- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
granini
őstag
válasz Pedro78 #14804 üzenetére
a World Boss alapesetben mindig egy aktiv tree of whispers küldetés.. tehát kb addig kell ott álni a WB "arénában" amíg oldalt meg nem jelenik hogy completed és megadja a 3 (5..?) pontot azért a fás questért.. akkor biztos lehetsz benne hogy érvényes és számolta.
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
csikaszka35
tag
Hétvégén elmentem PVP területre hogy kiszedjem a szezonos Hatred-et.
Ha már ott voltam megcsináltam az 5 PVP killes acsit is.
Esett valami fül, szerintem trófea, de semmire nem tudtam ráaggatni.
Ezek mire valók tulajdonképp?[ Szerkesztve ]
-
boogie84
veterán
válasz csikaszka35 #14806 üzenetére
Semmire. Csak a helyet foglalja.
[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
Jim-X
őstag
válasz csikaszka35 #14808 üzenetére
Meg a D2-bol van, a PVP killert jar a megolt ellenfel fule. Kb ennyi, orulsz neki
A játék az nem játék!
-
félisten
Én a hétvégén farmoltam egy 100-as druida fület a 76 Barbival.
Thorns > nem thorns."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Amartus
senior tag
PVP területre lehet úgy menni, hogy nem akarok játékossal küzdeni? Csak bot-tal?
[ Szerkesztve ]
Istenem, tele van csillagokkal...
-
persil
nagyúr
válasz Döglött Róka #14717 üzenetére
Most porgetem vegig a topikot, mert nem olvastam egy ideje es mire ideertem UGYANEZ jart az eszemben nekem is.
Szoval koszonom, hogy megtetted helyettem.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
zsirfecske
addikt
válasz zsirfecske #14772 üzenetére
na végül jó néhány tízmillióért csak kipörgettem rajta a core dmg-t (elsőre maxosan):
egész jó kis cucc lett, más kérdés hogy 13% fölötti bladedancer aspect-et én még nem találtam a játékban. ja és full elgatyásodtam a korábban vendorozott gatyó miatt is, amit 20 milláért nem akartam eladni, cserébe ráköltöttem többször annyit. szóval az még in progress, működik szépen a gold szipka
-
-=Jam=-
őstag
válasz zsirfecske #14816 üzenetére
Egykezes fegyvert pörgess az obols vendornál, azon a legnagyobb az esélye a bladedancer"s aspectnek, előbb-utóbb adni fog 15-öst
-
zsirfecske
addikt
válasz zsirfecske #14793 üzenetére
végül ebbe is beöltem horribilis occultist összegeket, de ennél feljebb nem tudtam menni:
és trade-eltem egy normális chest-et is, de ott is csak pénznyelő volt a pörgetett stat:
az istennek nem adta be, de legalább itt az aspectek maxosak. maradtak a gyűrűk/egykezes fegyverek mint fejleszthetők, de ahhoz már szerintem nem lesz motivációm, max vendorozom még kicsit, hátha ad valami kici ócót
-
-=Jam=-
őstag
Tegnap vettem a vendornál 800k-ért ma eladtam 300m-ért, igazából sokkal többet is ért volna, csak lehet rossz időben tettem fel licitre, meg sokan már nem is játszanak, pár hete biztos milliárdokat adtak volna.
-
zsirfecske
addikt
válasz -=Jam=- #14820 üzenetére
uh, ez elég pöpec sokkal jobb statokra kvázi nincs esély. 300m az semmi amúgy, ha azt nézzük, hogy többe kerülhet rárollolni a perfekt közeli negyediket.
amúgy én most így jártam, elpörgettem 700 veiled crystalt és az lett a szűk keresztmetszet nem a gold. muszáj lett még dungeon-öznöm kicsit
amúgy végre esett is valami, nem csak a vendor:
nemtom mire pörgessem a 4. statot amúgy, dex a mostani hasonló kesztyűm.
[ Szerkesztve ]
-
-=Jam=-
őstag
válasz zsirfecske #14821 üzenetére
Lucky hit chance általában a jó 4-nek a legtöbb buildbe.
-
atommaa
tag
válasz zsirfecske #14821 üzenetére
Estét,
rég nem néztem ide be és megakadt a szemem a hozzászólásodon. Soha nem értettem, hogy tudtok elkolteni 4 10 20 stb milliot egy statra6porgetesre amikor fenykoromban is max 30 milliom volt es ha nekiestem egy targynak siman elvertem ra 10-et es szegeny lettem.
A kerdes tehat hogy, / hol kell eladni a targyakat, ez nekem teljesen kimaradt lasd a peldad 800k-> 300 millio hol es hogy??
Elore is koszonom!Vegre lenne gubám nem kene agyba fobe dungeonoznom...
[ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/nasumhun
-
zsirfecske
addikt
válasz atommaa #14823 üzenetére
bár mostanában már elég halott, azért 10-20 milláért jobb vendoros dolgokat én simán eladok
csak tudni kell min mik a jó statok kb, és megvenni/megtartani a jókat. felteszed megfelelő wts (want to sell) ágra és ha érdekes, licitálnak rá, priviben megbeszélitek és játékban tali. tök jó a trade ablak, bár azzal sosem volt nagy gond.
-
soo277
őstag
Nekrosoknak
BT: wersoo#21211
-
zsirfecske
addikt
válasz atommaa #14823 üzenetére
még egy példaként itt van ez, vendortól, 50 milláért vették meg, de vsz többet is érne:
ha megnézed a drágán feltett cuccokat discord-on, abból kis böngészéssel kiderül, mik a kívánt statok egy-egy itemen.
-=Jam=-:
igen, én is lucky hit-re hajtottam korábban, de a lucky hit slow stat elvileg endgame-ben többet ér nekem a kesztyűn, mert a build-em nem épít különösebben lucky hit mechanikákra, csak 2 cc-t ad vele, ami mellé hasznosabb lehet egy harmadik, mint a meglévők százalékát emelni mondjuk 15-tel.de most, miután kitekertem egy közepes lucky chance-t rajta, mérges lettem, hogy már megint nem tud high érték jönni, és továbbnyomtam 40 dex-re (ami majdnem a max)...
[ Szerkesztve ]
-
félisten
HOTFIX - September 14, 2023 - 1.1.4
Experience gains for killing monsters has been increased:
World Tier 3 +5%
World Tier 4 +15%"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
rumkola
veterán
Dio3 szezon ma indult.
-
zsirfecske
addikt
válasz D1Rect #14827 üzenetére
azigen, hamar permanenssé tették az xp bónuszt legalább részben, volt sok nyavalygás a +25% hétvége után. az meg nem lep meg, hogy a gold maradt, az exploit odaverte így is az inflációt.
amúgy ez ment még el 25 milláért, szerintem régebben jóval többet ért volna, de egyre kevesebb ember játszik vsz:
asszem megveszem ezt 60 milláért, 3/4 jobb mint a semmi, chilled a penitent miatt tekinthető 3,5/4-nek is:
-
zsirfecske
addikt
a vendor ereje 200m is lehetett volna de nem volt kedvem várni, gold van, veiled crystal nincs elég épp az enchanthoz, de arra meg kaptam egy tippet a vevőtől: PC-n kikapcsolt crossplay-el PvP zónákat nyomjak, ott így könnyű haladni és nagyon nagy az elite density. kipróbálom!
-
félisten
válasz zsirfecske #14832 üzenetére
Nekem még 2 worldboss kill, aztán s2-ben újra megnézem.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
-=Jam=-
őstag
válasz zsirfecske #14834 üzenetére
De hogy fogy el pont az neked, nem is értem. Én mindent eladok folyamatosan még a legendery cuccokat is, és így is ~3000db van, pedig nem is farmoltam külön.
-
Synaptic
senior tag
Egy kis 'kedvcsináló'
Ryzen-7-5800x3D/Asus TUF B550M Pro/Asrock-PhantomGaming-6800Xt
-
mephi666
nagyúr
válasz Synaptic #14837 üzenetére
...70$ expansion... oké d4 után visszamenni d3 season-re olyan, mint egy véget nem érő céges meeting után leülni egy sörrel a kedvenc csapatom meccsét nézni ...kb így be lehet határolni, mennyire számíthatnak majd rám
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
zsirfecske
addikt
válasz -=Jam=- #14835 üzenetére
mikor goldom nem volt még, minden rare-t eladtam, és úgy volt 700 körül (nem sokat játszottam, ugye elite-ekből potyog főleg), aztán jött az occultist, ahol 11-15 darab kellett egy-egy rerollhoz, nyilván ha több 100 millát pergettem el, azzal a crystal is hamar elfogyott. most megint visznek egy amut 60-ért amit elsőre fel se akartam rakni, lassan 200 millám van 150 crystalra. lehet el kéne kezdeni olyan cuccokat venni, amik alapból jók, és nem enchantolgatni
-
WayneGace
őstag
válasz Synaptic #14837 üzenetére
"Sziasztok! A Blizzard a Diablo 4-hez évente tervez egy kiegészítőtt, emellett pedig a seasonok hozzák az új tartalmakat a játékba." Ez kb. egy fél perc, ebből készíteni egy 20 perces kamu kontentet. Ráadásul gyanítom tele lehet, mert nem néztem végig, feltételezéssel. Tipikus gagyi youtuber dolog.
[ Szerkesztve ]
BestSecret invitációt privátban adok.
-
WayneGace
őstag
Az cska a terv.
Nem feltétlenül fog az összejönni. Bár tudtommal a seasonökön is külön csapat dolgozik. Tehát egy a kettesen, lehet már egy a hármason. Gyanítom a kiegészítőkkel is így van. Ha szükséges, akkor még több embert csoportosítanak ahova kell.BestSecret invitációt privátban adok.
-
_drk
addikt
Tartalom függő.
1 új karakter 10-20 dollár sok egyéb plusszal.
Új mapért kérhetnek még el ennyit, csak azzal jelenleg nincs probléma, annyi hogy szar a random rendszer és az OW is üres.
End game tartalomért nem kérhetnek pénzt csak úgy.Egyedül Új kampány emelhet az áron, de 1-2 ACT se ér 10-20 dollárnál többet.
Kb 40 dollár a végösszeg ha mindent bele pakolnak. De annak fullosnak is kell lennie, mert a multik könnyen elhasalnak ha gyenge a DLC vagy a szezon, amit éppen láthatunk is.
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Ikarus 435 embléma logo felirat szám típusjelzés
- Corsair VX450W 450W PSU asztali számítógép 80 Plus ATX tápegység
- Adattábla szett IKarus 435 alu logo felirat embléma busz bus
- ASUS U-65GA 650W PSU asztali számítógép 80 Plus ATX tápegység
- Asus B85M-E, Intel i7-4790 + rézmagos gyári hűtő, Hynix 4x8GB (32GB) 1600MHz RAM
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest