Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cifu

    Topikgazda

    A videót gyorsan ki is elemezték már páran, pár észrevétel:

    LOD / Draw Distance, vagyis a tereptárgyak, sima NPC-k, objektumok főleg autózásnál látványosan el- illetve feltűnnek.

    Ezt egyébként a PC-n tesztelő újságírók / bloggerek is megjegyezték (például egyszer csak a semmiből feltűnnek a gyalogosok X távolságra), tehát nem konzolos sajátosság.

    Árnyékok megjelenítése, a videón főleg az esti utcai részen lehet látni a One X részeknél, hogy a távolabbi NPC-k megjelenített árnyékainak helyzete nem tökéletes (lásd lent a képen) vagy teljesen hiányzik az NPC árnyéka. Ez kb. level 4, level 5 szintű bug (vagyis minimális esztétikai szintű probléma), vagyis feltehetően már a megjelenésig már nem fogják kijavítani.

    A Series X részeknél ilyesmi nem látszik, sőt, az árnyékok egy fokkal jobban is néznek ki (lásd következő kép például).

    Meg nem jelenített fej, na ez már talán egy fokkal súlyosabb probléma, a videó egy jelenetében a kirakatban táncoló lányt néző egyik NPC feje egyszerűen nem látszik, csak a piros haja:

    Ennél több opció is lehet, de mivel Series X-en készült a videó, ezért azt kizárnám, hogy nem tudta betölteni a textúrát. A hiba nem drasztikus, a játékmenetet picit sem befolyásolja, de szintén egy esztétikai probléma. Az ilyeneket feltehetően a játék megjelenése utáni (nagyon esetleg a Day1?) patchben orvosolhatják...

    Ezek egyébként nem game breaking dolgok, tehát biztos, hogy nem az ilyesmik miatt késik a játék. De ahogy pl. az AC: Valhalla bugok is ott vannak, ilyesmikkel feltehetően itt is találkozni fogunk...

    [ Szerkesztve ]

    Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

Új hozzászólás Aktív témák