Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz mikromanus #60008 üzenetére

    Tegnap meglett a 6. raiment szet darabom is. Osszeraktam egy lightning monkot, 5 raiment szet + RR gyuru + az a spirit stone ami +28% lgt bonuszt ad. Sajnos igazan jo fegyver combo (WKL + Jawbreaker) meg nincs a kezeben csak egy 'sima' Shenlong szet.. Dashing strike mar igy is 55-60M-t critel, de nekem nem jott be egyelore ez a build. A dashing arra nagyon poen hogy a support monk kvazi azzal kozlekedjen, atugorjon szakadekot, skippelje Cathedralban a komlett lepcsot.. :DD de hogy main sebzo skill legyen.. :U hogy allandoan azt figyelgessem hogy megvan-e a 25+ yard tavolsag a momentum passzivhoz.. hat nemtom..

    De a jo hir, hogy tegnap vegre ugy mentem T4 partiban a monkkal hogy egyaltalan nem support szerepben volt, hanem kifejezetten dps szerepben. 1M feletti sheet dps (amugy +86% lightning bonusz egyelore, es meg nincs rajta a WKL meg pl SoJ..) es olyan 9-10M tafnesz. eletkepes. 100fist + LTK mint ket jol sebzo skill-t raktam be (+epifani, +sustenance mantra) - se palm, se vortex, se sweeping wind egyelore. Megis mukodott.

    Ugyhogy aki monkkal akar szolozni (Gorni :R ) az lassan megteheti.

    szerk: Gorni tegnap emlitetted hogy a maisk monk szettbol (a shon-g-ku :DDD ) lehet csinalni olyan support monkot ami mellesleg sebezni is tud. Azt leirnad nekem (nekunk) hogy milyen gear / skills meleltt mukodik jol..? Koszi!

    [ Szerkesztve ]

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák