokat. ugy is, hogy tormented bossoknal harom fot tudok carryzni.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
kraven54
aktív tag
válasz MegalodonS #22152 üzenetére
Maxrollost mondom ott nincs Mythic
-
Edge
veterán
válasz -FreaK- #22150 üzenetére
Azért a hozzászólásokat érdemes elolvasni, jó arc ez a csávó de sokszor túlhypolja a dolgokat és kummant, ezt már korábbi szezonokban is tapasztaltam vele kapcsolatban.
"Ok i tried it, complete MW gear, all GA int / stats, same passives, same paragon, 3600 int without buffs, on dummies and inside T8 horde i see max crit 60m from the NOVA, dont waste time and resources for this build, without correct shrine buff its nowhere near LS, long cooldowns, in 20 T8 horde runs i didnt complete 9 of them due to random oneshots, T8 bosses takes longer time to kill than with Unlimited Chain Lightning build. Anyway +1 for trying to achiev something different, i like those different build approaches."
Ez sztem elég árulkodó a videoban, hogy a rákban van csak 36 aether egy 10/10-es T8-on?:
hát úgy hogy kb utolsó wave-be beinvelték bossok előtt, de még így is sikerült legalább 2x megfeküdnie, a bossokat meg egyébként elég lassan csapja le és hát egy pit101 se annyira mérvadó már.Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Reinhardt
őstag
Futok par 100ast nd-t a distilled fearert, kell vkinek szintezni?
akinek kell vagyen fel nyugodtan: Reinhardt#22498[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
en osszeraktam, igaz atlag 8/12es gearben. fist of fatet hasznalok, de a gyakorlatban ez jobb, mint a stormswell, foleg andariellel. 2400koruli int, ami alacsonyabb, de minden nincs masterworkolve. 72AS, 75CHC (88.4 evade utan), 780 CHD, 111 lucky hit.
amikor az Ahavarion effektje beut, akkor kb harom masodperc alatt torli le a maradek hpjat a bossoknak. crowd controlra talan egy fokkal jobb az LSnel, tomegre jobb, ha beut az Ahavarion, akkor foleg. viszont pl a pylon effekt tomegre gyenge es kb negyedeli a sebzest (bossoknal noveli).
ami a baja, hogy nagyon keves a vedelme. LS egy tank, infernal horde 7en gyakorlatilag meg sem tudnak karcolni. andariel chain lightningnel meg se tudnak karcolni... aztan 1hitelnek.
az Ahavarion effektje miatt pushra valoszinuleg jobb lenne (ha jol kapod a shrineokat), de egyebkent LS varians jobb.
egyebkent nezem helltideon, lehet egy fokkal jobb az LSnel tempora, AoE damja nagyon jo. nem rossz, de 3 uber unique mellett azert ez elvarhato.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
duckload
aktív tag
Skacok mennyit számít ha nincs maxon az armor?
Barrage rugóm 8500 armoron van 27k HP, all resist 82% de folyton egyhitelnek. Az csak amiatt van mert nem max az armor?
Tyriell, meg starkess skies is van."Gyöztél felettem, mert az végzetem, hogy harcaimban bukjam szüntelen, de új erővel felkeljek megint."
-
Spyd
csendes tag
Sziasztok
nekem van 2db Fists of Fate, nem tudtam hogy ennyire keresett, de szivesen becserélném egy Paingorger's Gauntlets re
illetve ha most itt írtam, akkor talán kiesik végre
-
Spyd
csendes tag
válasz jozefgucci1 #22163 üzenetére
w3e4r5#2486 most bent vagyok
-
MegalodonS
őstag
-
Reinhardt
őstag
És most?
-
Deftyyy
tag
30 Duriel run 0 Unique jó ez a játék
-
savior
őstag
válasz MegalodonS #22168 üzenetére
Hát ez szuper. Hidra build a kedvencem, de azt hittem nem sokat lehet belőle kihozni endgameban. Teszek vele egy próbát.
https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home
-
Edge
veterán
Végre firssült a tier lista maxxrollon, mostmár a reális sorrendet mutatja, át is cuccolom a rugómat barrage-ról rapid fire-ra.
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Redcaster
őstag
Este kinek lenne kedve pár Duriel runra? Nekem van 5re elég material
-
MegalodonS
őstag
válasz savior #22174 üzenetére
Nagyon durva,nekem is bejon ,mondjuk nem ertem miert nem lehet meg, Ice es Arcane Hydra is Ebbol egy jo twink kari(mar epitem is) es jon xp boost es 3 naponta garantalt a Mystic
#22170Deftyyy
Az hat,3-4 naponta 100%-ban esik Erdemes mar az elso huzasnal, Twinket epiteni[ Szerkesztve ]
-
-
boogie84
veterán
Landslide druidák, melyik builddel játszotok amivel valóban erős a kari? Most értem el a lvl 100-at, maxrollos buildet követek.
Gyengének érzem, NM 97-en meghalok ha eltalál a boss:
Erre a buildre akarok átállni: Pure Landslide Bear Druid
[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
CptAdamica
veterán
válasz boogie84 #22180 üzenetére
Itt az endgame & the pit verziót használom: [link] Viszont alapjáraton elég gyenge a védelme, lvl6-os infernal nem igazán ment, mert mindig one shot voltam. Aztán pár napja kiizzadtam egy doombringert, ideiglenesen beraktam és elég sokat segített, lvl7-es infernal is sima, lvl8-at próbálgatom most, viszont oda már picit a sebzés kevés.
Viszont én kipróbálnám a helyedben a Mythic uniques verziót, tyrael kell hozzá, meg a ring of starless skies, nem tudom, hogy az utóbbi megvan e.
Megyen!
-
prokxy
veterán
Összeraktam az Andariel Barrage rugót, pár cucc nem az igazi, fegyó, nadrág, van ami nem GA-s pls Umbra tőr, de a pit120 igen szépen és gyorsan lement.
T7 bazi sima, T8 hordát nem próbáltam még. Pit101-en 6s max a boss, 120-on 30s körül volt. Van még mit finomítani rajta, de egyelőre gold hiányában vagyok. Main volt ugye a barb, arra minden elment.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Janusz001
őstag
Én lassan elengedem a necrot, jó ez a blood surge, de inferno 6 is már kínszenvedés a végén. Sorci mythic nélkül mit bír? Mert egyelőre ezek hiányoznak.
-
Reinhardt
őstag
Season Journey vegre kimaxolva,
Damnation's Downfall volt a legnehezebb (20 Helltide commander kill). -
Roland861010
addikt
Helló,
Mennyire sikerült jól ez szezon?
Érdemes neki menni? -
rumkola
veterán
Megnéztem a spear-es sorcit. ez gurva. Lvl83-on 60-as pit sima, ahol ugye 159-es az nmy. Eddig barrage rugóztam, de azzzal LVL100-on voltam így kb.
-
-FreaK-
veterán
válasz rumkola #22190 üzenetére
lvl83-on már működőképes? CDR-t tudtál rakni ahova csak lehetséges?
Itt egy FAQ videó Rob-tól, rögtön az első pont érdekes, nem tudtam róla. Van egy beállítás az optionsban amivel nyomva tarthatod a spear skill gombot és így auto castolja, sokkal több cunju. mastery stacket generálva.
Lightning Spear Sorc FAQ - Breakpoints, Cooldown Max DPS! Season 5 -
Edge
veterán
Hellbourne buffal T8 boss killem:
Diablo4 T8 boss ~40sec
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Reinhardt
őstag
Mar ez is vmi?
Ez sokkal kemenyebb. -
Reinhardt
őstag
Marha idegesito volt.
De kb en is ott vagyok ahol te, 1-2s kulonbseg max.
Ez viszont jol jott ki:Valamit viszont kitalalhatnanak a ladakra, mert a nyitas 3x annyi ideig tart mint a boss fight.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest