Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mikromanus

    veterán

    válasz killerjohn #40788 üzenetére

    Hammert alaptámadásra, a megürült helyre meg spuri. Körbeszaladsz, vagy elnyomogatod harc közben a spurit, aztán lesz fury. Mondjuk nekem igazából csak skorn mellett volt "Kell" kategória, de hasznos két egykezesnél is a sprint hátszelecskékkel, Az ellenséges csoportokat is hamarabb közelíted meg.

    A passzívoknál meg igény szerint cserélheted a fury generatort DPS tömegskillre. Persze csak ha már ráéreztél a fury generálás-fogyasztás egyensúlyára. ;)

    (#40790) killerjohn
    Költeni is kell azért. Meg szeleknél a critek 12,5%-a adja a battle rage fury bónuszt. Két egykezes fegyvernél sok tick lesz. Elég jó kiegészítő ez is. A harmadik tényező meg a korábban már említett sebesség faktor. Hamarabb eléred a következő ellent, így kevesebb ideig nincs furytermelésed.

    edit: nekem bal gomb hammer, jobb rend, 1 spuri a leosztásban többnyire. Az elején alaptámadások mennek, de 3-4 után el tudod má rlóni a BR-t. csak ügyelj ne hammer legyen belőle, mert akkro még picit tovább köhög a motor! :DD

    [ Szerkesztve ]

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Új hozzászólás Aktív témák