Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kokov

    tag

    válasz kornel76 #2766 üzenetére

    idézek magamtól:
    "Magam is azzal védem, hogy ez nem az a műfaj,"

    Szóval tisztában vagyok vele, hogy nem mmo. A gond az, hogy nem én hasonlítom mmo-hoz hanem a playerek többsége aki
    1, A Diablo2 idején nem volt player
    2, MMO-kon nőtt fel és neki alap, hogy tágabb keretben operálhat.

    Attól, mert nem mmo egyébként tényleg lehetne bővíteni a lehetőségeket. Le is írtam mire gondoltam.
    Lehet azért kardoskodni, hogy márpedig ez így elég és 10 évre előre el vagyunk halmozva ígéretekkel, de szerintem nem bűn elhinni, hogy nem csak a diablo3 van a világon. Könnyen lehet, hogy van/lesz jobb, ami szintén nem mmo hanem pont olyan, mint a dio3. Annyira nem nagy dobás ez a felülnézetes grafika, hogy ilyet csak a blizzard tudjon. Ott indul, hogy ha egy konkurens cég nem központi szerveren oldja meg az egészet, akkor már előnyben is van. Mert nem szivat a lag és nincs olyan, hogy solo-ban játszom, felhívnak közben telefonon és mire végzek hiába a pause az az üzenet fogad, hogy kidobott a szerver és kezdhetem elölről. Nem mmo, de attól még lehet belepakolni bármit. Az mmo sem úgy született, hogy benne volt minden ami manapság már alap. A Diablo egy nagy név, de nem ez a játék tette naggyá, szóval nyugodtan lehet kritizálni. Sokan meg is teszik. Nyilván azok a dolgok hiányoznak nekik, amiket más játékokban megszoktak. Miért baj ez?
    Ahogy fölöttem írják nekem is az az érzésem, hogy egyébként olyan dolgokkal "bővítették" amiknek eleve benne kellett volna lenni már a megjelenéskor. Ahhoz képest, hogy milyen hosszú időn át fejlesztették se nem hosszú se nem komplex. Az egyetlen igazi (valószínú óriási befektetést igénylő) fejlesztés az AH, ami meg úgy kudarc ahogy van. Nem győzik manipulálni, hogy ne omoljon össze. Lehet hogy egyeseknek profitábilis, de az a játékélményen nem oszt nem szoroz.

    Más dolog kedvelni egy játékot és szemellenzővel feltétel nélkül imádni. Én is játszom még vele, de attól még kritizálom is. Ha ezért nekem estek itt páran attól sem fogok sírva fakadni. Arra figyeljetek, hogy magatokat is minősítitek vele.

Új hozzászólás Aktív témák