- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
WATERDACA
őstag
Na most akkor páran nem értik mire gondoltam, így leírom érthetőbben. A GTA V streamek nagy része abból áll hogy a játékosok A-ból B-be elkocsikáznak, ott agyonvernek valakit, B-ből visszamennek A-ba és közben a communityvel csevegnek órákon át és jól hátba veregetik egymást virtuálisan.
A CP2077 egy hatalmas hype, és ugyanezt a játékstílust ugyanúgy meg lehet csinálni, lesz open world/autó/free run/némi akció, ez kell a népnek és némi popcorn.
Távol áll tőlem ez a stílus, de higgyétek el, nagy rá az igény
[ Szerkesztve ]
u wanted, i got it \o/
-
LK
addikt
válasz bélanéni #7648 üzenetére
Még mielőtt feltűntél volna itt, csak hárman adták elő ugyanezt a topicban, pedig azért itt fent van az összefoglaló és a Chippin In anyaga is. Addig eljutottunk, hogy egy topictársunk kifejezetten azt mondta, hogy ő autótolvaj karakterrel fog csapatni +
Kéne nekik egy DLC, nagy pénze lenne belőle a CDPR-nek. Volt egy hasonló Nicolas Cage film is, pont erről szólt.[ Szerkesztve ]
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
bélanéni
őstag
Valóban nem emlékszem, korábban csak néha beleolvastam a CP fórumba, nem szeretek zsongani egy nagyon távoli jövőbeli dologra, mert abból mindig csalódás lesz. Meg a koromnál fogva én már semmit nem várok, a mai napot élvezem, legfeljebb azt várom hogy lassabban teljen az idő, de azt meg hiába Akkor jöttem ide valóban, amikor már közeledett a nagyon biztosra ígért nov.19, és megkérdeztem ki olvasta már el a CP2077 világa könyvet.
Ez az Autótolvaj ez odaszúrt rendesen kurva jó
Mellesleg: na ez az a game, amiből nem walkthrough-t nem nézek, hanem egy árva képkockát sem, nulla spoilert akarok. Természetesen a hivatalosan bemutatott anyagokon kívül, bár a hosszabbakba ott is csak beletekertem. Majd ha végigtoltam, akkor megnézem pár streamertől, ha nem is végig, hogy ők mit csináltak, és egy pacifista végigjátszás az különösen érdekelni fog! Mert én arra képtelen lennék.[ Szerkesztve ]
Ha mindig igazat mondasz, semmire sem kell emlékezned.
-
LK
addikt
válasz bélanéni #7658 üzenetére
Drága Béla néni! Csak jól emlékszem, hogy az első hsz-ed 2020.10.27-én volt. Ezért vettem a bátorságot a topic régmúltjából származó szösszenetek felelevenítésére. Én is nevettem szegényen, meg is kaptam a magamét
Amikor már túl sok volt a sírás, ezt műveltem: [link]
De most már bővült a fikázás tárgya, lehet hogy új hsz-t kéne írnom.[ Szerkesztve ]
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
bélanéni
őstag
Ja értem, arról szólt a fórum az elmúlt 2 évben, hogy előre leírták, hogy mekkora szar az egész, akkor nem sokról maradtam le 😂
Nem mintha ezzel a mai sok off-al én sokat tennék hozzá az érdemi kontent építéshez 😆
Úgyhogy kicsit megen háttérbe vonulok 🤓
(Azért egy kb 20-30 pontból álló véleménnyel majd jelentkezek 10-20 órányi game-elés / tapasztalatszerzés után.)[ Szerkesztve ]
-
lo_jo
senior tag
válasz WATERDACA #7654 üzenetére
És ez a legötbb játékra igaz, majdnem mindben vannak üresjáratok, ahol nem kell annyira figyelni, közben lehet a chattel beszélgetni. Vannak esport szintű szimulátorosok, akik az egyenesben chatet olvasnak, ha épp nem előznek, ettől még az iRacing vagy az ACC sem lesz GTAV. Ahogy a CP sem.
A probléma pont azzal lesz szerintem, hogy ez egy first person nézetű RPG, ami csábító lesz a belső nézet és a fegyverek miatt a Doomtól az Armáig bezárólag minden rétegnek, közben meg abszolút nem a zsánerük.
Cifu
Én nem félek, mert amikor olyan játék jön, ahol kifejezetten érdekel a történet, akkor nem nézek semmi streamet, gameplay videót, stb, mert tudom, hogy spoiler lesz. Mondjuk én annyira elzártam magam a CP-tól, hogy semmit nem nézek róla, az utolsó a 2018-as 48 perces gameplay volt, én akarok magamnak felfedezni minden mechanikát, apróságot, a saját káromon akarok tanulni. -
Topikgazda
Megértem ezt a hozzáállást, csak ezzel egy csomó olyan dologból is kizárod magad, aminek ismerete hasznos lehet. Például hogy működnek a kiberverek, mennyi értelme van a craftingnak, mi a három fő indulóág közötti különbség és a többi.
Engem az ilyen dolgok érdekelnek, mert a karakterünk nem újszülött bébiként kezdi az életét. Teszem azt tudja mi az Braindance, mert 2077-ben ez olyan bevett, mint ma egy mozi. Nyilván a játék el fogja magyarázni ezt (a Braindance esetében ugye már tudjuk, hogy hogyan), de némileg falsnak érzem az ilyen szájbarágást...Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
Sleed
aktív tag
Már megint ferdítesz, ahogy tetted korábban is. ( [link] majd [link] )
>>Addig eljutottunk, hogy egy topictársunk kifejezetten azt mondta, hogy ő autótolvaj karakterrel fog csapatni
Egy szóval sem mondtam, hogy autótolvaj karaktert akarok [link]
(Ez az információ már akkor sem jutott el hozzád - mondjuk bevallottan illuminált állapotban voltál..)Annyit írtam, hogy mi alapján ítélsz el valakit azért mert valamit vár hogy csinálhasson egy szerepjátékban. Azt csinál amit akar. Olyan karakterrel amilyennel akarja.
>>Én is nevettem szegényen, meg is kaptam a magamét
Szeretnélek megkérni, hogy a jövőben tartózkodj attól, hogy másokat próbálsz nevetségessé tenni az általad haluzott történésekkel.[ Szerkesztve ]
-
wjbhbdux
veterán
Nem tudom mennyire követed a GTA-t, de a PC-s online közösségnek legalább a harmada és szinte az összes GTA streamer/youtuber RP szervereken játszik (FiveM és társai).
Sokan azt hiszik hogy a GTA ma is az amit a Rockstar 2013-ban vagy mikor kiadott, pedig már rég túlnőtte a modoknak köszönhetően.
[ Szerkesztve ]
/s
-
LK
addikt
Nem erről van szó. Nagyon sokszor elhangzott ez a GTA-hoz hasonlítgatás, amikor mások (nem én ) is elmondtuk, hogy ez nem GTA klón, de sokan nem képesek megérteni. A másik sráccal kapcsolatban meg állj le, mert ahányszor ideírt, mindig fikázott, vagy beszólt nekünk. Köszi hogy linkelted egyébként. Azt nem linkelted ide mi, hogy kb. 10 hozzászólást kapott és egyre sem válaszolt. Elolvastad a többek válaszát egyáltalán??? Világosan látszott hogy fingja sincs a játékról, a Cyberpunk világról. Ott van fent a Chippin In írás, el kéne olvasni. Még Cifu is rászólt. Egyszerűen trollkodni járt ide. Most néztem meg: sőt, még linkeltem neki, hogy tudja miről van szó.
(Illuminált állapotról meg hülyéskedtem csak, de ha beállva írok ide ahhoz sincsen semmi közöd.)[ Szerkesztve ]
-
lo_jo
senior tag
Értem és elfogadom ezt a hozzáállást, de én elsőre szeretem így csinálni, még akkor is, ha tudom, hogy sok dologból kimaradok, elrontom. A CP előre láthatólag nekem pont az a játék lesz, amit ha nem is egymás után, de többször végig fogok játszani, mert adott a lehetőség, hogy másképp csináljam, ad valami újat a következő nekifutásra is. Így elsőre lehet, hogy nem teljes, de legalább a saját tapasztalatommal gazdagodik az élmény, nem mások bemutatójából.
Mivel nem egy kompetitív játék, ahol esélytelen vagyok, ha nem az adott metát követem, így abszolút nem zavar, ha nem tudok róla semmit. Egy szimulátornál azzal indítok, hogy megnézem, mi az adott autó-pálya kombóra a top 3-5 beállítás és azok alapján kezdem a saját ízlésemre alakítani, ott nem egy online versenyen akarok setup élményt szerezni.
Vagy pl a The Book of Eliból elég, ha valaki előre elmond egy mondatot és már másképp nézed. Nem tudod, hogy mi hogyan fog történni, mi jön a következő jelenetben, de már nem úgy látod, ahogy azt kitalálták. (Ennek ellenére nem szeretem a filmet, csak nagyon tetszett a megoldás benne)
-
Sleed
aktív tag
Igen, elolvastam a válaszokat, és írtam is, hogy a válaszadókkal értek egyet. Azzal volt a problémám, hogy olyan dolgot adtál a szájába és támadtál, amit egyáltalán nem mondott:
>>"azt mondja hogy ha nem vagy maffiózó, ne is akarjál játszani ezzel a játékkal"
Még ha egy troll is az illető, akkor sem illik ilyet csinálni.Az állapotodhoz valóban nincs semmi közöm, elnézést kérek.
Egyedül arra kérlek, hogy engem ne próbálj meg lejáratni/nevetség tárgyává tenni a fent említett módon.
-
LK
addikt
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
Tessék. Hazudtam neked. Nincsen 10, de még van kettő megértő hangvételű válasz is. És ha a huzavona után moderációt kér Cifu az offok miatt, vállalom a következményeket és nyugodtan lehet törölni a hozzászólásaimat. Innentől, ha gondod van, pm legyél szíves.
Nem vagyok a topic rendőre, de legyünk már olyan igényesek, ha véleményt mondunk valamiről, kicsit felkészülünk a dologból, nem odahányjuk a mondandónkat. Elnézést Cifu az offért ![ Szerkesztve ]
-
zkxdn
őstag
Hamár Night City Wire EP5 és zenék : [link]
Nyugi, nem csak langyos rock lesz itten -
LK
addikt
Remélem nem csak Silverhand-ről és zenéről lesz szó, habár csak ezt láttam beharangozva. Mondjuk az ő története szerves része lesz a játéknak. Gondolom, biztos elmondják ugyanazon dolgokat amiket Cifu írásából és a könyvből már tudunk. Zenékre én is kíváncsi leszek.
Ez jó kis nyugis zene. Tökéletes a mission helyére való furikázás közben. (ez a szmájli hallgatja a zenét, nem bólogat )[ Szerkesztve ]
-
LK
addikt
Örömmel konstatáltam a cp fb oldala alapján, hogy jó néhány hölgy is fog játszani a cp2077-tel, és nagyon várják már a játékot. Nem gondoltam volna, hogy ilyen sokan vannak.
[ Szerkesztve ]
-
bélanéni
őstag
válasz #98320896 #7675 üzenetére
Ha 2 könyvet összehasonlítasz, mindkettő fejezetekből áll és mondatokból, azok meg betűkből. Sőt a nagyjából 10.000 szavas szókincsükből gazdálkodik mindkettő. Ha így nézzük minden könyv egyforma. Az igazság az, hogy óriási minőségi különbségek vannak. Sőt, a CP2077 is forgatókönyv alapján készült, ami lehet oltári unalmas és annyira magával ragadó, hogy egyszerűen nem tudod abbahagyni, annyira besszippant. Én technikai oldalról nem várok csodát (azon kívül, hogy önmagában óriási szám, hogy az épületek jó része bejártható lesz), hanem minden aspektusát beleértve a szokásosnál / átlagosnál jobban átgondolt és kidolgozott részleteket várok és azt hogy ez a sok részlet egy "magába rántós" egésszé áll össze.
Túl bonyolult nem lesz, de kb annyit fog nyújtani, amennyire hajlandó vagy elmélyedni benne. Remélhetőleg a hardcore RPG rajongóknak is kielégítő lesz
[ Szerkesztve ]
-
zkxdn
őstag
Khmm milyen facebook oldalról beszélünk?? Khmm
Csak az FBt találták meg a hölgyek? Irányíthatod őket PH fórumokra is.
Na de komolyabb hangvétel, CDPR játékokat szokták szeretni a lányok, még az én unokatesóim is játszottak és szerették a Witcher 3mat PS4en, pedig csak mobilos vackokkal szoktak játszani[ Szerkesztve ]
-
LK
addikt
Lányom most tolta végig a Fallout 4-et és most arra készül, hogy ellökdössön a cp mellől A Witcher 3 meg nem jött be neki.
Cifu kinyírna engem, ha tömegeket irányítanék ide a Facebook oldalról. Az meg rázós lenne, ha csak a csajoknak írnék
Egyébként csak az egyik oldalon vagyok fent a sok közül, ugyanis több is van.[ Szerkesztve ]
-
bélanéni
őstag
Lehet tudni mi lesz a mai NCW-ben? (Azon a szőke csajon kívül, akire sokan rágerjedtek? )
-
bélanéni
őstag
😍😛😊
-
VikMorroHun
senior tag
válasz bélanéni #7607 üzenetére
Mármint a második rész, ami csak nyomokban hasonlít az elsőre? (Rögtön a játék elején - szó szerint - kinyírták a történetet, ami az első részt kiváló játékká tette. Ami maradt, az egy középszerű, lopakodós/lövöldözős valami.) Egyébként nyugodtan előrendelhetsz bármit, amit csak akarsz.
Azt, hogy megkapja-e a vásárló, amit elvár, onnan lehet tudni, hogy megjelenés után boldog-boldogtalan készíthet játékmenet videókat, írhat értékeléseket, és szabadon közzé is teheti őket. Ja, "értékelés" alatt nem azt kell érteni, amit nemrég írt valaki, hogy "not good enough". Hanem amikor leírják, hogy mik a játék előnyei, hátrányai, mi az, ami esetleg nem működik benne, stb.
Gotta eat your food, pop your bubble flask to prevent the 1 shot, prep your spell buffs, then get comboed to death by some slashy slashy katana goddess that leeches damage too.
-
Vesa
Topikgazda
válasz bélanéni #7594 üzenetére
Pedig egyértelmű. Az előrendelésnek a digitális terjesztés korában alapvetően csak két indoka van:
1. Adnak valami olyan pluszt vele, amit csak így kapsz meg és megéri számodra
2. Olcsóbb, mint megjelenést követően (előfirdul, hogy van pre-order kedvezmény, jellemzően 10%)MIvel a termék a digitális terjesztéssel nem tud elfogyni, más értelmét nem látom. A CDPR egy piaci szereplő, bármennyire isz tisztelem őket, semmilyen terméket, produktumot látatlanban nem vásárolok meg, a jótékonykodás itt nem érv. Ha látom, hogy valóban hozzák a minőséget, megveszem, ha nem, akkor örülök, hogy én nem lettem átdobva a palánkon.
Kettő esetben nagyon csúnyán befürödtem előrendeléssel (X-Rebirth, No Man's Sky), bár ez utóbbit visszahozta a fejlesztő a sírból és mára egy nagyon jó játék lett, 3évig kidobott pénz volt az ablakon.
Azon a 2 napon semmi nem fog múlni amíg melátom az első véleményeket, ha már 7évig tudtam várni.
Szóval én visszakérdeznék: ha fenti előnyök közül egyik sem áll, akkor mi értelme van előrendelni?A tudomány a valóság költészete!
-
Fitzgerald
veterán
Volt valami, a játékkal kapcsolatos érdemi infó is ebben a terjedelmes szófosásban éjjel 3 óta, vagy skipelhetem a visszaolvasást?
-
Vesa
Topikgazda
-
Rossi
addikt
válasz Fitzgerald #7688 üzenetére
Már háromszor végigvitte mindenki virtuálisan.
"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
LK
addikt
válasz Fitzgerald #7688 üzenetére
zkxdn linkelt feljebb kétszer zenéket,amik benne lesznek a játékban. Ennyi.
-
RubbishBin
senior tag
Remélem azért valami más is lesz benne. Azt írták a tweet-ben, hogy "ez nagy lesz", ha jól emlékszem.
Johnny-ra nem vagyok kíváncsi, mármint igen, de majd élesben. A zenék meg mehh, ok, de nem valami izgalmas téma.
TPS bejelentés érkezik, továbbra is azt mondom.Mehetsz a bicómmal, de ne válts vele!
-
WATERDACA
őstag
válasz RubbishBin #7692 üzenetére
Ha lenne TPS bejelentés a megjelenés előtti hetekben, az nagy arculcsapás lenne saját maguknak.
Többször is hangoztatták hogy miért FPS lesz a játék. Én mindenesetre örülnék egy TPS-nek, de annyit használnám mint Skyrimben, néha kizoomolnék csak hogy lássam a karakterem, de ennyi.u wanted, i got it \o/
-
Segal
veterán
válasz bélanéni #7681 üzenetére
Bejelentik a késést
Na jó az ma nem lenne jó ötlet, de novemberben még sok idő van rá.
Gondolom várják twitteren a vehetek e ki szabit dec 10-re üziket hogy előbb megerősíthessék"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Wesder
félisten
Dec. 10 jött egy RDR1 rumor. Ebből megint csúszàs lesz.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
-
pohár
félisten
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
Új hozzászólás Aktív témák
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- E-roller topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest