Hirdetés

  • Még ebben az üzleti évben leleplezi az új konzolját a Nintendo

    ph De biztosan nem a júniusi Nintendo Direct rendezvényen, hanem valamikor máskor.

  • V Rising teszt

    gp Két évvel ezelőtt nem várt sikert hozott a Stunlock stúdió számára a V Rising, és most minden földi jóval teletömve kiléptek a korai hozzáférés árnyékából is. Nézzük, mit is hoznak a teljes pompájú véres kalandok!

Új hozzászólás Aktív témák

  • reelc

    veterán

    válasz Dyingsoul #98386 üzenetére

    Igaz, a Crusi régebben volt 4 fős metában, mint a DH. Pedig a DH is eléggé elvolt hanyagolva. Ha nem csinálták volna az Impale dolgot, még mindig sehol sem lenne. A szezonok óta fennálló supp monk-supp barb-wd-wiz lenne a felállás még mindig. Persze sokaknál maradt is.

    Azért is írtam, hogy jöhetne infó szetekkel, tárgyakkal kapcsolatban.
    Nagyon nem szeretem, de pl. a Natalya szethez elég régen nyúltak, hogy jó is legyen. A többi kaszttól is lehetne példát mondani. A lényeg, hogy sok idő telik el, amíg 1-1 szet újra normális erővel bír. Akár új tárgy révén.

    Mert mennyi idő kellett ahhoz, hogy a Marauder újra erős legyen? Vagy az UE a bombákkal, vagy akár a Yanggal + DML tegezzel, szetbuffal? Vagy az Impale?
    Csak azért a DH-t emlegetem, mert főleg azzal játszottam. Tudom, a Crusader sem elég változatos, nem sok szetben lehet 90-est lehozni, stb. Össze sem hasonlítható pl. a monkkal, wizzel. Akár szólóban is magasabb szintekre képesek.

    Ebből a szempontból örülök, hogy jön a Nekro: hátha felborítja az egyensúlyt. Aki évek óta hozzászokott, hogy a supp. barbjával (ide belehet helyettesíteni bármely meta karit) kényelmesen nyomja a partykat, kapjon alternatívát a váltásra. Sőt inkább rá legyen kényszerülve, újuljon meg a játék, a csapatfelállás.

    Én nem izgultam rá a Nekrora. Sem a Dio 2 miatt (abban nem is játszottam vele), sem amiatt amit most látok.
    Nekem most az a fontos, hogy a sima ingyenes patch miket változtat a meglévő kariknál. Mert nem kellene elhanyagolni őket. Tudom most nem ezen van a fókusz, de ha ezen múlik a Challenge Rift is jöhetett volna később, minden kari kaphatna új tárgyat, 1 kis buffot, hadd tolódjanak újra fentebb a szóló eredmények is. Hadd érezzem, hogy van érteleme foglalkozni a játékkal. Gondolom nem csak én vagyok így ezzel. Ha mégis, ez akkor is a véleményem. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák