Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Chaser

    titán

    válasz McLaca #16931 üzenetére

    "Figyelemfelkeltő megjelenés: Az összes Vostro laptopon megtalálható, 3 elegáns színben elérhető, egyaránt kifinomult és erős alumíniumborítás mindig professzionalizmust sugároz. " forrás
    Csak azt nem tudom pontosan mi benne az alu, az egész kaszni vagy csak a borítás? Személyesen még nem láttam, de képek alapján az oldalsó rész ahol a csatlakozók vannak tényleg műanyagnak tűnik, legalább is festett, a fedlap viszont nem festésnek tűnik nekem.

    szerk: Notebookcheck : "The case itself is made of aluminum and plastic and has been manufactured precisely."Alu és műanyag, de még mindig nem tudom melyikből mennyi van:)

    Rocko007: Mondjuk fel nem foghatom hogy ezekre mért nem nbd volt alapból. Nekem is a vga-val van bajom, illetve nem használnám ki, a cpu-t meg jobban. Sztem a cpu-d a legkisebb i3 tudását hozza, vagy vmivel többet, persze alkalmazás függő. Lehet valahol gyorsabb, valahol lassabb.Egyik srác mondta hogy az i5-öse hozza a Q6600 szintjét videovágásban, a desktopjában az van.. El is hiszem, ph tesztben is az jött ki, hogy i3 c2c szinte egy phenom2 x4 szintet hoz, jól összehozták.

    [ Szerkesztve ]

    _tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

Új hozzászólás Aktív témák