Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • McLaca

    őstag

    válasz SzaboZE #18836 üzenetére

    A T7250-nel szerelt Vostro 1400-asom 95 foknál még nem kapcsolt ki. Aztán kitakarítottam a hűtőjét... :DDD (ami után 3500 rpm fölé többé nem ment a ventilátor - igaz, a hűtőbordát is újrakentem).
    Emlékeim szerint az i3-i5-i7 max. hőmérséklete nem alacsonyabb, mint a T szériáé, tehát ugyanott kell lelőniük magukat.

    Apropó, ha már egy bennfentes :), gondolom, találkoztál E6410-es masinákkal is. Ciripelés mennyire jellemző rájuk? Mert az enyém - írtam korábban is a topicban - biz' ciripel. A hangszóróból is hallani, a fülesből is (bedugott füles esetén is hallatszik a hangszóróból is), és a múltkor vettem észre, hogy a leghangosabban az alján, a proci környékéről az alsó lemez rácsain át hallatszik csak igazán a ciripelés. Tehát vagy alaplap, vagy proci, vagy a kettő szoros együttműködésben... Ilyen miatt lehet a szervizt zargatni? (4 év helyszíni gar. van rá.) Merthogy csöndes környezetben elég idegtépő hosszú távon (angol fórumokon hasonlóról beszámolt pár júzer).

    Üdv!

    A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh

Új hozzászólás Aktív témák