- Honor Magic V2 fél év után
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Elérhetők az alkatrészek és szerszámok az iPhone 16 otthoni javításához
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chal
addikt
A fentieket kiegészítve: a ledger és a trezor is szabványos módon (BIP3*) generálja a seed wordöket, bármikor lehet belőlük privát kulcsokat generálni akár offline is, és betölteni sw walletbe. Kicsit munkás, de a szükséges doksik és infók rendelkezésre állnak, szóval nem várt dolog esetén járható út lehet ez is.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
ETC vajon mitől "ugrott" ki?
-
csaba951
veterán
-
vizimento
senior tag
C20 coin eddig elérhető volt Bibox-on ha jól emlékszem. Most viszont csak HitBTC és IDEX váltókon látom. Tudjátok az okát esetleg? Mert kerestem, de nem találtam olyan hírt, miszerint törölték volna...
Amúgy a maradék váltók közül megbízható valamelyik? HitBTC-ről eddig vegyeseket hallottam, IDEX-ről meg semmit...
És amúgy van valami alternatíva C20 helyett amit ajánlatni tudtok?
Aki nem ismeri: A top 20 coinból tart portfóliót tulajdonképpen, így nem neked kell 20 féle coin tárolását megoldanod, kezelned az arányukat, stb, hanem csak a C20 coint kell megvenned. Szerintem nagyon jó annak, aki bízik a coinok hosszútávú fejlődésében, de nem akar napi szinten foglalkozni vele, portfóliót építeni, stb. Csak amíg nincs fenn egy megbízható váltón is, addig még nem mernék túl sok pénzt tartani benne
Vennék hibás elektromos rollert/hoverboardot!
-
vizimento
senior tag
válasz tom120514 #6557 üzenetére
Ehh, akkor valóban levetták a listáról, csak én nem találtam az erről szóló bejegyzésüket
Akkor most 2 variáció van (szerintem):
1) Elengedem ezt a vonalat mert nem bízok meg sem egy olyan coinban ami csak ilyen kis váltókon van, sem magukban a kis váltókban
2) Most vásárolok be, mert ha 2 ilyen noname tőzsde mellett felveszik őket egy komolyabbra, az az árfolyamra is jó hatással lehet
Csak nem tudom mennyi esély lehet erre a második variációra, mert azért nem mai coin, bőven lett volna már idejük "intézni" egy nagyobb váltóra kerülést... :/
Vennék hibás elektromos rollert/hoverboardot!
-
csaba951
veterán
válasz tom120514 #6561 üzenetére
Összes ilyen csak bika piacon életképes, medve piacon nem. Mindegyik meg fog halni a kripto télben. Szerintem.
Miért NINCS értelme a vegyes crypto-portfólióknak? Itt Varinace nagyon jól kifejti, hogy miért nem érvényesül a kockázat csökkentő hatás a diverzifikációval.
[ Szerkesztve ]
-
tom120514
őstag
válasz csaba951 #6562 üzenetére
Olvastam, akkor sem értettem egyet vele, most sem. Jól jelzi a fejtegetés értelmetlenségét a 180+ napos coinok "felnőtt" besorolása. Úgy gondolom, az altok eddig pénzpumpák voltak, sok közülük igen sikeres ebben, hosszútávon viszont majd azok maradnak meg amik tudnak is valamit.
Nem mondom hogy pont a market cap top 20 a jó választás, sőt, nem hiszem hogy a jelenlegi market cap bármilyen összefüggésben van a teljesítménnyel, de ha valaki a diverzifikáció ellen foglal állást befektetések terén, szerintem kamikaze, részemről 'never go full retard'.Never go full retard.
-
csaba951
veterán
Tether összkapitalizációból az elmúlt 14 napban "eltűnt" 750m USDT. Bitfinex: Nem sikerült még bankot találniuk. BTC mempool-ban az elmúlt 2 napban szokatlanul nagy a nyüzsgés. Hamarosan valami nagyobb változás jön az árfolyamban (BTC). Szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
margithid
veterán
válasz csaba951 #6567 üzenetére
Nyilván az esés lenne rossz a többségnek.
Nagyon beállt a piac, pénteken ETF, de azt várhatóan megint halasztják.
Nem is értem mire számítanak az ilyen Tether balhé után.
Részvénypiacon is vannak bennfentes dolgok (nem mintha ez az lett volna), de szerintem a felügyeleteknek itt az a baja, hogy nem tudnak kit megbüntetni, felelősségre vonni egy ilyen után.
Kicsit úgy vagyok, most, hogy az ETF elutasítást lehet beárazta már a piac. -
margithid
veterán
Mobiltárcákat tulajdonképpen bármiylen készüléken lehet használni?
Van egy J3-as samsungom, 5-ös androiddal, csak erre használnám, hogy pár mobiltárcát feltelepítek, amint megvan repülő üzemmód és egy hónapban egyszer frissíteném max az alkalmazásokat és ennyi.
Ez igy aránylag biztonságos? Elvileg csak a samsung felül lehetne ellopni a dolgokat. -
törölt tag
-
törölt tag
válasz margithid #6571 üzenetére
Telefonra is kerülhet kártékony kód amikor internetre csatlakozik, akár egy app frissítésekor is (még ha nem is netezel rajta). Persze ennek kicsi a valószínűsége, de mégsem 0. Egy hardveres walletet viszont olyan gépre is rá lehet dugni, ami tele van vírussal meg trójaival, mert a privát kulcs nem kerül ki soha az eszközből és küldés esetén a kijelzőn is leolvasható a célcím, így ha valami átírná közben, akkor különbözni fog a kettő.
-
butch3r
senior tag
válasz margithid #6573 üzenetére
a fentiek és már sokszor elmondottak miatt, aktívan használt telefont biztos nem használnék cold storage-nek... ha költesz a tárcáiddal, mozgatod a rajtuk lévő coinokat még ok, de semmilyen más okot nem tudok elképzelni amiért aktívan használt telefonon rajta lenne a privát kulcsom.
biztonsági mentésre bőven elegendő egy papír cetli és olvashatóan ráírt privát kulcs / seed.
-
őstag
Már megint mi történt? Miért zuhant be minden?
-
tome0001
senior tag
Sziasztok,
Egy hónapig nem léptem be a poloniex profilomba, azonban most amikor beléptem, lesokkolódtam.
Az egyenlegem 0$ volt amikor beléptem. 160.000 ft-nyi kripto volt rajta, mind eltűnt.
Ip cím alapján egy holland IP-re mutat a dolog (ha csak nem VPN-nel léptek be.) - a login historyban látom az IP-t és IP finderrel rákeresek a neten.
3 külön kiutalást látok, az utolsó centig lenullázva a pénztárcát.
3 fajta valutám volt, BTC, ETH és ZEC, mindet BTC-re váltotta a tettes és utána kiutalta magának.
A poloniex sajnos nem küld emailt belépéskor (ellenben a binance-al vagy a bittrex-szel szemben).
A jelszót tuti nem törhették fel mert csak ide használtam ezt a jelszót, és nagyon bonyolult volt, minden kriksz krakszos karakterrel.
2FA sajnos nem volt a profilon.
Járt valaki így a közelmúltban? Mit ajánlotok, mit tegyek azon kívül hogy írok a supoortnak?
Van esély hogy visszakapjam az összeget szerintetek?A kiutalásról vagy az átváltásról semmilyen emailt, smst nem kaptam a poloniextől. Az hogy lehet szerintetek?
Köszi, Tamás -
-
margithid
veterán
válasz Dr. Romano #6587 üzenetére
Van egy kód amivel újra tudod generálni a google hitelesítőt.
Én egyébként cex.io-n sms-es kódot használok, de ez amit az olvtárs leírt, megerősít abban, hogy amint vásárolok utalom ki tárcára. -
tom120514
őstag
Nekem nem sikerült áttenni másik telóra, elvileg lehet. Van egy kód mindig, amikor beállítod a 2FA-t, amivel vissza tudod állítani, kódonként/oldalanként más,érdemes megjegyezni /elmenteni/kinyomtatni.
Never go full retard.
-
tome0001
senior tag
válasz DNReNTi #6584 üzenetére
A 2fa nekem is telovaltas miatt nem volt epp bekapcsolva.
De nem kellett volna emailt kapnom a kiutalaskor? Vagy az atvaltaskor szerintetek?
A jelszot csak ide hasznaltam, tobb mint 10 karakter volt mindennemu karakterrel, ezert nem ertem en sem hogy lehetett feltorni.
Holnap irok a supportnak.
Azert a biztonság kedvéért ti is nezzetek ra a profilotokra minden oke e vele, nehogy baj legyen. -
-
butch3r
senior tag
csak az emíltett kódot mentsd le amikor bekapcsolod a 2fa-t és tedd el valami biztos helyre.
és akkor új készüléken újra beolvasod.vagy authy, az menti felhőbe (cserébe ennyi risk van benne, de elvileg titkosított felhő mindenki tárhelye. még nem kompromittálódtak)
-
Dexar007
veterán
Szerintem a valto csokosai lopjak le..es sohaabudoseletben nem derul ki.
Give me your cum,bull!
-
nyogo83
senior tag
válasz Dexar007 #6598 üzenetére
Azert vannak erdekes "lopasok". [link]
Sogoromnal 2FA bekapcsolva, nagyreszt csak iPhone-on/iPaden hasznalta, szoval malware/trojai kizarva, amivel meghekkelik.
A support minden esetben lerazta annyival az erintett usereket, hogy a hiba naluk van es valamit elbsztak. Pedig van akinek tobb ezer euroja banta. -
csaba951
veterán
Tether Banking Relationship Announced
Győzelem, sikerült számlát nyitni - a Bahamákon!
Közben egyre nagyobb a nyomás az USDT-n. Tovább csökkent a market cap, így már egyáltalán nincs olyan nap amikor a napi forgalom a market cap alatt lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- EA Sports WRC '23
- Autós topik
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Háztartási gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Minden ami hőszivattyú
- További aktív témák...
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest