-
Mobilarena
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MikeWazowski
veterán
Ki milyen karit kezd? Én vazsit.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
Redcaster
őstag
Sorcerer... Lvl30ig jutottam, holnap folytatom
-
gulupeti
senior tag
válasz MikeWazowski #21601 üzenetére
Rugó, aztán ha lesz idő/kedv még lehet egy sorcit is.
-
-FreaK-
veterán
Na, ki hol tart? Rob-nak már vagy 10 shako-ja van..
Van valami Tormented boss bug, nagyon magas a mythic unique droprate, biztos hamar hotfixálva lesz
-
CptAdamica
veterán
-
krokk
senior tag
válasz -FreaK- #21604 üzenetére
lvl 43, hc minion necro.
Eddig bejön, de várom, hogy milyen lesz a normál horda mód, mert az eddigi még csak a tutorialos verziói voltak. Első capstone már lement de csak benéztem a köv nehézségre az 58as tüzes elitek még kicsit sokat csapkodtak rám és hcn azért nem erőltettem annyirathe funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
Wn2tl
aktív tag
Én is végül sorcit indítottam. Firewall szintezni, aztán tranzíció. Valamire.
-
savior
őstag
Az eventes pályára a kulcs honnan jön? Nem nagyon találok.
https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home
-
-FreaK-
veterán
Detto, lett pár legendary aspect ami kell a firewall+hydra buildhez, és iszonyat erős így az elején.
Lvl22-nél még akartam menni egy gyors helltide-ot lefekvés előtt, de az pont a legvégén járt. Mondom akkor én itt most megpróbálom a capstone-t, értelme nem sok, de megvan a brutál erős a karakterem érzés, menni fog az.
Ment is amúgy, az első 4es bossnál haltam kétszer, utána meg a nagy lovagoknál kétszer, de ott már nem volt kedvem folytatni, hogy még egy negyed órát kite-oljam a mobokat.
Esett legendary ami 33-as szinttől használható, majd akkor visszamegyek. -
TBT
addikt
Sziasztok!
Ez a két szett bekerült már a játékba?
Ha igen, mennyibe kerülnek?"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
_drk
addikt
válasz prokxy #21613 üzenetére
Barbár leveling nem a legjobb.
Én mindig úgy csinálom az elején, hogy ami esik arra buildek. Úgy is ingyen van és pár pontot kell át pakolni.
Ha megvannak a szükséges aspectek, pl Dust devilhez van 3 azok mennek a gyűrű és nyakláncra mert azokból nem esik sokkal jobb. Az összes többi cuccot meg szinte azonnal cserélni kell +armor vagy sebzés miatt. Meg nyilván affixok is egyre jobbak. Ha nagyon jó a cucc akkor forgatok is rajtuk, majd pár szint és megint csere.Mondjuk erről láttam hogy vita, hogy aspect vagy item level, de én az item levelre szavazok.
-
savior
őstag
Compass esett már valakinek? Órák óta tolom a gamet, de eddig 1 se. 3db-om volt, de azt meg a seasonos dobozok adtak.
https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home
-
grimm2015
senior tag
D4 be a pet nem tud(t/j)a felvenni a sárga tárgyakat matiként?
(Vagy mi kellett hozzá?)Battlenet: Grimm#22690
-
rumkola
veterán
PTR alapjján nekro 1hiteli a 200-as BOSS-okat. Nerfet nem láttam, úgyhogy Nekro.
-
-FreaK-
veterán
belekukkantottam Wudi streamjébe, vannak érdekességek:
-
ripla
addikt
Végül lvl60 lett a vége, vagy lehet megint szenvedni a lvl100 elérésével? Ami nekem még egyszer sem jött össze.
-
-FreaK-
veterán
Azt csak a kiegésztőre (+Season6) találgatják egyelőre, mert vannak erre utaló jelek.
Egyébként mi a nehéz a lvl100 elérésbe? most még gyorsabb lett, kb. 4-5 óra alatt lazán el lehet érni..
Nézz meg egy guide-ot, mondjuk Raxx elég jól összeszedte hogy mikor mit kell csinálni.[ Szerkesztve ]
-
ripla
addikt
válasz -FreaK- #21621 üzenetére
Megjelenés óta megvan a játék, de a rekordom továbbra is annyi, hogy az előző szezonban elbírtam jutni lvl95-ig, de ahhoz is kellett 1 hónap kb., pedig azért napi 1-2 óra megvolt. Viszont azt vettem észre, hogy nekem mindig lvl65 környékén lesz fájdalmasan lassú és szenvedős a szintezés, most a legutóbb is mire eljutottam lvl65-től lvl95-ig, már majdnem zokogtam.
Szóval erre mondom, hogy lehetne lvl60, minek ez a rengeteg szintlépés? Adjon szintenként több pontot meg paragont, aztán szevasz. Úgysem a lvl határozza meg a karakter erejét, hanem a gear.[ Szerkesztve ]
-
-FreaK-
veterán
1 hónap alatt, napi átlag 1.5 órával számolva az 45 óra gameplay. Ilyen sokáig ha akarnám se tartana.. valamit nagyon rosszul csináltál. Vagy olyan mobokat öltél amik jóval a szinted alatt voltak és így nem járt értük xp, vagy nem tudom, de itt valami alapvető gond volt..
Néhány óra játékidővel elérhető a lvl100. -
JSaN
addikt
válasz -FreaK- #21623 üzenetére
Pedig vagyunk paran akik szenvednek ahogy latom, pl en is az elozo seasonban ertem el elosszor LVL100 karit, 1 evvel a meg jelenes utan.
Aztan amekkora diablos voltam az elozo 20 evben, en is meglepodtem magamon.Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
Khaosz55
addikt
Én a diablo1-el kezdtem. Mégis le vagyok maradva mint a borravaló. Néha nem is értem miről van szó. Nem értem a szakkifejezéseket. . Valószínűleg nem is hatékonyan játszom és a rendes lootok sem jönnek. Viszont diablo 1-3 ban barbár voltam és nagy öröm nekem a varázsló most. Mást igaz nem is próbáltam nem a stílusom max a barbár.
-
LÁZ
addikt
nem gondolnám, hogy akkora gyilok lenne az a level 100, az tény, hogy elsőre megjelenéskor, én is szenvedtem 90től 100ig, mert annyira lassan jött az xp, de már a második szezontól helltide kb daráló volt, folyamatos szintlépésekkel.
nem vagyok egy buildguru, hogy folyamat buzeráljak minden egyes statot/verziót/akármit is, ugyanazt a buildet megcsináltam 1 szezonnal ezelőtt (skillek+paragon), mint amivel inditottam a játékot, nem túrtam a netet sem miatta, de nagyságrendekkel gyorsabban haladtam a 100ig.
most meg már tényleg pár óra, de ha valakinek nincs ideje, akkor is 1-2 hét alatt azért bele lehet botlani abba a 100as vonalba simán.
ps. a mostani szezon nekem valszeg kiesik, mert ethernalba is van most quest ami a szezonhoz kapcsolódik, és ott is lehet csinálni a hordás gyilkolászát, amihez helltideból ki lehet farmolni a gilfet, igy eshet a hordázás végén mythic über cucc is.
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
_drk
addikt
De eddig lassú is volt. S4től lett ez rendesen megcsinálva
Kb 3x annyi időt tettem bele egy Sorciba és Drudiaba amik 80as szinten megálltak előtte, mint elmúlt szezonban 3 kariba amik 100asak lettek.
Most kb 10-20 óra. Ha ügyes vagy kevesebb.Láz:
+1
Aki utána néz mit és hogyan kell csinálni és szintezni, kb 10 óra.[ Szerkesztve ]
-
-FreaK-
veterán
Nekem sem volt eddig minden szezonban meg a 100, de amikor nem, akkor azért mert hamarabb ráuntam
De most sokat gyorsult a szintezés, és már s4-ben is elég jó volt (két karit húztam fel).Akinek nem tiszta, hogy mit érdemes csinál, itt egy leveling guide Raxx-tól: Diablo 4 Season 5 Leveling Guide For All Classes
Annyi, hogy van ez az új dungeon most, ami nem tudom mennyire jó szintezésre, még ő sem tudta a videó készítésének idején.Más:
Frozen Orb sorc (is) nagyon fog most aprítani úgy néz ki..
Frozen Orb is Still Nuts New Fractured Winterglass Tested. Massive Conjuration CDR Season 5 Diablo 4 -
Shokkolo
addikt
Én kezdtem egy barbárt, levelezek WW-vel, igazából fun...
Aztán meglátom, majd ha lesz időm indítok valami top buildet 2. karinak"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
malacka87
őstag
válasz MikeWazowski #21601 üzenetére
Hajnal 4-ig bírtam este 11-től lvl 72 Szokásos barbár!
btag:Sveryn#2510 uplay:MoRu_PManiac87 Origin:partymaniac87 World of Warships:partymaniac87 E60 520I
-
hunvarlan
aktív tag
Sziasztok!
Pár napja egyszerűen nem indul el a játék nekem. Belépek a karakerrel és elkezdi betölteni a játékot és ahelyett hogy belépne feketeképernyőt kapok és winfos ki írja hogy a játék nem válaszol. Már mindent megcsináltam amit a support írt már újra is telepítettem. Tanácstalan vagyok hogy mit tegyek már hátha valakinek van ötlete mi lehet a baj ne tartsa magában.
-
_drk
addikt
Ha szét töröm az itemet, amin a maxos aspect van, jelen esetben umbral gyűrű 4-es primary resource-al, akkor ezt a maxosat tudom majd mindig feltenni is?
-
savior
őstag
Milyen buildet használ, aki sorcival megy?
Hidra + incinerate kombóval tolom, de nm 50 körül kezd elfogyni.
Pedig eddig nagyon aprítottam vele, de most megtorpantam.
Próbáltam a fireball verziót, de ahhoz még nem esett ki a kesztyű és így nem az igazi.https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- World of Tanks - MMO
- Milyen házat vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Házimozi haladó szinten
- Politika
- Napelem
- További aktív témák...
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest