Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • oliwwer

    aktív tag

    válasz strynox #62772 üzenetére

    Ha nem tudsz értelmesen válaszolni, akkor minek szólalsz meg? Vagy jól esik hülyét csinálni belőle? Leírta hogy kezdő. Mi tudjuk miért van így, mert már a változtatások előtt is toltuk a játékot, de ha most kezdeném a játékot, lehet hogy nekem is furcsa lenne ez a rengeteg szabály, korlátozás.

    Adebayor

    Azért kell nyert versengő, hogy ne az legyen, hogy összeszedsz 5 havert és végig afkoljátok a játékot anélkül hogy bármit is csináltatok, majd irány a rankolt játék, ahol szétaláztok mindenkit (ügyesebb játékosok csinálnak ilyeneket, hogy lemennek kisebb rankosok ellen alázni, smurf-nek hívják).

    Azért van a két nyert game / nap, hogy elvegyék a smurfok vagy csalók kedvét az új accok gyártásától. Ha ez nem lenne, akkor végigpörögnének pár perc alatt a mapon, és vége, indulnak a következő meccsre.

    Dióhélyban: azért kell ez a sok változtatás, mert teli van a játék cheaterekkel. Ezekkel a szabályozásokkal próbálják visszafogni, hátráltatni, vagy elvenni a kedvüket. Hátránya hogy az új játékosok is, mint te, szívtok.

Új hozzászólás Aktív témák