Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • thesound

    őstag

    válasz Gorneck #12287 üzenetére

    Két értelmes buildje van a monknak. Én ezt a két buildet használom. Nyilván variálni lehet itt-ott, de az alap ez a két build. (az OP barbárok, OP Monkok, OP többiek...stb. biztos jobban tudják ;) ) Nem írom le az alapokat, nem vagy kezdő már :) , csak pár saját tapasztalatot.

    Cyclone:
    -"a monk dps buildje" (két egykezes fegyóval)
    -Breath of Heaven - Blazing Wrath - folyamatos 15% dps növekedés
    -Blinding Flash - Faith In The Light - csak a Sweeping Wind - Cyclone miatt kell, nem a három másodperc a lényeg
    -Mantra of Conviction - Overawe - ezt folyamatosan lehet három másodpercenként spammolni és ez 48% dmg növekedés (pontosabban a közeledben lévő mobok mindenkitől 48%-kal több dmg-t nyelnek be)
    - a lényege a buildnak, hogy a dps növelő skilleket folyamatosan fent lehet tartani, azaz BoH-BW, majd BF-FitL és ekkor kell a SW-C-t rádobni, mert a sweeping wind dmg-e az éppen aktuális dps-ből számolódik --> majd a MoC-O -t lehet spammolni ez így 15% majd 30% dps növekedés a sweeping windnek (+48% a mantrából)
    -ha van az embernek elég movement speedje a köv. mobhoz érni és van mit ütni (ha pl. hordót ütsz az is újrakezdi a sweeping wind-et), akkor a sweeping wind-et folyamatosan fent lehet tartani (+a FoT-TC teleportálása)

    Tempest rush:
    -"a monk farm buildje" alacsony mp levelre való (mp1-2, de drága gear esetén akár mp3...)
    -az öt kaszt közül a leggyorsabb build, az OP barbár sem tud vele lépést tartani
    -a build lényege, hogy a tempest rush folyamatosan menjen és soha(!) ne fogyjon el a spirit, akkor sem ha megállás nélkül tempest rush-olsz
    -egyik cuccon sem lehet +AS! (fontos, mert különben a tempest rush a spiritet legyalulja egy pillanat alatt)
    -kell hozzá egy skorn (pénztárcafüggő, az LS, LOH rajta) viszont ne legyen rajta +AS!
    -kell hozzá a daibo kivételével mind a 4 inna set (hogy a sweeping wind állandó jelleggel az emberen legyen, akkor is ha nincs mit ütni)
    -kell a cuccokra spirit regen --> 13-14/sec környékén ha összejön (skillekkel), akkor a folyamatos tempest rush közben még töltődik is a spirit!
    -mivel csóró vagyok ezért a skillezés a spirit regenre van kihegyezve, a cuccaimon van 6-7, sikkellel bőven 10 felett van, így folyamatosan megy a tempest rush és a sweeping wind (a sudden assaulttól meg szinte elhullik az elit pakk és lehet menni tovább)

    (ha tömény lett, hogy mi miért van próbálok infot adni még)

    [ Szerkesztve ]

    Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán

Új hozzászólás Aktív témák