Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gazpityu

    csendes tag

    válasz premete #31039 üzenetére

    "itt csak arról van szó, hogy vett valamit 160 ezerért, és szeretne most 400 ezret kapni a delltől kp-ben. :)"

    Ezt most komolyan gondolod? Nyilván mindenki magából indul ki...

    2 hónapig folyamatosan szervizelték a gépet - szerinted a szerviz a szimpatikus képem miatt cserélt benne palmrestet, kamerakábelt, kamerát, alaplapot, drivert frissített, aztán megint cserélt alaplapot? Olyan szintig láma voltam, hogy eszembe sem jutott a gépcsere vagy a pénz, amíg a szerviz nem mondta, hogy már nem tudnak mit kitalálni, és ilyenkor ez a két lehetőség marad...
    Ja, és hogy is csináltam, hogy majdnem mindig még a szervizben produkálta újra a hibát, az alkatrészcsere után, de még mielőtt érte mehettem volna?

    2 hónapja csak azokra a napokra van gépem, amíg a következő alkatrészre várva inkább mégis elhoztam, mert muszály volt vinnem valahova. És ott is mindig vinni kell a külső egeret...

    Ja, hogy 170 nettóért vettem? Ezért a gépért, jól működő 1 éves állapotában tényleg jó ár. De 2 hónap alatt 4-5 nap, külső egérrel való működésért szerintem buzi drága. Főleg, hogy közben szaladgáltam és fórumokat bújtam vagy 10 munkanapnyi szabadidőmben, és a driverfrissítés után (illetve majd a gép cseréje miatt) elbuktam egy Norton 360 licenszet.

    Ha ezeket számszerűsíted, neked mennyiben is lenne ez a gép?

    Ja, hogy felelőtlen lettem volna? Az eladó a Hardverapró egyik legnagyobb hirdetője, a honlapja szerint boltja is van, és büszkén hirdeti, hogy "475 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon".

    SEMENNYIT sem szeretnék kapni érte. Azt szeretném, ha a munkám szezonjának a sűrűjében nem ezzel kéne szarakodnom, hanem normálisan tudnék dolgozni. Ennyi.

Új hozzászólás Aktív témák