Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • megema

    őstag

    Sziasztok!

    Adott egy Dell Vostro 3460. Windows 8-on jó működött az ujjlenyomat-olvasó (Validity) a legfrissebb driverrel (2.2.0.0 A02) és DigitalPersona 6.2.1-gyel. Aztán 8.1-re frissítettem, és előjött a korábbi driverrel Win 8-on is előforduló, alvásból való sokadik felébresztéstől újraindításig, bejelentkezésnél jelentkező "Reader not detected" probléma.

    Ma láttam meg, hogy kiadtak hozzá hivatalos Win 8.1 (WBF) drivert is. Lepucoltam a DigitalPersoná-t és a régi drivert, majd felraktam az újat. Meg is jelent a Gépház -> Fiókok -> Bejelentkezési lehetőségeknél az Ujjlenyomat opció, de a Hozzáadás gomb ki van szürkítve. Ha házirend módosítással elérem, hogy kattintható legyen, akkor meg a beállítás során, az első ujjlenyomat beolvasásánál dob hibát. Ezen felül még a DigitalPersoná-val sem kompatibilis ez a driver... :W

    Van bárkinek bármi ötlete, hogy mit kéne csinálni vele? :U

    A másik probléma, hogy sem Chrome-mal, sem IE-vel nem tudom beregisztrálni a notit a My Dell Downloads oldalra. A feltételek elfogadása utána rákattintok a Rendszer regisztrálása gombra és nem történik semmi.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák