Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mikromanus

    veterán

    válasz emre33 #2128 üzenetére

    - chc és chd nem nagyon van. Fegyveren se. Az sokat tud damon dobni.
    - többnyire agresszív skillezéssel nyomulsz (2 passzív), emellé pajzzsal. Nem épp szokványos. -- El kellene dönteni, hogy tank vagy sebzésközpontú karit akarsz. Ha sebzés a fő cél, akkor a duplafegyveres felállás jobb tud lenni (persze Sirandrish kivétel, de neki csak úgy potyognak a gosu legendaryk. Sok hasonlóan jó pajzs nem nagyon van. Főként nem költséghatékony szekcióban). Ha tank akarsz lenni, akkor a sebzés másodlagos, de jó erős túlélőcuccok és skillek kellenek. Csapatban hasznos tud lenni.

    Cucckeresésnél a "főstatokat" erősebben figyelembe lehet venni. Itt az itemek főbb jellemzőjére gondolok. Mindegyik darabnak van 1-1 statpontja amiből nem 200 hanem 300 a plafon. Azoknál lehet jobbakat kifogni (belt és vállason erő, chest és paints a vita a "fő" stat). AH keresgélésben több kombót is érdemes kipróbálni. Néha 10-10 pontnyi átsorolás is olcsó itemeket fed fel :)

    edit: épp nem rosszak a cuccaid se. Csak eléggé mf gearre hajaz. Az meg nem olcsó. Szerintem ha nem "véletlen épp rajta volt" kategória, akkor kis DPS -es karikon az MF luxus. Inkább sebzésnövelő jellemzők kellenének... De a te döntésed. (Azért a battle rage tényleg hasznos)

    [ Szerkesztve ]

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Új hozzászólás Aktív témák