-
Mobilarena
A Crysis 2 egy belső nézetű lövöldözős játék(FPS), a díjnyertes [Crytek] fejlesztőcsapatától.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slystyle
őstag
válasz callmeakos #10353 üzenetére
Rakd fel a játékot és indítsd el a launcherrel a bin32 mappából. Ekkor elkezdi patchelni utána pedig elindul a játék (Ha nem patchelné le magától). Utána fogad egy kép, ott tudsz csinálni egy felhasználó nevet, de ha már van ilyened, pl régen Crysis Wars-oztál, akkor azt is felhasználhatod vagy ha jól tudom, akkor az origin-es accountod is beveszi. Utána csak simán rámész a multiplayerre és kezdődhez a móka. TS-en esténként megtalálsz minket, a többibe ott beavatunk részletesebben.
TS cím: teamspeak.hu
Szoba: Hungarian National Team
Ha nincs reged erre a TS-re, akkor csak ráírsz egy admin-ra (kis A betűs ikon név mellett) és megkéred, hogy ide és ide szeretnél csatlakozni és kellene reg. Egy nevet majd dobj amit ts-en használsz, mert az admin megkérdez minket is. -
Ferko75HUN
senior tag
Hát nem kapkodtad el.
De akkor üdv, várunk a frontvonalon.C3-Ironsight: HNT Ferko75HUN hnt.enjin.com
-
banhammer
veterán
Jöhetsz a galamb lövészetre.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
banhammer
veterán
Kellemesen szórakoztató LTaggal játszani.
-
Chabe89
addikt
válasz callmeakos #10357 üzenetére
"Nagyon jó.... "
Kivi leszek, hogy egy-két kiadós Orbital Lagg és "azmeghogyaf@szbalőklókba" csíter után is osztod-e ezt a véleményt. Viccet félretéve am tényleg jó játék. Jó szórakozást hozzá.
-
banhammer
veterán
Olyan boldog vagyok!
Végre sikerült egy játékos nyakát kitekernem!\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Slystyle
őstag
válasz banhammer #10367 üzenetére
Ha a melee attack neked az alapon, V-n van, akkor azt fogja kiírni, de ha átállítod másra, akkor mást fog mutatni neked. Nem kell hozzá bill kombó, csak cloakban kell hátulról megközelíteni valakit és ha felugrik a lehetőség kiírva, akkor lehet neki kezdeni az akciónak. Az animáció meg nem függ semmitől randomra választja ki a tekerést vagy szúrást.
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
Előre is elnézést amiért ideírok, de az első két rész topicját már nem figyeli senki.
Szóval az lenne a kérdésem hogy (ugye az első kettőben) hogy lehet a feliratot és a szinkront angolra állítani?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Slystyle
őstag
válasz Bjørgersson #10371 üzenetére
Az elsőben nem tudom, de pl nekem a warhead itt lett véve egy boltban (nem akarom reklámozni) és én úgy kaptam a játékot, hogy telepítésnél magyart választottam és ott a szinkron is az volt. De szerintem csak annál van úgy, ugyebár az a magyarországi stúdióban készült. Az elsőhöz magyar felirat szerintem van ésa Crysis 2-höz is úgyszint felirat van.
-
Bjørgersson
félisten
válasz Slystyle #10372 üzenetére
Igen, az első részben csak a felirat magyar, viszont egyikben sem találok semmilyen beállítást, hogy legalább a felirat legyen angolul.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
banhammer
veterán
Összejött a torkon szúrás!!!!4444!!!!!nééééééégy444!!!
-
Tiby
tag
Probléma:
Crysis2 alatt 1-2 másodpercre elmegy a kép azt visszajön, és pár perc vagy másodperc múlva ismétlődik.
Nem hinném hogy hardveres gond lenne mert minden tökéletesen fut, tesztek is (3dm, furmark stb...)
Egy patch sincs feltéve....lehet megoldották.???
GTX260THX!
-
Slystyle
őstag
Ez mostanában nálam is előjött. De körülbelül csak akkor, mikor elkezdek játszani, egyszer fekete kép aztán semmi probléma, megy szépen tovább a játék. Nem szokott olyanod is lenni, hogy kilépsz a játékból és kiírja, hogy a driver leállt, de visszaállt?
Én a melegre gondolok, mivel azóta csinálja, mióta beütött ez a hőség. Azóta ilyen 5-10 fokkal melegebb a kártya mind idle és load alatt is, de lehet csak valami szoftveres gebasz van. Egy win reinstall lehet megoldaná, de ahhoz most lusta vagyok. Több fajta drivert próbáltam már, de nem segített, szóval nekem egy nagy kérdőjel ez a jelenség. -
banhammer
veterán
Nekem néha elszáll a Crysis 2.
Valamikor a pályabetöltésnél és egyszer amikor az a zöld sugár lecsap az égből.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Bjørgersson
félisten
válasz Bjørgersson #10371 üzenetére
Segítsetek kérlek, aztán hagylak titeket!
-
Slystyle
őstag
válasz Bjørgersson #10381 üzenetére
Options-ben valahol subtitles vagy feliratok.
-
Bjørgersson
félisten
válasz Slystyle #10382 üzenetére
De semmi olyan beállítást nem találok. A beállításokon belül pedig a Kezelőfelület részt nem engedi megnyitni.
-
Slystyle
őstag
válasz Bjørgersson #10383 üzenetére
Egy kis időt kérek, fal rakom a játékot stb és utána megkeresem neked, mert olyan képet vagy videót nem találtam neten.
-
Bjørgersson
félisten
válasz Slystyle #10384 üzenetére
Addig csinálok egy képet az enyémről.
-
Slystyle
őstag
válasz Bjørgersson #10385 üzenetére
-
Bjørgersson
félisten
válasz Slystyle #10386 üzenetére
Igen ez megvan, viszont a Warheadben nem találok semmilyen lehetőséget a nyelv átállítására.
-
Slystyle
őstag
válasz Bjørgersson #10387 üzenetére
Majd azt is megnézem, csak nincs itthon a lemez.
-
axe125
tag
Warhead-et akár le is lehet t*lteni..........
-
Tiby
tag
Megoldódott a probléma:
akinek Crysis2 ben elmegy a kép 1-2 másodpercre:Vsync-et kapcsolja ki!
Ennyi -
axe125
tag
Vsynctől micro laggos lesz az egész játék.Eleve nem értem hogy lehet úgy játszani...
-
callmeakos
veterán
Van egy sanda gyanúm hogy az armor mode-nak semmi értelme multiban
All→M8
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
banhammer
veterán
válasz callmeakos #10397 üzenetére
A Hammer az egyik legerősebb kézifegyver.
És ne aggódj lesznek ennél furább dolgok is a játékban.
Pl.: armor mode és 2 méterre felrobban melletted a gránát túléled.
Ugyan ez a gránát armor mode-ban 7 méterre megöl.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Slystyle
őstag
Nem a vsync csinálja, hanem a kedves windows-os TDR. Nekem is alapból ki van lőve minden játékban a vsync, mivel semmi értelme sincs és gondolom senki sem használja. Warhead lemez nem kell, hamarabb átmegyek haverhoz a sajátomért mint te lepostáznád. Armort pedig tényleg taktikusan kell használni, null energy-vel bekapcsolod akkor az olyan, mintha cloakban lőnének ki. Lefogy a futástól, el kell bújni töltődni aztán neki menni a közeli enemynek stb.
-
callmeakos
veterán
válasz banhammer #10398 üzenetére
Bizonyára ha az armor szintem nő (jelenleg 3) akkor további hasznosságok jönnek elő....
MÁS:
Múltkor előjött a game zenéje. No most egy kicsit single-zek és a könyvtáras résznél vagyok, de amikor bemegyek oda milyen zene van ott hát én besírtam. Nagyon epic Rémlett valami hogy az ottani zene üt, de most jobban ütött. És még az is rémlik hogy a finálé zenéje se lesz kutyaAll→M8
Új hozzászólás Aktív témák
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest