Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • reelc

    veterán

    válasz Delávégá #100753 üzenetére

    Néha szoktam nézni a publik partyk számát, most így péntek este ez van:

    Szezon
    T13 Bounty 67
    T8 Bounty 4

    T13 rift 89
    T9 rift 17

    NS
    T13 Bounty 12
    T13 rift 62

    + még néhány szinten max 4 party.

    Nyilván több és szétszórtabb számok lennének szezon kezdés után 1 héttel.
    Kinek mennyi ideje van játszani, ki milyen taktikát követ, milyen karit indított és mikor. Ezek függvénye.
    Amikor még élénkebb a szezon sokan pl. T7-9 riftre mennek publikban. Lehet bírnának többet is, de hamarabb lesz GR kulcs. Mert a GR ad jobb Paragont + garantált leget + BS-t. Meg lehet húzni a követ (persze előbb essen ki).

    Sokaknak számít, hogy egy rift max.4-5 perc körül legyen. Ha önállóan nem tudnak ilyet, akkor úgy tudják elérni, hogy legalább 1 wiz legyen a partyban. Ezt akár olyan áron is, hogy nem T13-on. Függ attól persze ki milyen erős és gyors.

    A kapott szet sokszor nem sokat ér, ha játszik az ember igen hamar kifarmolhat jobbat, ha éppen nem egy jobbféle az ajándék, vagy nem farmolásra való.
    Pl. következő szezonban a DH-nak a Natalya lesz. Conquestre és Set Dungeonra jó lesz, de már a szezon kezdetétől a Shadowra fogok törekedni, mert pl. azzal szépen lehet haladni kevesebb szet darabbal is.

    Amúgy igazad van, már elég könnyű összeszedni akár tescós szinten egy szettet, és hamar végig lehet verni az egész Journeyt. Rendszeresen játszóknak nincs már benne semmi kihívás, maximum az, hogy hamarabb teljesíteni mint legutóbb, vagy az LB, vagy X Paragon - de ezek inkább célok.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák