-
Mobilarena
A Crysis 2 egy belső nézetű lövöldözős játék(FPS), a díjnyertes [Crytek] fejlesztőcsapatától.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slystyle
őstag
válasz banhammer #10950 üzenetére
Nem lesz hivatalos kiadása a "patchnek". Gondolom lesz egy pár szerver ezzel ellátva. Én inkább csak mod-nak nevezném, mivel az is lesz, másképp mindig rakhatnád újra a játékot ha erről akarsz váltani normálra. Én szerintem nem fogom kipróbálni, maximum csak próba erejéig, mivel eddig még csak apró javításokon esett át a dolog, ha valami drasztikusan megváltozik, akkor azt mondom, hogy jó, majd párszor megyek játszani olyan szerverre.
-
szörnyeteg77
tag
szasztok! azt szeretném kérdezni,hogy milyen a crysis online multi? nem laggol,nem bugos? lehet rendesen játszani,mint modern warfare? lehet crackelttel multizni?? elöbb megakarom nézni milyen a game. ha tetszik ,akkor megveszem az eredetit.
[ Szerkesztve ]
-
Chabe89
addikt
válasz szörnyeteg77 #10952 üzenetére
lol. Ha ennyire elszánt vagy hát próbáld ki, de itt tilos a warez!
-
Stanchore
senior tag
Lagos is, bugos is, de mi így szeretjük Ezt leszámítva nagyon játszható game..
Itt PH-n tudsz venni 1k körül is kódot, azzal már tudsz multizni, ha tetszik utána még mindig megveheted a lemezes verziót.
Origin / Steam: Stanchore
-
Stanchore
senior tag
válasz szörnyeteg77 #10956 üzenetére
Ha jól látom készlethiány van, de írj neki privit, biztos tud segíteni.
-
Slystyle
őstag
Igen, pontosan, azért is írtam az elméletileg szót oda. Az a gond, hogy az a bizonyos brigád a saját előnyére kovácsolja ezt a kis modot, legalábbis próbálják. A végsőt pedig majd leteszteljük, hogy hogyan sikerült. Csapatunk majd vagy 4-5 orbitalt egyszerre, mint Stan szeróján anno. Érdekes ott nem volt lagg, max egy kicsi, szóval nem tudom hogyan oldják meg.
-
banhammer
veterán
Arra készülj fel, hogy sok a csaló.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Chabe89
addikt
Haah! Emlékszem még milyen bizakodva mentünk a patch után kipróbálni, hogy tényleg javították e az orbital laggot. Persze az első ilyen akciónál jött a pofáraesés. Pláne mikor Skylineon egymás után nyomtak vagy 3-4et. Valamiért az a pálya mindig jobban laggolt a többinél (nálam legalábbis).
-
Slystyle
őstag
Ja ja, emlékszem.
banhammer: Ne fps laggra gondolja, hanem szerver laggra. Biztos neked is volt már olyan, hogy orbital után mindenki csak egy helyben állt vagy ugrás közbe fagyott be a szerver és oda-vissza ugráltak az egyének. Nehezen tudom elhinni, hogy ilyet még nem tapasztaltál.
[ Szerkesztve ]
-
Thunder82
aktív tag
1 kis érdekesség [link]
- [HNT] - ::Hungarian National Team:: # tHUNderKILLLER # tHUNderKILL3R
-
Thunder82
aktív tag
-
H.Gabe
csendes tag
Sziasztok!
Ezt a kérdést már három fórumon is föltettem, de érdemleges választ még nem kaptam sehol sem. Hátha, itt majd igen...
(Előre is elnézést, tudom, ez C2 és nem C/CW topic, de ilyeneket nem találtam
"Sziasztok!
A Crysis első részével, valamint a Warhead-del kapcsolatban szeretnék segítséget kérni.
Eddig mindképt epizód kfogástalanul működött nálam, ne voltak gondok sem indításkor, sem pedig szélesvásznú beállításkor.
A napokban gépet cseréltem, azóta az említett két epizód egyike sem hajandó elindulni.
Kis panel:
"crysis has stopped workinga problem caused the program to stop working correctly. please close the program."...
Az oprendszer maradt, így gyanítom, hogy valamilyen hárdveres probléma lehet. Más fórumok alapján több lehetőség is szóbajöhetne... Személy szerint az AMD driver -innentől már nem egészen hárdveres- az, amire tippem van.
A gépem jelenleg így néz ki:
Asus M5A99X EVO
AMD FX-8120 X8 Black Edition Box
Sapphire HD7850 OC 2GB GDDR5
Corsair DDR3 1866MHz 8GB Vengeance (2*4)A segítséget, válaszoket előre is köszönöm!"
Annyit kiegészítésül -mert mindenhol ezzel jönnek-, nem, nem régi az oprendszer, a vásárláskor, összerakás után természetesen volt telepítés. Szűz, nem frissítés... (W7, Ultimate, angol, 64 bit)
A válaszokat előre is köszöntem:
Sziasztok! -
Slystyle
őstag
válasz H.Gabe #10974 üzenetére
Üdvözlet, nekem is voltak gondjaim 64biten C/CW-el. Sajnos már nem emlékszem pontosan mit kellett tenni, hogy ne crasheljen egyből indítás után az asztalra, de próbálkozz patch-el, esetleg nézd meg az EA fórumát, hátha írnak konkrét megoldást. Addig utána nézek én is, hátha találok neked valamit meg persze majd nézz vissza, hátha valaki tudja rá neked a választ. Viszont lenne egy kérdésem, eredeti a játékod vagy warezoltad?
-
H.Gabe
csendes tag
-
Slystyle
őstag
-
Lalo01
tag
válasz H.Gabe #10974 üzenetére
A gépcsere úgy történt hogy a merevlemezed megmaradt a régi OP. és csak a többi cucc lett kicserélve? Fontos, hogy ha az alaplapot cseréled akkor minden esetben muszáj újrahúzni a winfost mert különben megbolondul és pl. nem úgy mennek a játékok mint ahogy azoknak kéne, és ez még csak a jobbik eset...
[ Szerkesztve ]
Steam:VELOC1Ty
-
MiklosSaS
nagyúr
Sziasztok, ma vettem meg a jatekot, nemi infot szeretnek kerni.Meg kell patch-elni vagy nem szukseges ?
Egyebkent milyen a jatek ? Egy COD vagy Sniper-eztem, most akkarom kiprobalni.
[ Szerkesztve ]
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Thunder82
aktív tag
válasz MiklosSaS #10979 üzenetére
Mindenféle képpen ( ha multizni szeretnél ) rakd fel a pach-eket. Magáról a játékról találsz elég "hibát" DE! a látvány mindent ÜT! A játékról meg mondj véleményt magad ha kipróbáltad, ugyanis eléggé viszontagságosak a vélemények róla, DE sohase add fel !!!!!! Részünkről (remélem mondhatom sokunk nevében) élvezzük ezt a multit, mert itt kiélhetjük magunkat az összes hibájával 1ütt
[ Szerkesztve ]
-
Chabe89
addikt
válasz MiklosSaS #10986 üzenetére
Azért remélem nem vettem el a kedved. Am remek játék sokat játszottam vele, de sajnos a csalók mellet nem kevés hibája is van a játéknak pl.: Orbital lagg... stb amik egy idő után elveszik az ember kedvét az egésztől. Azt meg ne is említsük, hogy a Crytek magasból lesz..rja a saját játékát, inkább készítik a következő részt.
-
Stanchore
senior tag
Sly ötletéből elkészült a Tron designt Scar/ab skin
-
Slystyle
őstag
válasz H.Gabe #10988 üzenetére
Akkor sajnos fogalmam sincs, erre az egy opcióra találtam rá, ezt is nagy kételkedve olvastam, de egy próbát megért. Esetleg írj az EA supportnak, hátha tudnak neked valami érdemleges megoldást mondani.
Stan: A JSD-s skinen kívül ez lett a legjobb, egy ideig biztosan nem fogom letenni az tuti.
-
MiklosSaS
nagyúr
Mar meg is van az elso problema. Jatszottam ma egy keveset, elertem egy bizonyos helyzethez amikor nem tudok kisszalni egy tankbol.Semmi nem megy, nem tudok loni es fegyvert cserelni. Aztan szepen minden lefagyott. Nem multiban volt (gondoltam gyakorlok). A gepben minden licenszes. (2600k + 7870)
[ Szerkesztve ]
-
callmeakos
veterán
1hónap kényszerpihenőt tartottam, majd délután felmentem 1 körre és pont egy ismerős arcba futottam bele Jó voltál thunder
All→M8
-
Thunder82
aktív tag
válasz callmeakos #10994 üzenetére
THX, te se voltál rosssz: őszintén még magamban eleresztettem pár csúnya szólást IS mikor leszedegetél ! XD
-
callmeakos
veterán
válasz Ferko75HUN #10995 üzenetére
kb
Thunder82
Kösz. Pedig tényleg csak próbaként mentem fel. És úgy laggoltam mint a rossebbAll→M8
-
MiklosSaS
nagyúr
Valaki lenne olyan szives megmondani mi az optimalis hardwer-igeny ennek a jateknak?
Processzor-zabalo vagy nem ?A szomszed gyerekenek megtetszett es szeretne o is kiprobalni, jo par orat ult az en gepement, aztan megdumaltuk az apjaval hogy jo lenne kicsit "update"-elni a kolyok szamitogepet.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest