Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • reelc

    veterán

    válasz Peppo #93420 üzenetére

    Ezt 2015 novemberében szinte minden oldal lehozta. Persze az eredeti, az álláshirdetés már nincs fent a Blizznél. A Blizzconon úgyis csak bejelentés lesz (ha lesz), szóval bejelenthetik, hogy pl. jövő nyáron. :)

    A legesélyesebbnek tartom a Warcraft 3HD-t, utána a Diablo 2HD-t, végül Starcraft HD-t. Ilyen sorrendben, akár évente egy.

    Ha azt vesszük, a Warcraft 3 az egyedüli, aminek nem volt folytatása az elmúlt években. Vagyis nem konkurálna a Warcraft 4-gyel.
    Diablo 2 HD jöhetne a 3-ik rész mellé, ha azt látják, hogy csökken a Diablo sorozat játékos bázisa.
    A D3 kieggel sok meló lenne, a D2 HD azért lenne reális, mert kitölthetné az időt a Diablo szériát szeretőknél. Amúgy megnéznék egy statisztikát, hogy pl. 1 éve mennyien játszottak a D3-mal, és most mennyien. Szerintem csökken a tábora.
    A Starcraftot azért tenném utoljára, mert annak a legfrissebb a kiegészítője (a 2-ik részé).

    Szerintem a legvalószínűtlenebb a Diablo 4. A Blizzard eddigi játékmegjelenéseit nézve túl hamar jönne a 3-ik rész után. Hacsak nem dobnak be egy Diablo 2HD-t, és nem lesz Diablo 3 kieg.Így eltudnám képzelni a 4-ik részt úgy 2 év múlva.

    Ha HD kiadás jön, érdekelne az ára. Szokásos Blizz árszabás, vagy barátibb? Esetleg megkapja az, akinek már regisztrálva van a mostani a Battle.neten? Mostanában volt pár kiadó, ami élt ilyen lehetőséggel, hogy ne vedd meg mégegyszer, ha már megvan.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák