Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MarioAna

    senior tag

    válasz gtamate2 #36173 üzenetére

    Áh, keresni kellene magam mellé 4 embert mert ezek a random MM-ek csak a rage-quit ellenállásomat növeli -sokszor sikertelenül, semmi másra nem jó.

    Akkor a bot-harc kilőve :R .

    Így viszont, ha valaki keres mixbe-csapatba egy 5. (6. :DDD ) embert akkor jelezzen és szívesen mennék.
    1.6-ról jöttem át kb 3 hónapja, alapból seriffbe dobott de közöm nincs ahhoz a szinthez szvsz (13 competitivből 10-et nyertem random, nem pre-made külföldiekkel - valszeg e-miatt dobott ide). Többnyire a lurk player szerepét veszem fel, és hátba szokott sikerülni ellőni az ellenfelet :D. Ezen kívül nagyon sok pro meccset nézek, szóval a tanulási hajlam megvan (és szívesebben mennék fel egy "csapattal" alap stratégiákat megbeszélni, mint hogy DM-ezzek 2 órákat).
    Melóból hazajövet sokszor már ülni sincs erőm, nemhogy még teljesíteni, fókusz problémáim vannak, a reflexeim két kávéval túlélt nap után este már mp körüli szinten mozog...szóval lehet hamarabb ordít valaki a fülemre in-game hogy lőjem el, ha már bewalkolt a képbe, mint hogy én "meghúzzam a ravaszt". Ellenben szerencsém van a játékban, sokszor vagyok jókor jó helyen és ha nem is konzisztensen de tudok villogni is. Jah és halálom után hasznosan infózok, nem fél percig káromkodok - ha ez döntő faktor lehet :DDD .

    Társkereső hirdetés off.

Új hozzászólás Aktív témák