Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mikromanus

    veterán

    válasz Assdak #18897 üzenetére

    Ha nincs korlát, akkor ott áll meg az ár, amennyiért hajlandóak eladni azok akiknek van goldjuk és hajlandóak megvenni azok, akiknek kell gold. Jelenleg azok akik nem hajlandóak ennyit költeni a goldra vagy máshol szerzik meg ahol olcsóbb (rendszern kívüli eszközökkel, feketén), vagy nem szereznek goldot. A "termelők" a valós árnál magasabban adhatják el a szart (goldot). A mesterséges beavatkozás sose jó a normál felhasználónak. Már miért lenne minden megvehetetlen? A közepes/elég jó itemek kedvező árúak, a ritkák méregdrágák ha esetleg kaphatóak is. Ez nem változik. Nem lesz egy most 25-100k-ért az AH-ban senyvedő bracersz 2 milla csak azért, mert olcsón juthat mindenki aranyhoz. Egyszerűen nincs rá kereslet, viszont esik dögivel. Ez max a normál és magas árú itemek közti árszakadékot tágítaná. Ez nem komoly probléma. A jó játékhoz nem kell goldmilliárdnyi vagyontömeg most sem.

    Mellesleg a craft árak fixek. A mostani account bound itemek igen jó darabokat adnak. Pármilla goldól még irtó pech mellett is simán "gyártható" egy-egy komolyabb darab. Tízmillából egy casual gamer is összedobhat magának egy vért-braci-kesztyű-vállas terminátor szintű kombót. Árulhatnak hasonlókat sokmilliárdért, vagy százmilliókért a sok gold miatt. Nem lesz rá kereslet. Max azok veszik, akik nem ismerik a rendszert, vagy nagyon jó itemet akarnak és biztosra mennének.

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Új hozzászólás Aktív témák