- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
A Crysis 2 egy belső nézetű lövöldözős játék(FPS), a díjnyertes [Crytek] fejlesztőcsapatától.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thunder82
aktív tag
itt 1 példa ez éppen a nem tiszta nanov.
Ez tiszta 1:00 percnélélEnjoy
- [HNT] - ::Hungarian National Team:: # tHUNderKILLLER # tHUNderKILL3R
-
banhammer
veterán
válasz Thunder82 #11058 üzenetére
Az a vicc, hogy lassan már minden csalás a Crysis 2-ben.
Egy hülye elkezdte szajkózni, hogy a Scar + laser az bug.
Erre mindenki már azzal jön, hogy ne csalj, mert az hiba.Egy hülye százat csinál.
Azt is megszabják, hogy mivel, hogyan játssz a szervereken.
Végül is joguk van hozzá, mert az ő pénzükből megy a szerver.
Ettől függetlenül ha ennyire korlátozzák a dolgokat akkor menjenek játszanak a CS-vel vagy Classic játékmódban, de az gyakorlatilag ugyan olyan, mint a CS.[ Szerkesztve ]
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Slystyle
őstag
válasz banhammer #11059 üzenetére
Scar+laser tényleg bugos, mivel az oldalazási sebességed célozva megnő. Ezért látod sok helyen kiírva, szóval ezt nem egy hülye találta ki, hanem alaposan meg lett figyelve a fegyverek kombinációja a kiegészítőkkel.
Gyiku: Ez nem számít hacknek. A tiszta nanovision és más egyéb konzol parancsok, mint pl az r_colorgrading 0 és társai egy neves bajnokságon is engedélyezve voltak, szóval nincs itt semmiféle hackről szó. Ott van pl a FOV állítása is, szinte minden FPS játékban átállítja magának mindenki, a saját igényeire szabva. A hack szó szerintem onnantól kezdődik, amikor már színezed az ellenfelet, wh-t, aimbotot használsz és még sorolhatnám a többit.
-
Thunder82
aktív tag
válasz Ferko75HUN #11062 üzenetére
THX Ferkó
- [HNT] - ::Hungarian National Team:: # tHUNderKILLLER # tHUNderKILL3R
-
Pala
veterán
válasz Thunder82 #11069 üzenetére
Amikor én regisztráltam, alig pár ezer tagja volt az oldalnak (Ha jól emlékszem, talán a 3000-et sem érte el). Sőt, akkoriban még simán lehetett cserélgetni a felhasználónevet és az avatart is, vendégként is be lehetett lépni, nem volt semmi limitáció. Aztán persze a lehetséges visszaélések miatt ez szigorodott.
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
banhammer
veterán
Nagyon rámentek a nyil hypeolására.
A szellőztető rendszerben kúszás közben szorongatott nyil megvan?
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Laraxior
titán
Én kivételesen előrendelem amint lehet, hátha most nem maradok le a polóról
Ha már megvan az eddig megjelent összes, bár közel sem tetszik annyira a 2-3, de a gyűjtemény miatt..."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
randras
veterán
Helló,
kijátszottam már egyszer a játékot, de újból nekifutottam nehezebben.
Viszont elakadtam, nem lehet valahogy megoldani, hogy egy minimális részt átugorjak? Ha mentést szedek le valahonnan, akkor attól félek túl sokat ugrok.
Ja és állat a 3 trailere.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Laraxior
titán
válasz Ferko75HUN #11085 üzenetére
Megvan még mindig
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz Ferko75HUN #11095 üzenetére
Nem hinném. Ugyanolyan lesz mint a Crysis 2, csak kicsit benőtte a növényzet a várost. A Wars-féle tankozós nagymapos téma jobban tetszett, Lassú, ráérős, meggondolós mozgás, helikopterezés, esetleg egy jóféle Gauss-tank
-
callmeakos
veterán
LoL az mennyire fck ye érzés amikor egyszerre 3 tagot nyírsz ki egyetlen C4el?
Ráadásul ezzel az akciómmal értem el az 50es szintet. Az ádozatok közt volt 2 Quites tag meg egy Doom-os tag.
Az összes csak lol-ozottAll→M8
-
banhammer
veterán
válasz callmeakos #11098 üzenetére
Most Grendel-lel nyomom.
Ha ráérez az ember elég jól lehet vele aprítani.Mk60-nal is toltam pár kört és valaki ki akart rúgni.
Nem tudom miért.
A többi játékos meg értetlenkedett, hogy mi a baja a votekick-ezőnek.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
Új hozzászólás Aktív témák
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest