- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PunkZoli
aktív tag
ha olyan lesz a necro minionos verzió, hogy nem kell aktívan kalapálni mindenféle decay-t a szörnyekre, nekem biztos tetszeni fog
Csak lehessen haladni vele, mint valami vampire survivorsban -
Daelion
őstag
Én szerintem megint Sorcot kezdek és nerf ide vagy oda megnézem az Orbot. 'D2 óta egyik kedvenc skillem, D3-ban is játszottam Orb buildet amikor még atom gyenge volt '
Lehet csinálok majd egy Necrot is, nem szoktam 2 karit csinálni 1 seasonbe de mivel mindent felgyorsítottak lehet belefér.
-
wukodlak
aktív tag
Na végre. Minion buff. Most a BS minion necrom még durcibb lesz. Tényleg van valami oldal ahol meglehet buildeket osztani, mint annó D3-nál?
Dio3 Battletag:Wukodlak#2377
-
WayneGace
őstag
Megint minden karakter OP lesz vagy lesz kihívás is az új szezonban?
BestSecret invitációt privátban adok.
-
-FreaK-
veterán
válasz WayneGace #18610 üzenetére
200as Pit még elég sok karinak ment könnyedén a PTR-en, de egyrészt fixalták a broken buildeket, másrészt tovább fog skálázódni a mob lvl 199nél. Viszont könnyítés is volt, a max armor DR-t (85%) már ~9600 körül eléred. Szóval nehéz egyelőre megmondani, de vélhetően lesz kihívás sokáig.
-
WayneGace
őstag
Szezon 3-at kijóhagytam. Kettőben meg farmoltuk az ubert és csak a végén raktak be olyat kontentet, ahol egyáltalán szükség volt rá. Máshol nagyjából, mint kés a vajban ment bármelyik karakter. Tehát az, hogy lehet gearelődni nem sokat nyom a latba, azt eddig is lehetett, csak kb. fölösleges volt.
#18612-FreaK-
Remélem lesz, mert anélkül az lesz, mint írtam, a szezon 2 elején, közepén.[ Szerkesztve ]
BestSecret invitációt privátban adok.
-
Hangfalképű
tag
válasz WayneGace #18613 üzenetére
Nekem is ez a problémám az ilyen jellegű ARPG-kel, hogy minek farmoljak a semmiért? Ha nincs olyan kontent a játékban, ahová kell a maxos gear, akkor számomra csak időpazarlás az egész. Ha már lvl90-en közepes cuccokban lemegy minden, akkor hova a toszba erőlködjek....
-
Edge
veterán
válasz Hangfalképű #18615 üzenetére
De itt most nem erről van szó, mert lesz content a Pit, amihez kell is majd a jobb cucc. Gyak. D3as greater riftnek megfelelő tartalom.
[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
rumkola
veterán
-
grimm2015
senior tag
A Tornádós Druida, vagy a Minionos Necro lesz a best (ill. a könnyebben játszható)?
Battlenet: Grimm#22690
-
PunkZoli
aktív tag
válasz MegalodonS #18622 üzenetére
honnan tudjam, hogy elértem eza worthy rankot? egy héten belül kell, vagy összesen? Mert mentem vagy egyet minden héten, és kiírta hogy szintet léptem, de hol vannak ezek a rangok?
-
Vikus
tag
Kérdés..
Új patch. Most akkor ami eddig összegyűlt a stashben, az mind kuka? Mármint elsősorban a sárgák és legendary-k érdekelnek. Ami rajta van stat, az változik vagy marad? Ha marad ér egyáltalán valamit? Vagy lehet egyáltalán használni érdemben? Nyilván mind törés akkor patch után.. pl. Unique esetén volt aki kiszedte mondjuk S2-ben és S3-ban is a Melted Heart amut és próbálta ethernálban? Mert ott változott a stat, nem tudom mennyire volt életképes vagy hogy működött szezon vàltás után..Aminek baromira "örülök", hogy végre HC-ban benne voltam most a Top 100-ban.. vagyis top 50, de ez lényegtelen.. és nem kaptam érte semmi rewardot, mert "elfelejtették" közölni, hogy szezon előtti utolsó héten nem lesz gauntled. . Ez meg mi már? Van olyan achievment, ami pont meglenne most, ráadásul még 1 trophy-t is kapnék erre lelövik így utolsó héten.. Az itemek nem érdekelnek, de most majd megint sz..phatom végig, hogy bekerülhessek... vagy van valakinek infója, lesz hotfix?
-
savior
őstag
Mindjárt itt az új season és még semmi hir róla.
https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home
-
Bennyboy
őstag
Erre a seasonra lehet visszatérek majd főleg ha sikerül vga-t vegyek addig. Átfutottam a patch note-ot és olyan mint ha elkezdtek volna dolgozni a blizznél a srácok. El ne kiabáljam
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
-FreaK-
veterán
Ahogy írtam, szinte mindent tudni már a szezonról (itt is beszéltünk róla). Nem lesz szezon mechanika, egy frakció lesz, ahol lehet reput gyűjteni és lesznek rewardok.
Ezen kívül, a múltkori "lesz-e kihívás végre" kérdésre tegnap jött meg a válasz: lesz, nagyot buffoltak a Pit nehézségén.
Pl: A PTR-en a 150es Pit boss hp 300-500M volt, most 50-100Mrd körül lesz.Diablo 4 - Huge Endgame News from the Dev Interview! -Wudi
DIABLO 4 HAS A REAL ENDGAME NOW! Pit Level 150 = AOZ 25 difficulty Season 4[ Szerkesztve ]
-
Win-T
senior tag
Pedig egészen biztos, hogy ezt most így gondolták.
De nekem az a gyanúm, hogy ennek a programnak a felépítése, dizájnja, nem is alkalmas egyébként annál komplexebb szezon mechanikák létrehozására, mint hogy tegyünk be valahová új típusú ellenfeleket amik dobálnak valami új szart amiből valahogyan tud buffolódni a játékos.
Soha nem lesz itt olyasmi mint pl. a Path of Exile-ban a Delve, a Heist vagy Trial of the Ancestors volt.[ Szerkesztve ]
-
savior
őstag
Azt nyilatkozták, hogy lesz szezon téma, de azt nem teszteltetik ptr-en.
https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home
-
_drk
addikt
Most lehet nem is lenne jó egy külön mechanika vagy bármi ami megzavarná a balanszt. Alap játékot tegyék rendbe.
Így is káosz lesz majd hirtelen szerintem. -
Bennyboy
őstag
Én már akkor elégedett lennék ha a patch-ben leírtak jól működnének. Leginkább a loot átdolgozásra vagyok kíváncsi mert számomra rettentően megölte a játékélményt ez:
[link]ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
sith7
nagyúr
Az a tetves öltözőszekrényt biztos rohadt nehéz lenne leprogramozni ... főleg, hogy a 3 - ban is volt már
-
_drk
addikt
válasz melega #18644 üzenetére
Azzal is voltak bőven bajok. Főleg az elején.
Utána meg a 2 perces riftek, mindig szaladj végig minél gyorsabban az egyetlen cél már kontraproduktiv volt.
Az ott megjelenő legendary esőről meg nem is beszélve.
Már a sárga cuccoknak semmi értelme nem volt, akkor a kék és fehér mi volt benne?
A sok-sok billios sebzés meg a harmadik ékkő volt. DH Dagger 40000%-os + sebzéssel. -
Daelion
őstag
Szerintem is jó ez így, hogy nem lesz semmi nagyobb Season Theme S4-re.
Bőven kerül változtatás a játékba azt inkább azok legyenek első körben rendben.
Illetve én pl nem játszottam PTR-en 'csak követtem Raxx/Wudi videóit' és várom is S4-et már az alapvető változtatások miatt is. -
5150head
senior tag
válasz Daelion #18647 üzenetére
Ha nem lesz season tartalom, akkor mégis mi a tökömnek menjen vissza az ember fia huzamosabb időre játszani?
Meg ha mégse lesz, akkor megint mehet a HellTide, Dungeon, Duriel farm? Kösz nem.
Ezek a main változtatások az alapjátékot érintik elvileg. Ha ez akar lenni a season, akkor az megint fail lesz. Vagy a kovácsolást meg a lootfiltert akarják majd eladni season tartalomként? Végülis tőlök ez is kitelik.
Amúgy meg tuti lesz season tartalom is, és mivel a "páros" csapat csinálja reméljük jó is lesz.
Hogy őszinte legyek egyébként nincsenek illúzióim. -
Daelion
őstag
válasz 5150head #18649 üzenetére
Mert alapvetően jobbnak néz ki most a játék mint eddig akármikor is volt?
Illetve annak is örülök, hogy bekerült D3-ból a GR mint Pit a játékba mert nekem az jobban tetszett mint a NM dungeon.Nekem már az kitesz kb egy Season themet a többi változtatás meg már csak extra.
Ja és én nem csak D4-et játszok hanem más játékot is szal amint a számomra megfelelően összerakok 1 nagyon ritkán 2 karit én le is szoktam tenni a játékot a köv seasonig szal nálam alapjáraton nem létezik olyan, hogy huzamosabb ideig. '2-3 hetet szoktam max játszani 1 seasonbe tök mind 1 milyen theme van'Mielőtt jönne a kérdés, hogy akkor minek játszok Seasont egyáltalán. Mert én szeretem a friss kezdést már D2 óta csak Laddert/D3-ban csak Seasont játszottam és itt sem tervezem ezt máshogy.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest