Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • AtHoS

    nagyúr

    válasz TeeBee73 #93402 üzenetére

    Hát a kaprot nyugodtan dugják oda, ahová gondolom :DDD

    Na a zárás jegyében gondoltam nekirugaszkodom FB wizzel elérni 85-t, így gyorsan kraftoltam egy chantodo wand-ot, aztán elkezdtem pörgetni. Sikerült is egy 2.6k környékit kihozni 8% CD-vel, így vit helyére pörgettem %dam-ot (na lehet az alapdamot kellett volna egyébként :( )

    Megpróbáltam értelmes FB páncélt is pörgetni, de 3szor is int+armor+skill kombót dobott be és sikerült elpörgetni mind a 160 matit, ami volt :B

    81-es szintet sikerült teljesítenem, de eléggé határeset volt. Visszább vettem 80-ra gemek upolásához, amiket sikerült 78-79 magasságába hoznom, de Powerful gem helyére gizzardot kellet rakjak, illetve magic Weaponnál is Deflection rúnát, mert olyan szinten összecsuknak, hogy csak lesek (még így is)

    Mondjuk csak amu, fejes, öv, fegyó, offhand anci és ezekből csak amu caldespannos (lvl72, örököltettem garga WD-ről :K )

    Magic waepon-on kipróbáltam a Force weapon rúnát, de a második 80-as végén a 30 seces ébredésnél!!! inkább nyomtam egy altefnégyet és mentem aludni, mielőtt valaminek baja lesz ;] Mondjuk kifogtam egy távolról egyhitelős pályaleosztást is, de az nem az én pályám, hogy válogassunk a leosztások között :B

    read-only mode on the forum

Új hozzászólás Aktív témák