Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cifu

    Topikgazda

    válasz cyberkind #3274 üzenetére

    ..csak a végeredmény minősége a kérdés, pláne, hogy nekik ez a 2. játékuk lenne, ami jön mindenre.

    Függően attól, hogy mit értesz ez alatt. A The Witcher 2 is kb. mindenre kijött a PS3-at leszámítva. Ha innen nézzük, akkor ez a 3. konzolos AAA játékuk (a Gwent-et nem számítva).

    Kell meg fontos a konzolos port, csak amíg nem tudnak felnőni ahhoz a feladathoz, abszolút nem volna gond ha valakit felbérelnének egy kis segítségre

    Emm... A The Witcher első részének konzolos (Xbox360 és PS3) portját bejelentették, a portolással a WideScreen Games lett megbízva (mivel teljesen a konzolokra akarták portolni, ezért később elcsúsztatták a megjelenést 2009-re [Shacknews hír 2008-ból]). Sajnos a konzolport sose jelent meg, a CDPR nem volt elégedett a francia WideScreen Games portolásának minőségével, ezért végül sose jelent meg (a WSG egyébként nem volt túl szerencsés csapat, a játékaik nem voltak túl meghatározóak (pl. Frank Herbert's Dune 2001-ből, vagy az Airborne Troopes: Countdown to D-Day 2005-ből), majd jött két olyan fejlesztés, amiből semmi sem lett, az egyik a The Witcher volt, a másik a Highlander (Hegylakó) - ezen két játék elkaszálása után még vergődtek egy kicsit, és 2013-ban csődött jelentettek).

    Ezek után úgy döntöttek a lengyelek, hogy a The Witcher 2 konzol portját már maguk csinálják.

    [ Szerkesztve ]

    Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

Új hozzászólás Aktív témák