Hirdetés

Aktív témák

  • Jazz

    veterán

    válasz Jokes67 #8194 üzenetére

    Miért ne tehetne fel egy ilyen kérdést és mit kell ezen röhögni mint egy óvodás???!!!
    Tán bonyolult a kérdés? Kíváncsi volt néhány szubjektív véleményre, ajánlásra. Próbálkozás egy beszélgetés indítására. Mit kell állandóan a konkrétumokon leakadni? És nem lehet túllépni EZEN?

    (#8189) Jokes67:A konzolszagú (mint megfejtettük) negatívumok ellenére nagyon játszhatónak és hangulatosnak tűnik. Tök mindegy milyen a grafika, vagy monitor. Pillanatoka alatt órákra belefelejtkezel. És még csak lvl5-ön vagy. És hol van még a nightmare, inferno...
    Van sok előnye a D2-höt képest is (és az nagy szó), pl. a skill rendszer változatossága, variálhatósága (összesen tán van száz mondjuk, ha külön skill-nek veszem a rúna változatokat). A craftolás is sokkal életszerűbb lett. Ha valamire, akkor erre valószínűleg megéri a kiadott pénz, ha bejön a hack and slash stílus.

    Itt csak 12k: [link]
    Itt pedig ki tudod próbálni a beta-t könnyen és egyszerűen. Itt a leírás hogyan: #7916 (sokan kipróbáltuk már így)

    (#8190) po1son:Tényleg teljesen más élőben. Iciri-picirit csalódás, de ez mindenhol így van egy nagysikerű game után. Te teljesen szokható. A festmény-szerű grafikától kezdve minden. És bízom benne hogy a későbbi patch-ekbe is rengeteget javítanak majd, hallgatva a játékosok észrevételeire.

    free your mind

Aktív témák