- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_drk
addikt
Most nagyon nem tudom mivel menjek.
S2ben Nekro minion builddel próbálkoztam de akkor meg is untam. Ugye akkor már a játékot is untam, de a build se volt annyira szórakoztató. Viszont most hogy ennyire erősek lehet kapni is fog egy nerfet szezon után és kitudja mikor lesz megint releváns.
A másik a barbár lenne, azzal még nem mentem és most ők is egész jók. Viszont ők ha nem is minden szezonban de minden második szezonban egész jók így totál ráér. -
Zoona
aktív tag
Én Summoner necro / Tornado druiddal fogok menni, Druidból még csak Pulverize-t próbáltam (sose esett ki semmi a tornado buildhez....) - Necrobol Infinimistet próbáltam de az nem jött be - talán a pet-es build.
Diablo 3 Battletag - Jessa#2832
-
-FreaK-
veterán
-
Shokkolo
addikt
Sziasztok,
Visszatértem én is, igazából jó másfél hónapja rá se néztem a D4-re, mert ez a season tényleg védhetetlenül sz*r volt
Visszaolvasva most mindenki minion necrot akar?"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
grimm2015
senior tag
Battlenet: Grimm#22690
-
WayneGace
őstag
válasz Shokkolo #18706 üzenetére
Én thorn barbárt fogok indítani. Season 2-ben is jó volt (3.-kat kihagytam), most elvileg még jobb lesz. Nekem bejött. Ahogy látom most ezzel az új rendzserrel fel lehet tolni a HP-t 150k felé és az is skálázódik a thorn sebzéssel, plusz masterwork (talán így hívják) meg egyéb finomságok. Szóval jónak tűnik. És akkoriban pvp-ben is talán a legjobb volt, gyanítom most is jó lesz ott is.
[ Szerkesztve ]
BestSecret invitációt privátban adok.
-
Shokkolo
addikt
-
-
savior
őstag
En is thorn barbarba gondolkodom. S2-ben az voltam es elegge adta. Most a valtozasok miatt gondolom megjobb elmeny lesz.
Mar alig varom a holnap este 7 orat.Uj video: [link]
[ Szerkesztve ]
https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home
-
5150head
senior tag
Nekem most a launcher majdnem 2 gigát kapott le
Gondolom ez nem az elmúlt 1,5-2 hónap elmulaszott hotfixei. -
Janusz001
őstag
Részemről megint necro lesz, immár az ötödik, többi cast valahogy érdektelen számomra, remélem a minyonokat rendbe tették, mindig is szeretem a focicsapattal aprítani.
Szintezésre most mi lesz a legjobb, tree küldik, dungi, eventes területek, helltide? -
sith7
nagyúr
Ha már necro, melyik build jobb szerintetek ?
A sima minion, vagy a shadow minion ? -
Hangfalképű
tag
Akármilyen szar a rugó (eddig) az S4-ben, én akkor is azt indítok, S2-ben is azzal csapkodtam, most sem lesz másként. A diablo 3 óta kedvenc
-
malacka87
őstag
válasz ProEvoFan #18721 üzenetére
Végén azért szerintem elfogy a necro a lassúsága miatt! Frozen orb sorci simán bejöhet s tierbe meg a barbár kettő buildje! Az a baj hogy még mindig nem tudni hogy mit állítottak a tempering rankokon…
btag:Sveryn#2510 uplay:MoRu_PManiac87 Origin:partymaniac87 World of Warships:partymaniac87 E60 520I
-
grimm2015
senior tag
Az 1.4 Patch mikor jöhet? Mert ha azt is akkor tolják be, akkor ma már nem biztosan lehet elkezdeni a szezont, és akkor még jóindulatból az van feltételezve, hogy belehet majd logolni.
Battlenet: Grimm#22690
-
5150head
senior tag
Nekro season rulez
-
hunvarlan
aktív tag
Most este 7kor kezdi el leszedni a patchet pc-re? Ps5-re le lehet tölteni a patchet már?
-
LÁZ
addikt
ps5ön most frissít
11.7gb
[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
dante3
addikt
Elindult az update
Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk!
-
Vikus
tag
Valami elkezdődött, már incializál, de baromi lassú... A friendlistem olyan szinten fullon, mint mikor megjelent a játék, mindenki online.. Twtich-en több, mint 100 ezren nézik megint.. szerintem megint kiakad a szerver .
-
Edge
veterán
azta... ez kemény...
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
mephi666
nagyúr
...már füstölnek a 33.6os modemek blizzardnál, úgy küldik a patchet mindenfelé
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
grimm2015
senior tag
Biztosan tudták, hogy nem tudják kiszolgálni a sávot...
Ha már nem tudják megoldani, hogy a frissítés hamarabb benne legyen a kliensbe, akkor legalább p2p-vel csinálnák!
Komolyan 15+éves ótvar régi játékokban kisiskolásoknak ment, de a Blizzardnak szokás szerint nem...Battlenet: Grimm#22690
-
hunvarlan
aktív tag
Én csak azt nem értem hogy rexxar-nak a twitchen hogy lehet már 7es amikor sokan még a patchet sem tudják leszedni egy hatalmas vicc az egész.
-
WayneGace
őstag
Nekem még mindig az inicializálásnál tart. .:/
BestSecret invitációt privátban adok.
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest