Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cyberbeni

    addikt

    válasz mikromanus #20503 üzenetére

    DH-hoz én jobban preferálom a templar+puzzle ring kombót, vagy ha nagyon Scoundrelt akar valaki használni, akkor Buriza a fagyasztással jobban jön. Plusz DH tipikusan az a kari, akit 15% lifesteal mellett nem nagyon zavar semmi, amíg benne van a spike trapban az ellenfél.
    Ha valakinek van arra pénze, hogy überek ellen a kevés +dps-ért legyen egy EF is a ládájában, akkor nyugodtan tegye. Ahol 1-2 ütés az elit, ott megint nem baj a fear. De ha valaki minél nagyobb MP-n akar menni, oda már nagyon zavaró.
    Barbár természetesen cold SoJ-al enyhítheti a hatást, de monknak nem hat a cold dmg a fő skilljeire, szóval ott teljesen kiesik.
    Meg ha valaki rak be cc skillt, akkor azzal is ellensúlyozható, de ez nem tipikus.

    Ha valakinek van egy jó 0cd zombie dog WD-je akkor szívesen tolnék vele egy übert. Magas MP-n Vengeance nem elég discipline töltésre, de a health globeokkal a hatredet is tudnám tölteni, és többet tudnám a sok sebzést adó skillt használni.

    @czpitti: Cc skillt csak dps növelő skill rovására lehet berakni. A két fajta játékos: akit csak az unbuffed dps érdekel, és aki tényleg minél gyorsabban szeretne ölni. Ha akarod, akkor nyugodtan magyarázd meg, hogy az egyik legjobb monk miért csak diabloprogress epeenhez és überek ellen használja az EF-t, de te is arra a következtetésre fogsz jutni, hogy EF csak lassít a fear miatt. Ha meg véletlen egy elit kifearelődik a fagyasztásból, azaz igazán cumi.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák