- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
granini
őstag
válasz dgabor80 #83216 üzenetére
Anelkul hogy raneznek a linkre (amit nem tudok mert firewall mogul vagyok..) csak a Tesco szlogent tudom elsutni neked.. a legkisebb is szamit.. (Every little helps as the English say..) szoval nem fognam en azt egy bizonyos slotra vagy ertekre.. a dmg, a rollok, a stat, a paragon szint, mind mind szamit.
Es akkor te meg csak papiron probalod osszehasonlitgatni a ket karaktert, mikozben az igazi esszencia az jatekon belul jon ki.. vannak ugyanis bizonyos szorzok, bonuszok, effektek amik egy bizonyos 'breakpoint' meg bizonyos feltetelelk egyuttallasa mellett kovetkeznek be, proccolnak be ha ugy tetszik. Nem akarnek tul reszletes magyarazkodasba bocsatkozni, lenyeg hogy te meg csak a felszint latod, a lenyeg menet kozben jon ki.
Es vegul van a jatekstilus / sajat skill, errol megint nem tudunk nyilatkozni, de gondold el hogy mekkora allat tudok lenni en a magam szereny kepessegeivel a kis suzukim volanja mogott, es hogy kuldene ugyanezt a kocsit fullon padlora lujiz hemilton az elso kanyarban.. szoval ki tudja mit tol a csavo akinek a barbarjat csekkolod es hogyan tolod te a gamet.. szerintem nem vagyok ugyetlen monkkal, de lefogadom hogy nem tudnam lehozni Quinn monkjaval ugyanazt a GR79-et mint ami neki osszejott.. egyszeruen azert mert mashogy jatszunk..
Kitartas
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe SSD IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm stainless steel 1 év Apple jótállás
- Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe SSD ujjlolv IR kam gar
- iPad Pro M2 11" 2026.03.30 Apple jótállás névre szóló számlával
- PC RTX 4070 Super , Ryzen 5 7600x AM5 , 3 hónapos használat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest