Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • F-ECT$

    titán

    válasz czpitti #25466 üzenetére

    Kinek a pap, kinek a papné. Én szeretem irányítani a dolgokat, amennyire lehet. Még 1.0.2 vagy 1.0.3 környékén a falnak mentem pl attól, hogy voltak olyan pakkok infernón, hogy hiába lőttem el a mirrort, meg a teleporot, meg a diamon skint egyszerűen elfogytam néhány másodperc alatt és esélyem se volt leverni a mobokat. Legyen nehéz a játék, de ne legyen lehetetlen. Azért mpl10-en fagyi ide-fagyi oda, de el tudok borulni, de legtöbbször látom, hogy mit rontottam el, és nem az van, hogy bármit csináltam volna, mindenképp halok.

    Überezni szerintem sem éri meg, mert xp-ben sem jó, és "lazán" lehet olyan gyűrűt venni, ami a Hellfire gyűrűk 99.9%-át veri. De mégis egy kis fokmérő, hogy hol tart a karaktered, meg legalább partiban vagy, lehet kicsit dumálgatni közben.

    Ami szerintem sokkal inkább megöli a játék gyilok részét az a dt barbár, hiszen neki tényleg semmire nem kell figyelnie, míg pl cm-ként ha magam alá kapok 2-3 molten/plague/arcane cuccot, és nincs körülöttem 5 mob, akkor fekszek, így a húzosabb pakkoknál sokat kell helyezkedni is. Emelett a fearelő, teleportáló mobokat lazán nem lehet végig 1 helyben tartani, szóval nem csak nyomom a gombot és kész. (Btw archonként sokkal egysíkúbb volt a játék, mert csak hegeszteni kellett...)

    Dive ever, work never.

Új hozzászólás Aktív témák