Hirdetés
- LG V30 - vezércsel
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A14 és A14 5G - a kisebbik rossz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Telepíthető az iOS 18 publikus bétája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Šolaire
veterán
válasz kelly416 #1314 üzenetére
Tapasztalom én is, a megengedett sebességgel megyek mégis kielőznek kanyarba záróvonalon. Mondjuk nem jutott eszembe hogy azért mert Daciám van. Ilyenkor én leveszem a lábam a gázról hogy ki tudjon előzni, nem is értem az olyanokat akik ilyenkor tolják a gázt tőlük elvenném a jogosítványt.
Van pozitív is a héten kétszer dicsérték meg az autót pedig már egy éves. meg sokan csodálkoznak, milyen szép autó és hogy ez Dacia? Előitélet még megvan pedig rengeteg megy az úton belőlük.[ Szerkesztve ]
“Praise The Sun” \[T]/
-
golyós
addikt
-
mirci18
addikt
válasz kelly416 #1325 üzenetére
Nem beszólás az ha van építő véleményed.
Hosszútávú tapasztalatom eddig a Suzuki Wagon r-el volt.
Annál fényévekkel kényelmesebb.
Tesóm 5-ös bömösét nem körözi le de a korban a 20 év már nagyon sok.
Inkább egy újat akkor.Valaki ezt jól megfogalmazta egyszer.
Aki egy régi 15-20 éves autóból átül annak ez is űrtechnika és kényelem.
De akinek valami komolyabb márkás autója volt eddig annak nem biztos hogy bejön.
Ahogy a tesómnak se jött be a cross country kombi vagyis a kocsim.Nekem az autó megfelel.
Pár száz kilométert kényelmesen megteszek vele biztonságosan s nekem ez a fontos.Egyébként az extrákat tekintve nekem a kamera volt a fontos meg az okos fejegység és az automata klíma plusz a tempomat is jól jön.
Ezeket én megkaptam.
Sokkal több elektronikára nem vágyok.
Mert minnél több van annál több hibalehetőség.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
-
golyós
addikt
válasz kelly416 #1359 üzenetére
Ott vagyok amit eddig is tudtam : ha lett volna több pénzem akkor nem Lodgyt veszek. Nálam erős visszatartó erő volt a többi márka benzineseinél a 3 henger.
A Dobló meg nem tetszett a feleségemnek.
Kollégák is néha zrikálnak, de mindig azt mondom : ha 3 miiilóért tudsz egy új 5 év garanciás autót akkot szólj. Én nem ámítgatom magam, tudom, hogy vannak jobbak, de az év 95%-ban, otthon -bolt- Auchan- otthon távra, ami 15 km maximum, felesleges flancolás drágább autót venni.Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
válasz kelly416 #1368 üzenetére
Ha úgy nézzük még igazad is lehet, nagyobb a kasztni, nagyobb az ellenállási tényező, több ember , több csomag nagyobb súly. Nos igen.
De ígéretet kaptam hogy majd mehetek vele egy karikát és akkor lesz összehasonlítási alapom.
Főleg úgy hogy a nagyobb DCI van benne.Šolaire +1 Toyota
[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
-
válasz kelly416 #1377 üzenetére
Pedig a cikk írója észre vette azaz “Viszont nem kell állandóan kerülgetni őket, ha nincs rájuk szükség, pár mozdulattal egyesével kiszedhetők. Az ülések nem nehezek, átlagember simán megoldja a ki- és a beszerelést pillanatok alatt.”Közben megtanultam olvasni , más a kettő .
[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
válasz kelly416 #1403 üzenetére
Clio- Life csomag SCE65 motorral 3,95M
Sandero- Ambiance SCE75 motorral 2,75M
Így a különbözet 1.2M.
Vissza fordítva az összeget rá tesszük a fentebb írt Sanderora elérjük a TCE100-as 15TH Celebration kiadást és még így is marad még 200,000-Ft ami költhető hátsó elektromos ablakra, digitális klímára, Navira, tolatóradar,kamera vagy éppen amit az ember szeretne.Ugyan ebben a felszereltség esetében és motorral a Clio röhögve elhagyta az 5M.
Közelebb vagyunk már inkább 6M ami azért vicces mert elgondolkodtató a fronthajtású Arkana 1,419 millió rubelbe kerül, ami úgy 6,4 millió forintnak felelne meg, az összkerék-hajtású pedig 1,499 millióba, ami közel 6,8 millió lenne forintban. Plusz a behozatal. Jó itt már szárnyalók képzeletben.[ Szerkesztve ]
-
mirci18
addikt
-
mirci18
addikt
válasz kelly416 #1422 üzenetére
Mivel most vettem a Logant is így el nem adnám.
A Logan csomagtérben verhetetlen meg szebb is mint a Lodgy.
Egyedül mint már írtam akkor voltam egy picit gondban amikor beraktam hátra egy gyerekülést meg egy magosítót meg egy felnőttet.
Sajnos egymás mellé két ülést az istennek nem tudsz berakni így középre kell ülnie a felnőtt személynek ami nettó szívás.
Egyenlőre elleszünk mivel novemberben jön a második gyerkőc.
Így a legtöbbször 4 fő használja a kocsit.
Időnként van 5-ik fő ami nehezíti a dolgokat.
De amíg nem lesz 3 gyerek addig nagyobb 7 személyes autót sem veszek.
Szóval minden csak elmélet.De egyébként ha pár éven belül jönne esetleg egy harmadik gyerkőc és maradnak 2022 után is a támogatási rendszer érdemes lenne lecserélni 7 személyesre a Logant.
De mivel én 4 milláért vettem a sajátom egy felszerelt Lodgy meg 5.6-5.8 milla pariban sincsenek egymással.[ Szerkesztve ]
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
-
válasz kelly416 #1432 üzenetére
Digi klíma talán egy éve van a kínálatban. Clio-tól származik a vezérlő panel és a hő gombája .
Nem tudom hogy nem-e elég csak a kezelő panelt cserélni és a hozzátartozó kábeleket manuális klíma esetén automata átalakításakor .
Mondom én mire asszociációk , mivel elég elég drasztikus változás nem történt a műszerfalon , csak a kialakítása változott és ezzel szinte semmilyen idő kiesés nem történet , nem lehet akkor technikai változás , vagy igen ?A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
válasz kelly416 #1443 üzenetére
Duster esetében előbb volt, majd később Lodgy-an majd azt követően Sandero-Logan.
De az hogy most miért lett módosítva avagy miért vették le a listáról nekem ez a fő rejtély. Nem ért volna rá akkor levenni mikor már tényleg leváltja az új generáció a mostanit és akkor teljesen megszüntetik. Maradék alkatrészeket pedig szervíz raktárba került volna.A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
mirci18
addikt
válasz kelly416 #1449 üzenetére
Legalább van benne klíma.
Sokan anélkül veszik a kocsit vagy mert nem szeretik vagy mert sokallják az árát.
Lelkük rajta.
De amit végképp nem értek az azon emberek akik vesznek használtan Daciát majd utólag akar bele klímát szereltetni.
Sose értettem ennek mi értelme.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
válasz kelly416 #1451 üzenetére
Fateromék fapadosan vették a wagon r-t.
Klíma nélkül autót soha többet.
Egyébként meg nem olyan nincs hogy adott tipusból klímás nincs.
Szerintem inkább sajnálja a többletkiadást.
De új autónál végképp nem értem minek spórolni filléres tétel.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
válasz kelly416 #1457 üzenetére
Nem néztem a Renault csomagját .
Arra leszek kiváncsi hogy az új generációs Daciák esetében marad az eddigi össze legozóm ami kell nekem csomag , vagy már kezdi akkor átvenni a fentebb írtakat és lesz vagy 3-4 csomag.A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
-
-
válasz kelly416 #1488 üzenetére
Ne hogy félreértés essék, nem bantásból írtam a fentieket. De tény hogy az átlagnál sokkal kényesebb a festése mint a többi általam használt autónak. Azért is írtam hogy sajnos.
Persze ahogyan írtad is valamit valamiért.A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
-
-
-
-
konyi79
addikt
válasz kelly416 #1507 üzenetére
Ezt nem kell szerezni, az ELF olajválasztója elég pontos szokott lenni a márkánál.
baro32
De valóban, miért is kell belenyúlni? Az még simán garis kellene legyen, nem?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest